panathatube Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Έχει το μικρότερο σαγόνι ή πηγούνι σε Android με εγκοπή αλλά όχι και το μικρότερο notch. Όμορφο αν και κινητά με σεμεδάκι δεν αγοράζω.
simontsif Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλει να χτυπήσει τη xiaomi λογικά στα φθηνά κινητά ....καλή κίνηση ... Δε μπορείς να βγάζεις σαβουρες με 150 ευρώ ενώ άλλες βλέπε xiaomi βγάζουν θηρία ... Πάντως το 8αρι που έχω κανένα 2μηνο πάει τρένο. Και για όσους τα λένε Κινέζο τα nokia ...είναι φιλανδική εταιρία η hmd και το εργοστάσιο της fox conn που τα κατασκευάζει,κατασκευάζει και τα iphone. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από simontsif 1
galistaboy Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Η Νοκια πουλήθηκε .... -> ο βασιλιάς πέθανε Μήπως σύντομα θα πούμε : ζητώ ο νέος βασιλιάς;;; -> Η Νοκια ξαναπαράγει κινητά ...!!!!
Nikolo1991 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, billdanos είπε Κάποιος γέροντας ονόματι BillDanίσιος σας έλεγε κάποτε πως όλες οι συσκευές θα έχουν notch, αλλά τον χλευάζατε! Τώρα ξεροβηχει ειρωνικά... Μεγάλη η χάρη του
NotAliki177 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) τι αμπαλοι. δεν φτανει που αφησανε bezel κατω για να βαλουν το ονομα (λες και δεν φτανει μονο πισω), το βαλανε και τερμα δεξια. χωρις το κατω bezel φαινεται αρκετα ομορφο. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από NotAliki177
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Πανέμορφη συσκευή και σωστή τακτική της ΝΟΚΙΑ να χτυπήσει κυρίως στα φθηνά σχετικά smartphones!!ούτε εμένα μου αρέσει το notch και αμφιβάλλω αν αρέσει γενικά! Φαίνεται ωραία πρόταση.....
vagosd Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Το πρόβλημα ξεκινάει από την Apple που κατάφερε ένα άσχημο concept να το πουλήσει σε πολύ υψηλές τιμές. Και συνεχίζει το πρόβλημα η google βάζοντας στον κώδικα του android την υποστήριξη του notch . Σα να τους λέει αυτό είναι το μέλλον υιοθετήστε το .... Η μόνη μας ελπίδα να καθορίσουμε το μέλλον των smartphone είναι να στηρίξουμε τη Samsung που αντιστέκεται σε αυτό.
drakoulis Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, The_Prodigy είπε Ποιο κινητό έχεις τώρα; Εχω 3 τηλέφωνα, xiaomi note 3 δικο μου και για την δουλειά Nokia 5 και ένα nokia επί microsoft εποχής των 40 ευρώ που κλείνει συνέχεια και μου σπάει τα νεύρα το καρακινεζικο, με το 5 οκ δεν έχω πρόβλημα αλλά πολύ αργό για την αξία του, μου σέρνεται στο excel, εσύ τι κινητό έχεις? Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από drakoulis
ziaba Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 από nokia έπρεπε οι κινέζοι να το μετονομάσουν σε notchia
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 48 λεπτά πριν, ziaba είπε από nokia έπρεπε οι κινέζοι να το μετονομάσουν σε notchia Σατανά...τι σκάρωσες πάλι
Jimmy08 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μια χαρά είναι το τηλεφωνάκι και η έκδοση με τον SD ειδικότερα, πολύ VFM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα