voltmod Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Heybro είπε Το ιδιο γινεται και στο pc βρε συ. Xbox controller αραζεις στον καναπε και τελος. Plug and play ειναι. Τα exclusives καθοριζουν την πορεια μιας κονσολας να ξερεις. Δεν ειναι σωστος ρε συ ο φιλος voltmod ειναι απο τους καλυτερους editors και βοηθαει παρα πολυ στην κοινοτητα. Στειλτου ενα pm δεν χρειαζονται τετοια. LOL. Τον ευχαριστώ πολύ. Και εσένα ρε φίλε. Έχω πει στη διεύθυνση να προσλάβει ένα διορθωτή/ φιλόλογο από τότε που ξεκίνησα, αλλά δεν με ακούει. Όλα τα μέσα που έχω εργαστεί στο παρελθόν κατά την τελευταία 20ετία (COMPUPRESS στα PC MASTER, COMPUTER ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΛΥΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ PC MAGAZINE κ PC MAGAZINE RELOADED, PCLABS, SMART PRESS και στα DIGITAL LIFE, MOBILE LIFE και στο iPLANET Magazine) είχαν διορθωτή/ φιλόλογο στο εργατικό δυναμικό τους γιατί απλώς ήταν υποχρεωτικό (ώστε να μην ξεφεύγουν λάθη και να μην γίνεται ρόμπα το μέσο). Σαφώς και έπρεπε να είχα δει το λάθος μου παρόλα αυτά (γιατί ήταν ηλίθιο), αλλά άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε, και ειδικά όσοι δεν είναι φιλόλογοι και δεν ξέρουν τα πάντα για την Ελληνική γλώσσα όπως εγώ. Ο Bigi444444 καλύτερα να αγνοεί τις ειδήσεις μου από εδώ και πέρα εφόσον χαλάνε την αισθητική του. 3
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, voltmod είπε LOL. Τον ευχαριστώ πολύ. Και εσένα ρε φίλε. Έχω πει στη διεύθυνση να προσλάβει ένα διορθωτή/ φιλόλογο από τότε που ξεκίνησα, αλλά δεν με ακούει. Όλα τα μέσα που έχω εργαστεί στο παρελθόν (COMPUPRESS, PC MASTER, COMPUTER ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, PC MAGAZINE, PC MAGAZINE RELOADED, SMART PRESS) είχαν διορθωτή/ φιλόλογο. Σαφώς και έπρεπε να είχα δει το λάθος παρόλα αυτά, αλλά άνθρωποι είμαστε. Ο Bigi444444 καλύτερα να αγνοεί τις ειδήσεις μου από εδώ και πέρα εφόσον χαλάνε την αισθητική του. Μια χαρα αρθρα γραφεις αυτα ειναι χαζομαρες που γραφει ο Bigi444444 και δεν το περιμενα. Καλα που ειστε και εσεις και διαβαζουμε καθημερινα ενδιαφεροντα πραγματα και τα συζηταμε. 1 1
don87 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, billydonkgr είπε Δεν σου έχει έρθει το update ακόμα. Από σήμερα ξεκινάει η διανομή του update και θα σκάει σε waves. Επίσης υποστηρίζει αυτήν την επιλογή η τηλεόραση σου; δεν ξερω αν το υποστηριζει αλλα απο τι βλεπω στο site tou xbox μαλλον χρειαζετε και καλωδιο hdmi 2,1
ELMastas Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 26/4/2018 στις 4:03 ΜΜ, Heybro είπε Το ιδιο γινεται και στο pc βρε συ. Xbox controller αραζεις στον καναπε και τελος. Plug and play ειναι. Τα exclusives καθοριζουν την πορεια μιας κονσολας να ξερεις. Δεν ειναι σωστος ρε συ ο φιλος voltmod ειναι απο τους καλυτερους editors και βοηθαει παρα πολυ στην κοινοτητα. Στειλτου ενα pm δεν χρειαζονται τετοια. Αγαπητέ το ξέρω πως έτσι είναι τις "περισσότερες" φορές και εγώ κάποιες λίγες φορές έχω βάλει το PC κοντά στήν TV για κάποια πράγματα να δοκιμάσω κάποια games κλπ ,όμως αυτό πλέον δεν συμβαίνει συχνά και δεν είναι στάνταρ το ίδιο εύκολο με την κονσόλα,μιας και υπάρχουν διάφορα θέματα "πρακτικής" φύσεως όπως να αλλάζεις ρυθμίσεις κλπ για την τηλεόραση,να μεταφέρεις ολο το PC αν είναι μακριά η τηλεόραση,να βρίσκεις χώρε και να του αλλάζεις θέση και βέβαια πάντα μπορεί να υπάρχουν και κατά καιρούς "θέματα" με κάποια παιχνίδια που τυχάνει να μην παίζουν "out of the box" Σε μένα 2-3 παιχνίδια είχαν θέμα στους τελευταίους μήνες,όπως το Star wars BF η το τελευταίο Final Fantasy,που μου έβγαζε μαύρη οθόνη σε full screen η κόλλαγε κλπ και ήθελε ψάξιμο απεγκατάσταση,εγκατάσταση Drivers κλπ Τέτοια πράγματα με τις κονσόλες δεν συμβαίνουν,γιαυτό λέω πως δεν είναι το ίδιο σε ευκολία,όπως η παιχνιδο κονσόλα που την πάς και σε κάποιον φίλο η γνωστό εύκολα. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από ELMastas 1
Bigi444444 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Spoiler Στις 4/26/2018 στις 4:03 ΜΜ, Heybro είπε Το ιδιο γινεται και στο pc βρε συ. Xbox controller αραζεις στον καναπε και τελος. Plug and play ειναι. Τα exclusives καθοριζουν την πορεια μιας κονσολας να ξερεις. Δεν ειναι σωστος ρε συ ο φιλος voltmod ειναι απο τους καλυτερους editors και βοηθαει παρα πολυ στην κοινοτητα. Στειλτου ενα pm δεν χρειαζονται τετοια. Στις 4/26/2018 στις 5:16 ΜΜ, Heybro είπε Μια χαρα αρθρα γραφεις αυτα ειναι χαζομαρες που γραφει ο Bigi444444 και δεν το περιμενα. Καλα που ειστε και εσεις και διαβαζουμε καθημερινα ενδιαφεροντα πραγματα και τα συζηταμε. Σοβαρολογούμε τώρα;Σου είπε κανείς ότι δεν είναι χρήσιμα ή ενδιαφέροντα τα άρθρα του;Και για ποιόν λόγο να στείλω pm;Έχω καμιά προσωπική εμπάθεια ή κόντρα που πρέπει να λύσω;Ή μήπως όταν απευθύνεσαι σε κάποιον από τη διαχειριστική ομάδα πρέπει να το κάνεις μόνο με πμ;Ή μήπως σε ένα forum όταν διορθώνεις κάποιον, του λες ότι είναι λάθος ή ότιδήποτε σχετικό πρέπει να το κάνεις πάλι με πμ;Γιατί;Για να μην παρεξηγηθεί;Τότε έπρεπε να επικοινωνούμε μόνο με προσωπικά μηνύματα εδώ μέσα.Εάν κάποιος έγραφε με κεφαλαία, οι υπόλοιποι θα του έλεγαν διόρθωσε το κείμενό σου μέσω πμ;Εσένα προχθές που έδινες οδηγίες τι τάση να βάλει ο άλλος σε ryzen ενώ δεν είχες ιδέα, οι υπόλοιποι σου είπανε "φίλε δεν έχεις ιδέα αλλά δίνεις και οδηγίες" μέσω pm για να μην παρεξηγηθείς ή στο θέμα μέσα;Για να καταλάβω κι εγώ δηλαδή επειδή λέω βλακείες. Τέλοσπάντων, δεν έχει νόημα να κουράζω εαυτόν και αλλήλους.Εκτός από σπαστικός, που έχω γίνει ήδη, φλερτάρω με τα όρια της γραφικότητας αντιλαμβάνομαι.Ας είναι.Όσοι θέλουν να αντιληφθούν κάποια πράγματα ας τα αντιληφθούν.Οι υπόλοιποι ας πάνε στο θέμα του gow να συζητάνε εάν έλληνας απευθυνόμενος σε έλληνα πρέπει να λέει το god ως γκόντ ή γκάντ, ενώ ακόμα διαβάζουμε το επικοινωνώ σαν μεταβατικό στις κεντρικές ειδήσεις κατ' επανάληψη και δεν μας σηκώνεται η τρίχα.Σημεία των νεοελληνικών καιρών είναι κι αυτά.Over and out από εμένα.-
Retromaniac Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Σοβαρολογούμε τώρα;Σου είπε κανείς ότι δεν είναι χρήσιμα ή ενδιαφέροντα τα άρθρα του;Και για ποιόν λόγο να στείλω pm;Έχω καμιά προσωπική εμπάθεια ή κόντρα που πρέπει να λύσω;Ή μήπως όταν απευθύνεσαι σε κάποιον από τη διαχειριστική ομάδα πρέπει να το κάνεις μόνο με πμ;Ή μήπως σε ένα forum όταν διορθώνεις κάποιον, του λες ότι είναι λάθος ή ότιδήποτε σχετικό πρέπει να το κάνεις πάλι με πμ;Γιατί;Για να μην παρεξηγηθεί;Τότε έπρεπε να επικοινωνούμε μόνο με προσωπικά μηνύματα εδώ μέσα.Εάν κάποιος έγραφε με κεφαλαία, οι υπόλοιποι θα του έλεγαν διόρθωσε το κείμενό σου μέσω πμ;Εσένα προχθές που έδινες οδηγίες τι τάση να βάλει ο άλλος σε ryzen ενώ δεν είχες ιδέα, οι υπόλοιποι σου είπανε "φίλε δεν έχεις ιδέα αλλά δίνεις και οδηγίες" μέσω pm για να μην παρεξηγηθείς ή στο θέμα μέσα;Για να καταλάβω κι εγώ δηλαδή επειδή λέω βλακείες. Τέλοσπάντων, δεν έχει νόημα να κουράζω εαυτόν και αλλήλους.Εκτός από σπαστικός, που έχω γίνει ήδη, φλερτάρω με τα όρια της γραφικότητας αντιλαμβάνομαι.Ας είναι.Όσοι θέλουν να αντιληφθούν κάποια πράγματα ας τα αντιληφθούν.Οι υπόλοιποι ας πάνε στο θέμα του gow να συζητάνε εάν έλληνας απευθυνόμενος σε έλληνα πρέπει να λέει το god ως γκόντ ή γκάντ, ενώ ακόμα διαβάζουμε το επικοινωνώ σαν μεταβατικό στις κεντρικές ειδήσεις κατ' επανάληψη και δεν μας σηκώνεται η τρίχα.Σημεία των νεοελληνικών καιρών είναι κι αυτά.Over and out από εμένα.- Δεν αναφέρθηκες στο αγενές ύφος της γραφής σου που ήταν το κυρίως "παραπτώματα" στο οποίο εγώ εστίασα. Εκτός και αν πίστευεις ότι είτε δεν είναι σημαντικό είτε ότι δεν ήσουν αγενής. Οπότε δεν έχει σημασία ό,τι και να σου πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα