meletis_m Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Posted 08 February 2018 - 22:34 Απευθύνομαι σε όσους το αμάξι το είχαν αγοράσει μέσω χρηματοδότηση τράπεζας ή διακανονισμό με δόσεις. Το 2003 που αγόρασα το αμάξι απο επίσημο αντιπρόσωπο της περιοχής έβαλα με δόσεις ένα ποσό. Το εξόφλησα μετά από κάποιο διάστημα και παρέλαβα την απόδειξη εξόφλησης της τράπεζας. Ωστόσο το 2008 ο επίσημος αντιπρόσωπος έκλεισε τα υποκαταστήματα. Εδώ αρχίζει η ιστορία. Το παίρνω πρίν 3 χρόνια τηλέφωνο και του λέω να μου δώσει τη βεβαίωση , και το λαμόγιο ζήτησε χρήματα Τηλεφώνησα σήμερα στο τμήμα πιστωτικού της επίσημης αντιπροσωπείας και οι ίδιοι γνώριζαν οτι έχει κλεισει εδω και χρόνια. Στην αρχή μου είπαν να συμπληρώσω μια υπεύθυνη δήλωση , την άδεια κυκλοφορίας , το χαρτί εξόφλησης και να πάω στο μηχανολογικό της περιοχής που είναι το αμάξι. Οι ίδιοι δέν μπορούν να με εξυπερετήσουν επειδή την εγγραφή την έχει κάνει ο έμπορος το 2003. Το μηχανολογικό όμως λέει οτι χωρίς την βεβαίωση του έμπορου δεν μπορώ να πάρω τη άρση γιατί φαίνεται εν ενεργεία ο συγκεκριμένος μέσω του Α.Φ.Μ του. Σκέφτομαι να απευθυνθώ σε δικηγόρο για την όλη διαδικασία και αναλάβει την υπόθεση. Και σε άλλα άτομα ζητάει όσα του λείπουν H συγκεκριμένη διαδικασία δεν απαιτεί χρήματα , αλλά να περιμένεις 50 ημέρες για να πάρεις την άδεια κυκλοφορίας Η υπεύθυνη του τμήματος μου ξεκαθάρισε οτι η συγκεκριμένη διαδικασία δεν πληρώνεται επιπλέον. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα και βρήκε κάποια λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Ο μόνος τρόπος όπως είπες είναι να απευθυνθείς σε δικηγόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι αφού ήταν επίσημος έμπορος μπορεί να σε καλύψει η αντιπροσωπεία. Με επιφύλαξη. Έχει γίνει και σε κάποιους που έκλεισαν πριν παραδώσουν ανάξια για τα οποία είχαν πάρει προκαταβολή ή και προεξοφλιση Με ποιο αιτιολογικό σου ζητάγε κι άλλα λεφτά; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Έχω την εντύπωση ότι αφού ήταν επίσημος έμπορος μπορεί να σε καλύψει η αντιπροσωπεία. Με επιφύλαξη. Έχει γίνει και σε κάποιους που έκλεισαν πριν παραδώσουν ανάξια για τα οποία είχαν πάρει προκαταβολή ή και προεξοφλιση Με ποιο αιτιολογικό σου ζητάγε κι άλλα λεφτά; Έχω έρθει σε επικοινωνία με την επίσημη αντιπροσωπεία , συγκεκριμένα με το τμήμα πιστωτικού ελέγχου , δεν μπορούν να με εξηπερετήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, meletis_m είπε Έχω έρθει σε επικοινωνία με την επίσημη αντιπροσωπεία , συγκεκριμένα με το τμήμα πιστωτικού ελέγχου , δεν μπορούν να με εξηπερετήσουν Ο μόνος που μπορεί να δώσει άρση παρακράτησης είναι αυτός που έκανε την παρακράτηση, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος. Δεν μπορεί να τη δώσει ούτε άλλος αντιπρόσωπος, ούτε ο εισαγωγέας, ούτε το εργοστάσιο. Το πρόβλημα σου είναι ότι ο συγκεκριμένος αρνείται να στη δώσει. Ε αναγκαστικά θα απευθυνθείς σε δικηγόρο, για αρχή θα επικοινωνήσει μαζί του λέγοντας του ότι αν δεν την δώσει θα κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες, και αν πάλι δεν τη δώσει τότε θα προχωρήσει σε αυτές τις διαδικασίες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexb_10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μου ακούγεται ότι έμπλεξες! Αυτά να μην είχαμε, Τις εξυπνάδες και λαμογιές του κάθε ενός. Όλα θα ήταν πολύ καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Αρχισε να παρκαρεις οπου σου βρει και αφησε τις κλησεις να πηγαινουν κατευθειαν στον ιδιο, και θα σε παρακαλαει να σου δωσει την κυριοτητα μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, cobain_7 είπε Αρχισε να παρκαρεις οπου σου βρει και αφησε τις κλησεις να πηγαινουν κατευθειαν στον ιδιο, και θα σε παρακαλαει να σου δωσει την κυριοτητα μετα. Η παρακρατηση κυριοττας δεν σημαινει οτι η αδεια κυκλοφοριας ειναι στο ονομα του εμπορου .Στο ονομα του TS ειναι και σε αυτον θα πηγαινουν οι κλισεις .Απλα δεν μπορει να μεταβιασει κλπ το αυτοκινητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ο μόνος που μπορεί να δώσει άρση παρακράτησης είναι αυτός που έκανε την παρακράτηση, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος. Δεν μπορεί να τη δώσει ούτε άλλος αντιπρόσωπος, ούτε ο εισαγωγέας, ούτε το εργοστάσιο. Το πρόβλημα σου είναι ότι ο συγκεκριμένος αρνείται να στη δώσει. Ε αναγκαστικά θα απευθυνθείς σε δικηγόρο, για αρχή θα επικοινωνήσει μαζί του λέγοντας του ότι αν δεν την δώσει θα κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες, και αν πάλι δεν τη δώσει τότε θα προχωρήσει σε αυτές τις διαδικασίες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις. Μέχρι και στην πόλη που τοπ αγόρασα πήγα. Πήγα σε αντιπροσωπεία απέναντι ακριβώς ,(είναι κλειστα τα δικά του υποκαταστήματα) και μου είπε οτι και άλλοι έχουν πρόβλημα με τον ίδιο έμπορο. 12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Η παρακρατηση κυριοττας δεν σημαινει οτι η αδεια κυκλοφοριας ειναι στο ονομα του εμπορου .Στο ονομα του TS ειναι και σε αυτον θα πηγαινουν οι κλισεις .Απλα δεν μπορει να μεταβιασει κλπ το αυτοκινητο. Ακριβώς το αμάξι είναι στο όνομα μου στήν άδεια κυκλοφορίας, απλώς δεν μπορώ να κάνω μεταβίβαση , ή να το πουλήσω. 12 ώρες πριν, cobain_7 είπε Αρχισε να παρκαρεις οπου σου βρει και αφησε τις κλησεις να πηγαινουν κατευθειαν στον ιδιο, και θα σε παρακαλαει να σου δωσει την κυριοτητα μετα. Στο δικό μου όνομα θα έρχονται οι κλήσεις, στην άδεια κυκλοφορίας το όνομα μου είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δεν καταλαβα ποσα λεφτα ζηταγε παρανομα για να δωσει την αρση και με ποια δικαιολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Δεν καταλαβα ποσα λεφτα ζηταγε παρανομα για να δωσει την αρση και με ποια δικαιολογια. Γιατί είναι λαμόγιο για αυτό.Επειδή έχω βρεί και άλλα άτομα γνωστούς απο την περιοχή που είχαν αγοράσει Honda απο τον ίδιο, στον καθένα ζήταγε διαφορετικό ποσό. Με την δικαιολογία οτι χρειάζονται παράβολα, κάτι που είναι αναληθές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Νομιζα πως δεν ηταν στο ονομα σου φιλε, γραψε λαθος. Εχεις πεσει απλα σε περιπτωση φιλε που κρεμασμενοι πρωην εμποροι πανε να βγαλουν σπασμενα με αυτο τον τροπο. Να πω μια σκεψη και εχε την στο μυαλο σου αν θελεις... απο οτι καταλαβα μιας και ειναι αρκετων χρονων το αυτοκινητο και δεν ασχοληθηκες τοσο καιρο για την κυριοτητα, φανταζομαι πως εχεις σκοπο να το πουλησεις? Στην περιπτωση αυτη, αν σου ζηταει κανενα 50αρι-80αρι ο τυπος, απλα πληρωσε τον και βγαλε το ανεβαζοντας αναλογα την τιμη που θα το πουλαγες. Ξερω ειναι λιγο πιασε το αυγο και κουρευτο, αλλα μονο και μονο για να γλυτωνεις εξοδα δικηγορων κλπ που πιθανον να σκεπτεσαι να χρησιμοποιησεις.. χρημα θα φυγει οποτε κοιταζεις να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, cobain_7 είπε Νομιζα πως δεν ηταν στο ονομα σου φιλε, γραψε λαθος. Εχεις πεσει απλα σε περιπτωση φιλε που κρεμασμενοι πρωην εμποροι πανε να βγαλουν σπασμενα με αυτο τον τροπο. Να πω μια σκεψη και εχε την στο μυαλο σου αν θελεις... απο οτι καταλαβα μιας και ειναι αρκετων χρονων το αυτοκινητο και δεν ασχοληθηκες τοσο καιρο για την κυριοτητα, φανταζομαι πως εχεις σκοπο να το πουλησεις? Στην περιπτωση αυτη, αν σου ζηταει κανενα 50αρι-80αρι ο τυπος, απλα πληρωσε τον και βγαλε το ανεβαζοντας αναλογα την τιμη που θα το πουλαγες. Ξερω ειναι λιγο πιασε το αυγο και κουρευτο, αλλα μονο και μονο για να γλυτωνεις εξοδα δικηγορων κλπ που πιθανον να σκεπτεσαι να χρησιμοποιησεις.. χρημα θα φυγει οποτε κοιταζεις να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερο. Το αμάξι δεν έχω σκοπό να το πουλήσω. Πήγα στο υπουργείο για να παραλάβω κάποια χαρτιά λόγω εγκατάστασης υγραερίου και ήθελα να τακτοποιήσω και αυτήν την εκκρεμότητα. Δέν είναι οτι ζητάει 80 ευρω ζητάει 150 ευρω!! Και πές οτι του τα δίνω , θα μου δώσει κάποια απόδειξη ή που θα τον βρώ εγώ αφού έχει κλείσει τα καταστήματα. Εχω μπλέξει πραγματικά όπως και άλλα 20 άτομα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου υπαρχουν κι αλλοι αν δεν εχουν ηδη πληρωσει κανε ομαδικη αγωγη. Τι εχουν κανει οι αλλοι ομοιοπαθεις ? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Για την αρση κυριοτητας βλεπω οτι απο τον αντιπροσωπο το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια Υ.Δ οτι εχει εξοφληθει καθως και το φεκ συστασης της εταιριας. Οποτε καποια αποδειξη για τα χρηματα που θα παρει δεν θα δωσει. Ασε που θα πρεπει να δηλωθουν στην εφορια. Το ζητημα ειναι οτι για την υδ πως θα υπογραψει αν εχει γινει εκκαθαριση της επιχειρησης. Μπλεκονται αρκετα νομικα ζητηματα φιλε. Οπως ειπαν και παραπανω αν μπορεις βρες μερικους ακομη που εχουν το ιδιο θεμα με αυτον και πατε σε δικηγορο για συμβουλές και να κινησει τη διαδικασία, μην τζαμπα δωσετε τα 150αρια στον απατεωνα και στο τελος δεν μπορει να ολοκληρωθει η μεταβιβαση γιατι δεν υφιστατε η εταιρεια και δεν εχει ισχυ η δηλωση που θα σου δώσει.. Ισως μεσω δικηγορου η υδ του απαταιωνα μπορει να παρακαμφθει καθως δεν υπαρχει η επιχειρηση και ισως εχει γινει η εκκαθαριση της και το μονο που ισως χρειαστει να ειναι καποιο αποδεικτικο απο την τραπεζα οτι εχει εξοφληθουν τα γραμματια ή οτιδηποτε άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα