Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dimmeneidis είπε

Ρε παιδιά εμένα γιατι δεν μου έχει πουθενά τέοια επιλογή? Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο για όλους ακόμη?

5ae0c318bf1b9_ScreenShot2018-04-25at21_03_11.png.6721b804be89edf389b799710d6f128f.png

Ανήκει σε G Suite το account σου; Αν ναι, θα περιμένεις λίγο, όπως πρέπει. Σταδιακά θα γίνει roll-out σε business users

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλή δουλεια αλλά θα την ήθελα σε έναν email client με ενημερώση για να μπορώ να τα βλέπω όταν έρχονται. Δε θέλω και για αυτό να έχω ένα tab ανοιχτό συνέχεια.

Δημοσ.

update απλά για να γίνει update. "Αν δουλεύει, μην τ αλλάζεις" έλεγε ένας τρελός στο χωριό μου. Outlook και τα μυαλά στα κάγκελα. Καθαρό, ξέρεις τι πατάς, οργανώνεις εύκολα τα mail σου. Τα gmail, outlook, yahoo με έχουν τρελάνει με τα ετήσια updates τους απλά για να αλλάζουν τα χρώματα.

Αυτό το confidential mode καλό αλλά εντάξει, δεν είμαστε και στη 17 Νοέμβρη.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Hommer είπε

Outlook και τα μυαλά στα κάγκελα. Καθαρό, ξέρεις τι πατάς, οργανώνεις εύκολα τα mail σου. Τα gmail, outlook, yahoo με έχουν τρελάνει με τα ετήσια updates τους...

See the irony here??? :D :D :D

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dpolal είπε

See the irony here??? :D :D :D

Χαχαχα, δεν το πήρα χαμπάρι. Όντως, χρειάζεται διευκρίνηση. Όπου Outlook εννοώ τη σελίδα (outlook.com/hotmail.com) και όπου Outlook το software. Τώρα ίσως να ακούγομαι λιγότερο τρελός

Επεξ/σία από Hommer
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sotirisl είπε

Μόνο σε εμένα φαίνεται τρομακτικά βαρύ;;;;

Σε εμένα κολλάει κατά διαστήματα (σε Mozilla). Σαν να κρεμάει η σελίδα, επανέρχεται μετά από μερικά (αρκετά) δευτερόλεπτα. Ίσως 20-30.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stevenosfp1999 είπε

Το καινούριο font κάνει τεράστια διαφορά, ίσως το ομορφότερο font με ελληνικά γράμματα που έχω δει. Κατά τα άλλα φορτώνει πιο γρήγορα, είναι γενικά πιο όμορφο με ωραία καινούρια animations και είναι σίγουρα μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση.

Roboto. Και είναι και δωρεάν.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Hommer είπε

Χαχαχα, δεν το πήρα χαμπάρι. Όντως, χρειάζεται διευκρίνηση. Όπου Outlook εννοώ τη σελίδα (outlook.com/hotmail.com) και όπου Outlook το software. Τώρα ίσως να ακούγομαι λιγότερο τρελός

Βασικα οχι, γιατι τα εβαλες αναποδα :P

Αν καταλαβα καλα χρησιμοποιεις το Outlook 2016 πχ ενω σου φαινεται βαρια η σελιδα Outlook.com. Και σ αυτο εχεις και δικιο κιολας. B)

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε

Βασικα οχι, γιατι τα εβαλες αναποδα :P

Αν καταλαβα καλα χρησιμοποιεις το Outlook 2016 πχ ενω σου φαινεται βαρια η σελιδα Outlook.com. Και σ αυτο εχεις και δικιο κιολας. B)

Πωω, δεν πάω καλά.... Συγχωράτε με, είναι αργά. Όντως ναι, αυτή είναι η σωστή σειρά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Ανήκει σε G Suite το account σου; Αν ναι, θα περιμένεις λίγο, όπως πρέπει. Σταδιακά θα γίνει roll-out σε business users

Ναί είναι GSuite account. Οπότε περιμένω λογικά...ευχαριστώ πολύ.

Screen Shot 2018-04-25 at 21.03.11.png

Δημοσ.

Καθόλου άσχημες οι αλλαγές. Αλλά έχουμε κάποιον τρόπο για εύκολη πρόσβαση στις επαφές μας, πέρα από το εικονίδιο των εφαρμογών πάνω δεξιά; Όπως ήταν δηλαδή παλιά, που τις είχε στα αριστερά ή αν μπορούμε να βάλουμε κάποια συντόμευση εκεί που είναι το keep και το ημερολόγιο.

Δημοσ.
4 minutes ago, nefos78 said:

Οι επαφές σου ( που τις έβγαζε επάνω αριστερά ) που πήγαν?

Στο Menu με τα τετραγωνάκια,, πάνω δεξιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...