Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν καποιος ψαχνεται για modem router και μπορει να παει μαρουσι

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_tp-link-archer-d9-ac1900-ασύρματο-dual-band-gigabit-adsl2-modem-router-archer-d9-1162181.html

δεν εχω προσωπικη εμπειρια παντως ειναι premium μηχανακι και λιγο που το κοιταξα ειναι μισοτιμης.

δεν νομιζω να τα χουν καν στο ρευμα.

για το σκετο ρουτερ C9 εχω ακουσει καλα πραγματα και σιγουρα ειναι πολυ πιο ακριβο απο 99 ευρα.

αν ηταν το σκετο ρουτερ θα χα πεταχτει:P

Meh ειναι adsl  μονο.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, rofl είπε

αν καποιος ψαχνεται για modem router και μπορει να παει μαρουσι

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_tp-link-archer-d9-ac1900-ασύρματο-dual-band-gigabit-adsl2-modem-router-archer-d9-1162181.html

δεν εχω προσωπικη εμπειρια παντως ειναι premium μηχανακι και λιγο που το κοιταξα ειναι μισοτιμης.

δεν νομιζω να τα χουν καν στο ρευμα.

για το σκετο ρουτερ C9 εχω ακουσει καλα πραγματα και σιγουρα ειναι πολυ πιο ακριβο απο 99 ευρα.

αν ηταν το σκετο ρουτερ θα χα πεταχτει:P

Meh ειναι adsl  μονο.

τραγικο.

και ειναι πολυ δυνατο μηχανημα. 2πυρηνο 1 ghz σε adsl modem:P

(δεν κανει για vdsl)

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

μάγκες το ότι είναι εκθεσιακό σημαίνει και κακομεταχειρισμένο ή θα μου έρθει σαν καινούργιο; βρήκα ένα keyboard και λέω να το πάρω

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, frozex είπε

μάγκες το ότι είναι εκθεσιακό σημαίνει και κακομεταχειρισμένο ή θα μου έρθει σαν καινούργιο; βρήκα ένα keyboard και λέω να το πάρω

Πήρα σήμερα ένα εκθεσιακό mouse και ήταν στη συσκευασία του σε άριστη κατάσταση. Αυτό όμως που έτυχε σε εμένα δεν σε εξασφαλίζει.

Λογικά πάντως με ένα καθαρισματάκι θα είναι κομπλέ, δεν νομίζω να έχουν σημάδια - χτυπήματα και φθορές αυτά που πουλάνε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

2 χρονων μοντελο, θα εχει γραψει "εκατονταδες χιλιαδες χιλιομετρα"... Σχεδον σε τιμη καινουργιας πλεον ή οχι; (1100)

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά πάντως το ότι λένε εκθεσιακά δεν σημαίνει και κάτι πάντως. Προφανώς και έχει εκθεσιακά, αλλά όχι μόνο. Περισσότερο σαν "τελευταία κομμάτια". Στο Μαρούσι πχ, ό,τι πήρα χθες ήταν σφραγισμένο (κάτι σκληρούς, το wifi στικάκι στα 9.90,  wifi extenders κλπ). To Chromecast Ultra το πήρε φίλος και ήταν σφραγισμένο κανονικά κ.ο.κ.

Δημοσ.

πηρα το Chromecast Ultra σφραγισμενο στα 49.90

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...