Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Θέλω ενα προγραμματάκι το οποιο να έχει επιλογή να περνάς μέσα πόσα προιόντα εχεις και μετα με κάποιο τρόπο να τα αφαιρει ανάλογα με το πόσα πουλάς..

Πχ  εχω στην αποθήκη 100 κοκακόλες και της περνάω μέσα στο πρόγραμμα, μετα ερχετε ενας πελάτης και παίρνει μια κοκακόλα να εχει κάποια επιλογή οτι πουλήθηκε μια και μένουν 99...

θα ευτιαχνα κάποιο αρχείο excel μονος μου αλλά πιτευω θα ειναι πολυπλοκο και σ ίγουρα θα γινονται λάθη..ισος αν ειχε κάποια λειτουργεια που να προσθέτεις ενα κουμπί και οταν το πατάς να αφαιρει τεμάχια απο ενα κουτακι και να τα προσθέτει σε άλλο  οκ αλλά αν το κάνω γραψε σβήσε σίγουρα θα γίνει λάθος.

Γνωρίζει κανείς τίποτα

Επεξ/σία από mastoras007
Δημοσ.
18 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα.

Θέλω ενα προγραμματάκι το οποιο να έχει επιλογή να περνάς μέσα πόσα προιόντα εχεις και μετα με κάποιο τρόπο να τα αφαιρει ανάλογα με το πόσα πουλάς..

Πχ  εχω στην αποθήκη 100 κοκακόλες και της περνάω μέσα στο πρόγραμμα, μετα ερχετε ενας πελάτης και παίρνει μια κοκακόλα να εχει κάποια επιλογή οτι πουλήθηκε μια και μένουν 99...

θα ευτιαχνα κάποιο αρχείο excel μονος μου αλλά πιτευω θα ειναι πολυπλοκο και σ ίγουρα θα γινονται λάθη..ισος αν ειχε κάποια λειτουργεια που να προσθέτεις ενα κουμπί και οταν το πατάς να αφαιρει τεμάχια απο ενα κουτακι και να τα προσθέτει σε άλλο  οκ αλλά αν το κάνω γραψε σβήσε σίγουρα θα γίνει λάθος.

Γνωρίζει κανείς τίποτα

Για τις προσθαφαιρέσεις που ζητάς δεν νομίζω πως ζητάς ένα απλό τρόπο διαχείρηση αποθήκης γιατί για να γίνει αυτόματα θα πρέπει να συνδεέται με την π.χ. ταμιακή σου μηχανη ώστε να υπολογίζει το απόθεμα και να παίρνεις στοιχεία απο πωλήσεις, αποθήκη, κλπ

Ένα excel δύσκολο να στα συνδέσει όλα αυτά αυτόματα....(νομίζω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...