Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως μιλησα με πλαισιο και κατοπιν συνενοησης οντως αφαιρουν τα κουπονια απο τις τιμες των τηλεορασεων.....Οκ δεν ειναι τπτ τραγικες εκπτωσεις αλλα σε μερικα ειναι αρκετα πιο κατω απο οτι εχουμε δει μεχρι σημερα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, The_Prodigy είπε

Απλώς να ξέρεις πως όλοι ιθαγενείς είμαστε στην χώρα μας. Δεν είναι κάποια υποτιμητική λέξη.

Για τις προσφορές Media δεν έχω άποψη. Για τα εκθεσιακά γενικότερα όμως...πολλές φορές έχω μπει σε σκέψεις να πάρω. Μερικές έχω ενδώσει.

Αυτή την εποχή έχει για παράδειγμα στο Public της Καλλιθέας μια εκθεσιακή 65άρα 1080p Hitachi στα 599 παρακαλώ...

Είναι η έκφραση "καθρεφτάκια σε ιθαγενείς" και σύμφωνα με αυτά που λένε τα παιδιά πιο πάνω, κάπως έτσι μας φέρονται οι μητρικές εταιρείες.

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι οθόνες και τηλεοράσεις εκθεσιακές. Πιθανόν δεν κλείνουν ούτε το βράδυ όταν το μαγαζί είναι κλειστό. Αλλά από άποψη τιμής αξίζουν καθώς οι καλές τιβί είναι άπιαστες στις μέρες μας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, -WISE- είπε

Είναι η έκφραση "καθρεφτάκια σε ιθαγενείς" και σύμφωνα με αυτά που λένε τα παιδιά πιο πάνω, κάπως έτσι μας φέρονται οι μητρικές εταιρείες.

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι οθόνες και τηλεοράσεις εκθεσιακές. Πιθανόν δεν κλείνουν ούτε το βράδυ όταν το μαγαζί είναι κλειστό. Αλλά από άποψη τιμής αξίζουν καθώς οι καλές τιβί είναι άπιαστες στις μέρες μας.

To βράδυ κλείνουν σίγουρα. Αλλά όπως και να έχει λειτουργούν δωδεκάωρα 6 μέρες την βδομάδα. Είναι καταπονημένες. Δίνουν όμως κανονικότατα, 2 έτη εγγύηση.

Όσο για την λέξη "ιθαγενής", ναι προφανώς και έχει αποκτήσει αρνητική χροιά (όπως και η λέξη "Καραγκιόζης" για παράδειγμα) και φυσικά κατάλαβα πως το είπες.

Άσε με να κάνω και λίγο το "κομμάτι" μου βρε αδελφέ : P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα αυτο με το service menu να δεις τις ωρες χανεις εγγυηση ? δεν το χω ξανακουσει.

και πως το ξερουν? κραταει καποιο log? θα την πηγαινα στην αντιπροσωπεια να τους ρωτησω για το χαβαλε:P

(προφανως δεν μιλαω για περιπτωση που καποιος θα μπει μεσα και θα τα σκισει ολα)

μια χαρα θα ναι καλοριζικη! λογικα θα την ξεψειρισες:P και θα την δεις και τωρα με την ησυχια σου

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Ελα ντε που δεν εχω βρει πως θα μπω κρυφο μενου ουτε για την  TX-65DX750E που πηρα ουτε για την TX-40EX600E που εχω στην κρεβατοκαμαρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με μια γρηγορη ματια δεν βρηκα κατι. κανα service manual αμα βρεις, αλλα αν ειχε κυκλοφορησει θα βγαινε σε κανα thread :P

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Πηγα και πηρα αυτη https://www.mediamarkt.gr/el/product/_singer-vc-17803070-ws-1207188.html στα 59 ευρω απο το ΜΜ της Κηφησιας.Ειχε πολλα κομματια σφραγισμενα σε μια στοιβα,Μια ερωτηση ηθελα να κανω μονο για καποιον που ισως ξερει..ειναι η ιδια σκουπα με αυτη https://www.skroutz.gr/s/6041406/Singer-VC8030.html? γιατι δεν ειναι ακριβως το ιδο μοντελο σαν ονομα αλλα ειναι ολοιδια!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tonypapadovic είπε

Καλά ναι εννοείται

Είχε και switch εκθεσιακό (=το παίρνεις με την τιμή κολλημένη πάνω, χωρίς κουτιά κλπ) κάτω από 100Ε (60?) αλλά πραγματικά φαινόταν σε πολύ κακή κατάσταση 

Σε ποιο καταστημα ειδες το switch;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, dio7 είπε

Πηγα και πηρα αυτη https://www.mediamarkt.gr/el/product/_singer-vc-17803070-ws-1207188.html στα 59 ευρω απο το ΜΜ της Κηφησιας.Ειχε πολλα κομματια σφραγισμενα σε μια στοιβα,Μια ερωτηση ηθελα να κανω μονο για καποιον που ισως ξερει..ειναι η ιδια σκουπα με αυτη https://www.skroutz.gr/s/6041406/Singer-VC8030.html? γιατι δεν ειναι ακριβως το ιδο μοντελο σαν ονομα αλλα ειναι ολοιδια!

VC 17803070 WS

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tonypapadovic είπε

Καλά ναι εννοείται

Είχε και switch εκθεσιακό (=το παίρνεις με την τιμή κολλημένη πάνω, χωρίς κουτιά κλπ) κάτω από 100Ε (60?) αλλά πραγματικά φαινόταν σε πολύ κακή κατάσταση 

Μαλλον θα το μπερδεψες με την βαση του Switch που πωλειται ξεχωριστα. Δεν γινεται να βγαλουν κονσολα 1 χρονου στην αγορα στο 1/6 της τιμης της.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, desperados είπε

Σε ποιο καταστημα ειδες το switch;

9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μαλλον θα το μπερδεψες με την βαση του Switch που πωλειται ξεχωριστα. Δεν γινεται να βγαλουν κονσολα 1 χρονου στην αγορα στο 1/6 της τιμης της.

Όχι όχι, κανονικά το Switch ήταν στο κατάστημα Αμαρουσίου.

Και ήταν στα 55Ε συγκεκριμένα όπως μου θύμισε φίλος

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε

Όχι όχι, κανονικά το Switch ήταν στο κατάστημα Αμαρουσίου.

Και ήταν στα 55Ε συγκεκριμένα όπως μου θύμισε φίλος

Χμμ, περναω καθημερινα απο εκει, ισως σταματησω αυριο να ριξω μια ματια. Ευχαριστω παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...