Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χρηστης gmail απο το 2004. 14 χρονια μετα πρωτο ουσιαστικο update στο interface. Δεν ειναι κακο, αχρηστευει τελειως βεβαια την υπαρξη του "inbox" σαν εναλλακτικο project. 

Δημοσ.
Στις 26/4/2018 στις 12:34 ΠΜ, Hommer είπε

Πωω, δεν πάω καλά.... Συγχωράτε με, είναι αργά. Όντως ναι, αυτή είναι η σωστή σειρά.

Αργά στις 00:34;Δηλαδή κατά τις 04:00 τι θα έγραφες;  :huh:

Τι insomniac member είσαι; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια μλκια και μιση ειναι.  Εχει στριμωξει τις ρυθμισεις σε ενα γραναζι και μεσα εκει πρεπει να ψαχνεις ωρες τι ειναι που.

ο ποπαπ εντιτορ για τα νεα μαιλ στεκεται κολλημενος τερμα δεξια και πρεπει να ξανακλικαρεις  να ανοιξει κανονικα.

Γενικα ενα μπαχαλο σε desktop. Τωρα ποιος αποφασιζει για το λεγομενο "UI" ενας θεος ξερει..

Τωρα ειδα οτι δεν σε αφηνει να φτιαξεις κατηγοριες εμαιλ. Ενα απο τα βασικα στοιχεια που εχει εξ αρχης το outlook, outlook express, windows live, κλπ κλπ.. 

Τωρα θα μου πεις, χαρακτηριζεις προιον της google μαπα..? εεεεμμμ αυτο ειναι που πουλαει.. 

Επεξ/σία από Demetris77
Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το gmail. Δεν μπορώ να διαβάσω τα εισερχόμενα στα εισερχόμενα αλλά για να τα δω πρέπει να ανοίξω την καρτέλα όλα τα μηνύματα.....δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, πάντως προηγήθηκε της ανανέωσης της εμφάνσης το πρόβλημα...

Μήπως κάποιος/α μπορεί να μου δείξει τι χρειάζεται να κάνω; Να επισημάνω ότι δεν έκανα καμιά αλλαγή πριν συμβεί αυτό,

Ευχαριστώ

Δημοσ.
17 minutes ago, lamp26 said:

Εχω ενα προβλημα με το gmail. Δεν μπορώ να διαβάσω τα εισερχόμενα στα εισερχόμενα αλλά για να τα δω πρέπει να ανοίξω την καρτέλα όλα τα μηνύματα.....δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, πάντως προηγήθηκε της ανανέωσης της εμφάνσης το πρόβλημα...

Μήπως κάποιος/α μπορεί να μου δείξει τι χρειάζεται να κάνω; Να επισημάνω ότι δεν έκανα καμιά αλλαγή πριν συμβεί αυτό,

Ευχαριστώ

Μήπως έχεις φτιάξει καταλάθος κάποιο φίλτρο; Δεν στις ρυθμίσεις>Φίλτρα κλπ

• Super Moderators
Δημοσ.
42 minutes ago, lamp26 said:

Ευχαριστώ

Settings -> Configure inbox και ξε τσεκάρισε όλα εκτός από το πρώτο και κάνε save. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...