Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

το κόμπο εχω κατεβάσει..

τωρα κατεβαζω το 10.13.2 μπας και στρωσει ΡΟΦΛ ειναι για γελια η κατασταση τους...

Εάν δεν έχεις καταφέρει κάτι μέχρι στιγμής, κάνε ένα reinstall το macOS. Δεν χάνεις τίποτα.

Μακριά από το High Sierra γενικά. Είναι ένα αποτυχημένο λειτουργικό σε όλα τα επίπεδα.

Δημοσ.
On 4/26/2018 at 08:38, CryptoCSM01 said:

Εάν δεν έχεις καταφέρει κάτι μέχρι στιγμής, κάνε ένα reinstall το macOS. Δεν χάνεις τίποτα.

Μακριά από το High Sierra γενικά. Είναι ένα αποτυχημένο λειτουργικό σε όλα τα επίπεδα.

το macbook έρχεται μόνο με high Sierra.

ναι εντάξει πάει σφαίρα εδώ σε σχέση με τα άλλα μηχανήματα που είχα αλλα μιλάμε και για 3Κ μηχάνημα.

μετά από Snow Leopard δεν εχει βγάλει desdopt της προκοπης.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

το macbook έρχεται μόνο με high Sierra.

ναι εντάξει πάει σφαίρα εδώ σε σχέση με τα άλλα μηχανήματα που είχα αλλα μιλάμε και για 3Κ μηχάνημα.

μετά από Snow Leopard δεν εχει βγάλει desdopt της προκοπης.

Είσαι σίγουρος; Εγώ βλέπω ότι έρχεται με macOS 10.12.5 Sierra.

5ae5d1b5ae0d2_ScreenShot2018-04-29at17_02_41.png.f7c64ac08afbba09ddd0f3a0195f98bc.png

Εάν τρέξεις το Internet Recovery με τον συνδιασμό Shift-Option-Command-R ποιο λειτουργικό σου δείχνει;

Δημοσ.
3 minutes ago, CryptoCSM01 said:

Είσαι σίγουρος; Εγώ βλέπω ότι έρχεται με macOS 10.12.5 Sierra.

5ae5d1b5ae0d2_ScreenShot2018-04-29at17_02_41.png.f7c64ac08afbba09ddd0f3a0195f98bc.png

Εάν τρέξεις το Internet Recovery με τον συνδιασμό Shift-Option-Command-R ποιο λειτουργικό σου δείχνει;

οχ μην μου κάνεις τέτοια και μόλις το έστησα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...