EuphangeL Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, dimmeneidis είπε Ρε παιδιά εμένα γιατι δεν μου έχει πουθενά τέοια επιλογή? Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο για όλους ακόμη? Ανήκει σε G Suite το account σου; Αν ναι, θα περιμένεις λίγο, όπως πρέπει. Σταδιακά θα γίνει roll-out σε business users
vaggelhs4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Πολύ καλή δουλεια αλλά θα την ήθελα σε έναν email client με ενημερώση για να μπορώ να τα βλέπω όταν έρχονται. Δε θέλω και για αυτό να έχω ένα tab ανοιχτό συνέχεια.
papageorge007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Χρειαζόταν μια αλλαγή! Φαίνεται όντως λίγο πιο γρήγορο και ομορφότερο τώρα!
Hommer Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 update απλά για να γίνει update. "Αν δουλεύει, μην τ αλλάζεις" έλεγε ένας τρελός στο χωριό μου. Outlook και τα μυαλά στα κάγκελα. Καθαρό, ξέρεις τι πατάς, οργανώνεις εύκολα τα mail σου. Τα gmail, outlook, yahoo με έχουν τρελάνει με τα ετήσια updates τους απλά για να αλλάζουν τα χρώματα. Αυτό το confidential mode καλό αλλά εντάξει, δεν είμαστε και στη 17 Νοέμβρη.
dpolal Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, Hommer είπε Outlook και τα μυαλά στα κάγκελα. Καθαρό, ξέρεις τι πατάς, οργανώνεις εύκολα τα mail σου. Τα gmail, outlook, yahoo με έχουν τρελάνει με τα ετήσια updates τους... See the irony here??? 1
Hommer Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dpolal είπε See the irony here??? Χαχαχα, δεν το πήρα χαμπάρι. Όντως, χρειάζεται διευκρίνηση. Όπου Outlook εννοώ τη σελίδα (outlook.com/hotmail.com) και όπου Outlook το software. Τώρα ίσως να ακούγομαι λιγότερο τρελός Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Hommer
jonkyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, sotirisl είπε Μόνο σε εμένα φαίνεται τρομακτικά βαρύ;;;; Σε εμένα κολλάει κατά διαστήματα (σε Mozilla). Σαν να κρεμάει η σελίδα, επανέρχεται μετά από μερικά (αρκετά) δευτερόλεπτα. Ίσως 20-30.
ier506 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, stevenosfp1999 είπε Το καινούριο font κάνει τεράστια διαφορά, ίσως το ομορφότερο font με ελληνικά γράμματα που έχω δει. Κατά τα άλλα φορτώνει πιο γρήγορα, είναι γενικά πιο όμορφο με ωραία καινούρια animations και είναι σίγουρα μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Roboto. Και είναι και δωρεάν. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Hommer είπε Χαχαχα, δεν το πήρα χαμπάρι. Όντως, χρειάζεται διευκρίνηση. Όπου Outlook εννοώ τη σελίδα (outlook.com/hotmail.com) και όπου Outlook το software. Τώρα ίσως να ακούγομαι λιγότερο τρελός Βασικα οχι, γιατι τα εβαλες αναποδα Αν καταλαβα καλα χρησιμοποιεις το Outlook 2016 πχ ενω σου φαινεται βαρια η σελιδα Outlook.com. Και σ αυτο εχεις και δικιο κιολας. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από ProponitisTouKanape
Hommer Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε Βασικα οχι, γιατι τα εβαλες αναποδα Αν καταλαβα καλα χρησιμοποιεις το Outlook 2016 πχ ενω σου φαινεται βαρια η σελιδα Outlook.com. Και σ αυτο εχεις και δικιο κιολας. Πωω, δεν πάω καλά.... Συγχωράτε με, είναι αργά. Όντως ναι, αυτή είναι η σωστή σειρά.
Milkywaygrad Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, EuphangeL είπε Ανήκει σε G Suite το account σου; Αν ναι, θα περιμένεις λίγο, όπως πρέπει. Σταδιακά θα γίνει roll-out σε business users Ναί είναι GSuite account. Οπότε περιμένω λογικά...ευχαριστώ πολύ.
Voodooman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Καθόλου άσχημες οι αλλαγές. Αλλά έχουμε κάποιον τρόπο για εύκολη πρόσβαση στις επαφές μας, πέρα από το εικονίδιο των εφαρμογών πάνω δεξιά; Όπως ήταν δηλαδή παλιά, που τις είχε στα αριστερά ή αν μπορούμε να βάλουμε κάποια συντόμευση εκεί που είναι το keep και το ημερολόγιο.
nefos78 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Οι επαφές σου ( που τις έβγαζε επάνω αριστερά ) που πήγαν?
CheOnWeb Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 4 minutes ago, nefos78 said: Οι επαφές σου ( που τις έβγαζε επάνω αριστερά ) που πήγαν? Στο Menu με τα τετραγωνάκια,, πάνω δεξιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα