orck Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 48 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Όχι όχι, κανονικά το Switch ήταν στο κατάστημα Αμαρουσίου. Και ήταν στα 55Ε συγκεκριμένα όπως μου θύμισε φίλος 55 και εμεινε στο μαγαζι; το ειχαν σπασει; Πως γινεται σε καποια καταστηματα να εχει μηχανημα σε λειτουργια και σε αλλα οχι;
AntiCambeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Επειδή δεν έχω καθόλου χρήματα,μπαίνω στις προσφορές και αντί να κάνω shopping therapy κάνω watching therapy.
dio7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, Doubt είπε VC 17803070 WS Ναι.περα απο το να υποδεικνυεις το προφανες...εχεις καποιο στοιχειο οτι ειναι το ιδιο μοντελο με παραπλησιο ονομα η ειναι δυο μοντελα με ιδια χαρακτηριστικα και αλλο κωδικο;;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 στα smarthome smanos, devolo, panasonic, dlink klp ξεστοκαραν οσα λιγα κομματια ειχαν. Ειδικα τα panasonic kai smanos σμαρτ συναγερμοι κλπ οι τιμες ηταν οντως χαμηλες, πχ smart hub panasonic 20 ευρω που συνδεεις ασυρματα πανω του ολα τα περιφερειακα του συστηματος επισης σε καλες τιμες
Doubt Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, dio7 είπε περα απο το να υποδεικνυεις το προφανες...εχεις καποιο στοιχειο οτι ειναι το ιδιο μοντελο με παραπλησιο ονομα η ειναι δυο μοντελα με ιδια χαρακτηριστικα και αλλο κωδικο; Και γιατί δεν ρωτάς το κατάστημα;
manosmanos13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Πάντως τόσο χάλια σε κατάσταση εκθεσιακα δεν έχω δει ποτέ σε άλλο μαγαζί.. Τι κάνουν παλεύουν με τα εκθεσιακα? 1
tonypapadovic Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, desperados είπε Χμμ, περναω καθημερινα απο εκει, ισως σταματησω αυριο να ριξω μια ματια. Ευχαριστω παντως. Σε καλάθι στα games ήταν στον 1ο όροφο έχε υπόψη σου, ρώτα και τα παιδιά που είναι στον χώρο, όταν πήγαμε εμείς ήταν πολύ εξυπηρετικοί γενικά (εν μέσω ανακαίνισης τους καταστήματος κιόλας)
Looter Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, manosmanos13 είπε Πάντως τόσο χάλια σε κατάσταση εκθεσιακα δεν έχω δει ποτέ σε άλλο μαγαζί.. Τι κάνουν παλεύουν με τα εκθεσιακα? Προσοχή γιατί παίζουν και εκθεσιακά ΜΑΪΜΟΥ. Υπάρχουν περιπτώσεις που πάνε να πουλήσουν ως εκθεσιακά προϊόντα από επιστροφή το οποίο είναι στα όρια της απάτης. 1
KoreanW Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 το χειρότερο με αυτά τα εκθεσιακά (ή τις επιστροφές) είναι που τον υπόλοιπο καιρό δεν το αναφέρουν καθόλου ότι είναι εκθεσιακά, τα ξανασυσκευάζουν, ίσως και τα σουλουπώνουν όσο μπορούν, και έπειτα τα πουλάνε για ολοκαίνουρια του κουτιού με καπέλο στην τιμή ακριβότερα κι από το skroutz 1
manosmanos13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Εκθεσιακό switch πάντως δεν υπάρχει Μαρούσι μην πάτε τζάμπα. Έφυγε μου είπαν σχεδόν μόλις το βάλανε. Αλλά ήταν σε κακή κατάσταση και ήταν γιαυτό αρκετά φθηνό.
pas2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Στις 4/26/2018 στις 5:34 ΜΜ, Looter είπε Φίλε μπαίνω συχνά στο mydealz.de που είναι μαζεμένες οι προσφορές των γερμανικών αλυσίδων και όχι μόνο. Οι προσφορές που βγάζουν σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση τα MediaMarkt / Saturn είναι ΤΡΟΜΕΡΕΣ. Όταν λοιπόν βλέπεις την ίδια εταιρία στην Ελλάδα να μη βγάζει προσφορές σχεδόν ΠΟΤΕ και να προσπαθεί με διαφημίσεις τύπου «τζάμπα μαν» να μας αντιμετωπίσει ως ιθαγενείς μου τη σπάει αφάνταστα. Θα ψωνίσω κάτι από αυτούς μόνο αν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ προσφορά σε κάτι που χρειάζομαι και δεν υπάρχει price match από άλλο κατάστημα. Ειναι καθαρά επιλογή τους να μας θεωρούν Β´ και να έχουν προσαρμόσει αντίστοιχα το marketing της ελληνικής εταιρίας. ένα καλό μαζικό κράξιμο θέλουν όπως και οι ομοίους τους σε όλα τα social,google reviews και στο email επικοινωνίας της κάθε εταιρείας.Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτές , δείτε και Ικέα κτλ.
KoreanW Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δυστυχώς το φαινόμενο έχει να κάνει με την ελληνική αγορά, με την έννοια πως συμβαίνει για διάφορα εγχώρια παραγόμενα εξαγώγιμα αγαθά να πωλούνται πολλαπλά ακριβότερα στην Ελλάδα σε σχέση με τις εξαγωγές τους στο εξωτερικό.
akrani19 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Πάντως να αναφέρω ότι ένα κεντρικό ηχείο Jbl arena 125 c που πήρα στα 89€ με την αποστολή στο σπίτι φαίνεται να είναι του κουτιού. Ηχείο και εγχειρίδια στις αρχικές συσκευασίες χωρίς σημάδια χρήσης.
Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 51 λεπτά πριν, akrani19 είπε Πάντως να αναφέρω ότι ένα κεντρικό ηχείο Jbl arena 125 c που πήρα στα 89€ με την αποστολή στο σπίτι φαίνεται να είναι του κουτιού. Ηχείο και εγχειρίδια στις αρχικές συσκευασίες χωρίς σημάδια χρήσης. Και εγω τα ακουστικα που πηρα ηταν σφραγισμενα και φυσικα και στο εσωτερικο δεν υπαρχει ιχνος χρησης(ουτε δαχτυλια)και το πακεταρισμα το επιβεβαιωσα οτι ειναι ετσι ακριβως και στα σφραγισμενα(μαλλον στην αρχικη τιμη που τα ειχαν δεν τα αγοραζε κανεις).
Herc2u Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Καλησπερα παιδια. Στο Ρεντη εχει σφραγισμενα logitech g910 στα 100 ευρω.Μιση τιμή από την αρχική τους.Χθες που τα ειδα ειχε 3 κομματια σιγουρα.Σημερα δεν ξερω τι γινεται.Οποιος ψαχνεται για καλο μηχανικο νομιζω αξιζει.Scroutz παιζει απο 170. https://www.skroutz.gr/s/10522591/Logitech-G910-Orion-Spectrum.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα