haris013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για αγορά headset εως 100 ευρώ(μαξ 150 για κάτι πραγματικά worth που αξίζει την υπέρβαση). Το setup μου είναι λίγο ιδιόμορφο και δεν ξέρω πως ακριβώς θα πρέπει να συνδέσω τα ακουστικά. Κάρτα ήχου έχω την scarlett 2i2 2nd gen και απο εκεί και πέρα οτι εξόδους/εισόδους προσφέρει η μητρική μου (asrock fatality ab350 k4 gaming) Τι επιλογές έχω; δεν με ενδιαφέρουν τα surround κλπ gimmick αλλά θα εκτιμούσα να αποδίδουν καλά οσο αυτό είναι εφικτό στην αναπαραγωγή μουσικής(συνήθως flac files) καθως και να έχουν αξιοπρεπές μικρόφωνο.
handsomegamer Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 με τοσα λεφτα παιρνεις οτι γουσταρεις. ακομα και wireless. προτεινω αυτα αξιοπιστη εταιρια η logitech https://www.skroutz.gr/s/8065980/Logitech-G933-Artemis-Spectrum.html#reviews
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 https://www.bestprice.gr/item/2153940169/audio-technica-ath-m50x.html?fromq=ath-m50x&from=cat-single https://www.skroutz.gr/s/4513882/Audio-Technica-M40x.html και για μικρόφωνο
Silverage Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτά τα audio technica m50 τα έχω πάρει στον αδερφό μου και είναι σπαστικό που γυρνάνε τόσο εύκολα. Ο ήχος είναι αρκετά καλός αλλά δεν τρελαίνεσαι κιόλας. Ό,τι και να πάρεις όμως κοίτα να είναι εύκολο να βρείς ανταλλακτικά μαξιλαράκια. Εγώ με κάτι AKG που είχα πάρει, μου χαλάσανε και δεν έβρισκα πουθενά, ούτε απο την εταιρεία και τελικά τα πέταξα αφου διαλύθηκαν. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Silverage
haris013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) κοιταγα και τα game one της Sennheiser. Σε σχέση με τα audio technica πως είναι; τι άλλες επιλογές έχω σε ακουστικά και modmic? wireless δεν θέλω για πολλούς λόγους και κυρίως το θέμα της φόρτισης. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από haris013
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Τα περισσότερα έχουν προσφορα τσεκαρε https://www.amazon.it/s/ref=nb_sb_noss/257-6474067-9683624?__mk_it_IT=ÅMÅŽÕÑ&url=search-alias%3Daps&field-keywords=Sennheiser Ακόμα και ασύρματα ρε συ κρατάνε έχει στα 100 δες αξιολογήσεις και reviews. Τα m40x πάντως είναι τρίκαλα για όσα κοστίζουν Ελλάδα ακόμα και χωρίς προσφορα αξίζουν. Δες reviews και για αυτά.
haris013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δοκίμασα τα AT m50x αλλά δεν έκατσαν καλά στο κεφάλι μου. Έκανα την υπέρβαση και πήγα στα HD 598 SR τα οποία έχουν απίστευτη εργονομία, δεν με πιέζουν και προπαντώς έχουν φανταστικό ήχο και soundstage! πήρα και μικρόφωνο το zm-mic 1 της zalman και όλα καλά! 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, haris013 είπε Δοκίμασα τα AT m50x αλλά δεν έκατσαν καλά στο κεφάλι μου. Έκανα την υπέρβαση και πήγα στα HD 598 SR τα οποία έχουν απίστευτη εργονομία, δεν με πιέζουν και προπαντώς έχουν φανταστικό ήχο και soundstage! πήρα και μικρόφωνο το zm-mic 1 της zalman και όλα καλά! Όταν δοκιμάσεις το μικρόφωνο θέλω εντυπώσεις, εγώ έχω πάρει τα superlux 668b (είναι στο δρόμο βασικά) και θέλω ένα μικρόφωνο, σκεφτόμουν να κάνω την υπέρβαση με modmic αλλά από Ευρώπη ξεφεύγει αρκετά οπότε ψάχνω έστω για αρχή μια φτηνή εναλλακτική 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δε άντεξα και το πήρα τελικά μιας και είχα πιστωτικό στο κίτρινο μαγαζί αύριο θα το έχω στα χέρια μου μαζί με τα ακούστηκα θα γράψω και εγώ εντυπώσεις Εχεις κάρτα ήχου ή με την ενσωματωμένη?
pirmen56 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, haris013 είπε Δοκίμασα τα AT m50x αλλά δεν έκατσαν καλά στο κεφάλι μου. Έκανα την υπέρβαση και πήγα στα HD 598 SR τα οποία έχουν απίστευτη εργονομία, δεν με πιέζουν και προπαντώς έχουν φανταστικό ήχο και soundstage! πήρα και μικρόφωνο το zm-mic 1 της zalman και όλα καλά! Τα ανοικτού τύπου ακουστικά έχουν πιο καθαρό και αναλλοίωτο ήχο από τα αντίστοιχου κόστους κλειστά λόγω έλλειψης αντηχήσεων/αντανακλάσεων. Κάτι που βοηθάει και στην αίσθηση της ηχητικής σκηνής(soundstage) σε games και μουσική. Συν το ότι είναι πιο δροσερά. Βέβαια στο μπάσο έχουν αδυναμίες σε ποσότητα και ποιότητα μέχρι να φτάσει κάποιος σε σχέδια των ~350€ και άνω. Το άλλο καλό με τα 598 είναι ότι συνεργάζονται ακόμα και με απλές κάρτες ήχου.
haris013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pirmen56 είπε Τα ανοικτού τύπου ακουστικά έχουν πιο καθαρό και αναλλοίωτο ήχο από τα αντίστοιχου κόστους κλειστά λόγω έλλειψης αντηχήσεων/αντανακλάσεων. Κάτι που βοηθάει και στην αίσθηση της ηχητικής σκηνής(soundstage) σε games και μουσική. Συν το ότι είναι πιο δροσερά. Βέβαια στο μπάσο έχουν αδυναμίες σε ποσότητα και ποιότητα μέχρι να φτάσει κάποιος σε σχέδια των ~350€ και άνω. Το άλλο καλό με τα 598 είναι ότι συνεργάζονται ακόμα και με απλές κάρτες ήχου. ισχυει! και στο κινητό παίζουν σε ικανοποιητηκή ένταση, βέβαια όταν τα κουμπώνω στην scarlett και παίζω flac 24bit απογειώνονται. πολύ καθαρός ήχος και διάυγεια μεταξύ οργάνων, φωνής κλπ. Για τα γούστα μου είναι αρκετά ικανοποιητικό το μπάσο και ισσοροπιμένο, χωρίς να υπερκαλύπτει τα υπόλοιπα φάσματα. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από haris013
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα