Joshua21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Locke_John είπε Κάτι σχετικο-ασχετο: η κάρτα καυσαερίων καταργήθηκε ήδη από φέτος, ή απλά έχει δρομολογηθεί να καταργηθεί; Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο σχετικό αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν τίθεται θέμα κατάργησης, απλά "οι έντυπες κάρτες ελέγχου καυσαερίων (ΚΕΚ) αντικαθίστανται από μηχανογραφημένες βεβαιώσεις, τις οποίες θα εκδίδουν αυτομάτως τα δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ, καθώς και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία οχημάτων". Απλά η κίτρινη καρτούλα καταργείται, την οποία την αγόραζαν τα ΚΤΕΟ και τα συνεργεία από τη διεύθυνση μεταφορών αντί 1,5€ αν δεν κάνω λάθος. Από 01/01/2021 είχαν πει πως θα ίσχυε, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από Joshua21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Είχα ξεχάσει ότι έπρεπε να πάω κτεο και το θυμήθηκα σήμερα. Πήγα και έβγαλα κάρτα καυσαερίων. Όμως το αμάξι είχε μείνει χωρίς κάρτα για περίπου 10 μέρες. Υπάρχει κάποια επίπτωση ή θα είχε μόνο αν έπεφτα σε μπλόκο/έλεγχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε Είχα ξεχάσει ότι έπρεπε να πάω κτεο και το θυμήθηκα σήμερα. Πήγα και έβγαλα κάρτα καυσαερίων. Όμως το αμάξι είχε μείνει χωρίς κάρτα για περίπου 10 μέρες. Υπάρχει κάποια επίπτωση ή θα είχε μόνο αν έπεφτα σε μπλόκο/έλεγχο? Κανενα προβλημα αφου δεν σε σταματησαν χωρις καρτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 59 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Είχα ξεχάσει ότι έπρεπε να πάω κτεο και το θυμήθηκα σήμερα. Πήγα και έβγαλα κάρτα καυσαερίων. Όμως το αμάξι είχε μείνει χωρίς κάρτα για περίπου 10 μέρες. Υπάρχει κάποια επίπτωση ή θα είχε μόνο αν έπεφτα σε μπλόκο/έλεγχο? Ότι έγραψε ο Γιάννης. Εγώ ξέχασα ότι του ΚΤΕΟ ίσχυε για ένα χρόνο και είχαν περάσει 6 μήνες που έληξε. Με σταμάτησαν μετά τα διόδια Μαλγάρων και μου την χάρισαν. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι είχα μέσα τους γέρους. Πριν κάποια χρόνια έγινε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Είχα την αίσθηση ότι παλαιότερα υπήρχαν ψιλοδιαφορές στις τιμές των κτεο (για ΕΙΧ). Σε 3-4 τηλέφωνα όμως που έριξα σήμερα (Αθήνα, νότια προάστεια) υπάρχει μία "ταύτιση απόψεων" στα 55€ Έτσι είναι (υπάρχει ταρίφα) ή απλά πέτυχα την περίπτωση; Στις 13/4/2022 στις 9:06 ΜΜ, liakinen είπε Ότι έγραψε ο Γιάννης. Εγώ ξέχασα ότι του ΚΤΕΟ ίσχυε για ένα χρόνο και είχαν περάσει 6 μήνες που έληξε. Με σταμάτησαν μετά τα διόδια Μαλγάρων και μου την χάρισαν. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι είχα μέσα τους γέρους. Πριν κάποια χρόνια έγινε. Απ' όσο ξέρω όχι μόνο "του ΚΤΕΟ" αλλά κάθε κάρτα καυσαερίων έχει ετήσια ισχύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Είχα την αίσθηση ότι παλαιότερα υπήρχαν ψιλοδιαφορές στις τιμές των κτεο (για ΕΙΧ). Σε 3-4 τηλέφωνα όμως που έριξα σήμερα (Αθήνα, νότια προάστεια) υπάρχει μία "ταύτιση απόψεων" στα 55€ Έτσι είναι (υπάρχει ταρίφα) ή απλά πέτυχα την περίπτωση; Απ' όσο ξέρω όχι μόνο "του ΚΤΕΟ" αλλά κάθε κάρτα καυσαερίων έχει ετήσια ισχύ 50 ευρω σε Autovision πληρωνω Καθε καρτα ενα χρονο ισχυει . Με το ΚΤΕΟ εχεις και καρτα για ενα χρονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 35 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε 50 ευρω σε Autovision πληρωνω Καθε καρτα ενα χρονο ισχυει . Με το ΚΤΕΟ εχεις και καρτα για ενα χρονο Αυτό που είναι στο Ν. Φάληρο (autovision) είναι μέσα σε αυτά που ήδη τσεκάρισα και είναι στα 55 Αυτό που είναι στη Θηβών, το πήρα από περιέργεια μετά το post σου και μου είπε 52 Δεν είναι ότι ψάχνομαι να γλιτώσω 1-2€ αλλά απλά είχα την αίσθηση ότι στο παρελθόν είχαν μία απόκλιση μεταξύ τους (κάποια) 5-10€. Φαίνεται ότι, όπως λένε και στις δημοσκοπήσεις, έκλεισε η "ψαλίδα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αυτό που είναι στο Ν. Φάληρο (autovision) είναι μέσα σε αυτά που ήδη τσεκάρισα και είναι στα 55 Αυτό που είναι στη Θηβών, το πήρα από περιέργεια μετά το post σου και μου είπε 52 Δεν είναι ότι ψάχνομαι να γλιτώσω 1-2€ αλλά απλά είχα την αίσθηση ότι στο παρελθόν είχαν μία απόκλιση μεταξύ τους (κάποια) 5-10€. Φαίνεται ότι, όπως λένε και στις δημοσκοπήσεις, έκλεισε η "ψαλίδα" Στην Κατω Κηφισια στου Καλυφτακη πηγα https://www.kteokifisias.gr/ Με τα Autovision κατι παιζει αλλα δεν το εχω ψαξει . Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα