Salvation81 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Γενικά πάντως το ότι λένε εκθεσιακά δεν σημαίνει και κάτι πάντως. Προφανώς και έχει εκθεσιακά, αλλά όχι μόνο. Περισσότερο σαν "τελευταία κομμάτια". Στο Μαρούσι πχ, ό,τι πήρα χθες ήταν σφραγισμένο (κάτι σκληρούς, το wifi στικάκι στα 9.90, wifi extenders κλπ). To Chromecast Ultra το πήρε φίλος και ήταν σφραγισμένο κανονικά κ.ο.κ. Τηλεοραση οταν βλεπεις εκθεσιακη ομως της εχει βγει ο πατος...... 1
tonypapadovic Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, JIMBOAthens είπε ??????? https://www.mediamarkt.gr/el/product/_google-chromecast-ultra-343892-1194093.html Ναι σε κάποια αλλάξαν τις τιμές πάλι
dhmak Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) TRUST GXT38 Tytan - (19023) απο τα ελαχιστότατα που αξίζουνε λόγω τιμής. Μα πάνε καθόλου καλά, εκθεσιακά πράματα σε κανονικές τιμές / χωρίς κάποια σοβαρή έκπτωση ;; Αγιογδύτες κανονικοί. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από dhmak 1
Dellapple Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Το https://www.mediamarkt.gr/el/product/_cood-e-cood-e-tv-1165077.html Αξίζει ξέρει κανείς?
konstantin79 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Dellapple είπε Το https://www.mediamarkt.gr/el/product/_cood-e-cood-e-tv-1165077.html Αξίζει ξέρει κανείς? Με την καμία....hardware αρχαιο και 0 υποστήριξη
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Καμία σχέση με τις τιμές του Κωτσόβολου.... Φτωχοί συγγενείς.... άσε που από stock ανύπαρκτο.... μόνο και μόνο για να κάνουν ντόρο... τίποτε άλλο.... 1
tonypapadovic Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Τηλεοραση οταν βλεπεις εκθεσιακη ομως της εχει βγει ο πατος...... Καλά ναι εννοείται Είχε και switch εκθεσιακό (=το παίρνεις με την τιμή κολλημένη πάνω, χωρίς κουτιά κλπ) κάτω από 100Ε (60?) αλλά πραγματικά φαινόταν σε πολύ κακή κατάσταση
spectaculator Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Ότι είχε καλή τιμή δεν ήταν διαθέσιμο στο checkout. Όποιο κατάστημα και να διάλεγες σου έλεγε πως δεν είναι διαθέσιμο! Το ΜΜ είναι το χειρότερο της πιάτσας. Καλές τιμές έχει μόνο στα ξεπερασμένα. Σε όλα τα υπόλοιπά του οι τιμές είναι γενικά αδιάφορες! 1
screaming_trees Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Εγώ βρήκα ένα φακό για την olympus πάντως σε πολύ καλή τιμή
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, matrixxx είπε 2 χρονων μοντελο, θα εχει γραψει "εκατονταδες χιλιαδες χιλιομετρα"... Σχεδον σε τιμη καινουργιας πλεον ή οχι; (1100) 1100 την πηρα φυσικα την τσεκαρα τωρα για τις ωρες δεν μπορω να ξερω δεν μπορω να μπψ στο κρυφο μενου. Εκει που ρωτησα αν εχει παιξει κανα χρονο και μου εδιξαν στον υπολογιστη οτι η Pansonic τους την πηγε Νοεμβριο του 17 αλλα και παλι μπορει να ειναι παραμυθι. Απλα ηθελα 3D και πλεον δεν υπαρχει τιποτα εκτος απο την EX780E ου εχει 1900 η 65αρα.
Aias Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, LLLEFTERIS said: Εγω πηρα μια 65αρα Panasonic TX-65DX750E 3D 120HZ VA 4K εχω την αντιστοιχη στα 50'' και φυσαει.φοβερη εικονα.Καλοριζικη. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Aias
Looter Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Φτωχοί συγγενείς σε σύγκριση με τον Κωτσόβολο. Και επειδή παρακολουθώ ΣΥΝΕΧΩΣ τις προσφορές που κάνουν Γερμανία μπορώ να πω ότι μας αντιμετωπίζουν ως πολίτες Β' διαλογής. Όχι οτι η Dixons είναι πολύ καλύτεροι αλλά όχι και αυτό το ΧΑΛΙ. Αν κάποιοι κατάφεραν να τσιμπήσουν κάτι σε πραγματική προσφορά , εννοείται με γεια και καλορίζικα. 1
-WISE- Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Πραγματικά δεν συγκρίνονται με τις (έστω και λίγες τελικά αλλά πολύ καλές) προσφορές του Κώτσου. Απλά θέλανε να πατήσουν πάνω στην "απελπισία" αυτού που δεν πρόλαβε να χαλάσει τα λεφτά του στο clearance του Κώτσου. 1
Looter Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, -WISE- είπε Πραγματικά δεν συγκρίνονται με τις (έστω και λίγες τελικά αλλά πολύ καλές) προσφορές του Κώτσου. Απλά θέλανε να πατήσουν πάνω στην "απελπισία" αυτού που δεν πρόλαβε να χαλάσει τα λεφτά του στο clearance του Κώτσου. Φίλε μπαίνω συχνά στο mydealz.de που είναι μαζεμένες οι προσφορές των γερμανικών αλυσίδων και όχι μόνο. Οι προσφορές που βγάζουν σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση τα MediaMarkt / Saturn είναι ΤΡΟΜΕΡΕΣ. Όταν λοιπόν βλέπεις την ίδια εταιρία στην Ελλάδα να μη βγάζει προσφορές σχεδόν ΠΟΤΕ και να προσπαθεί με διαφημίσεις τύπου «τζάμπα μαν» να μας αντιμετωπίσει ως ιθαγενείς μου τη σπάει αφάνταστα. Θα ψωνίσω κάτι από αυτούς μόνο αν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ προσφορά σε κάτι που χρειάζομαι και δεν υπάρχει price match από άλλο κατάστημα. Ειναι καθαρά επιλογή τους να μας θεωρούν Β´ και να έχουν προσαρμόσει αντίστοιχα το marketing της ελληνικής εταιρίας. 2
-WISE- Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Looter είπε Φίλε μπαίνω συχνά στο mydealz.de που είναι μαζεμένες οι προσφορές των γερμανικών αλυσίδων και όχι μόνο. Οι προσφορές που βγάζουν σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση τα MediaMarkt / Saturn είναι ΤΡΟΜΕΡΕΣ. Όταν λοιπόν βλέπεις την ίδια εταιρία στην Ελλάδα να μη βγάζει προσφορές σχεδόν ΠΟΤΕ και να προσπαθεί με διαφημίσεις τύπου «τζάμπα μαν» να μας αντιμετωπίσει ως ιθαγενείς μου τη σπάει αφάνταστα. Θα ψωνίσω κάτι από αυτούς μόνο αν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ προσφορά σε κάτι που χρειάζομαι και δεν υπάρχει price match από άλλο κατάστημα. Ειναι καθαρά επιλογή τους να μας θεωρούν Β´ και να έχουν προσαρμόσει αντίστοιχα το marketing της ελληνικής εταιρίας. Είμαι 100% σίγουρος και συμφωνώ ότι η αντιμετώπιση είναι διαφορετική ανά χώρα χωρίς να έχω ψαχτεί. Όπως και να το κάνουμε η "μαμά" εταιρεία εδρεύει εκεί οπότε είναι και λογικό να χώνει προσφορές εκεί. Το λυπηρό είναι αυτό που λες όμως. Ότι στην Ελλάδα μας περνάνε για ιθαγενείς. Και να πεις ότι δεν ξέρουν σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή η χώρα από άποψη μισθών, αφού αυτοί διαχειρίζονται τα οικονομικά μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα