γροσερισοπ Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 τι διαολο μολις το ανοιξα. παλι προβληματα; και στα καινουργια μηχανηματα αυτό το high sierra; μου πετάει αυτό; δοκιμασα safe mode τίποτα
CryptoCSM01 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Κατέβασε το Combo Update και κάνε μια δοκιμη.
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 32 minutes ago, CryptoCSM01 said: Κατέβασε το Combo Update και κάνε μια δοκιμη. το κόμπο εχω κατεβάσει.. τωρα κατεβαζω το 10.13.2 μπας και στρωσει ΡΟΦΛ ειναι για γελια η κατασταση τους...
CryptoCSM01 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε το κόμπο εχω κατεβάσει.. τωρα κατεβαζω το 10.13.2 μπας και στρωσει ΡΟΦΛ ειναι για γελια η κατασταση τους... Εάν δεν έχεις καταφέρει κάτι μέχρι στιγμής, κάνε ένα reinstall το macOS. Δεν χάνεις τίποτα. Μακριά από το High Sierra γενικά. Είναι ένα αποτυχημένο λειτουργικό σε όλα τα επίπεδα.
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 On 4/26/2018 at 08:38, CryptoCSM01 said: Εάν δεν έχεις καταφέρει κάτι μέχρι στιγμής, κάνε ένα reinstall το macOS. Δεν χάνεις τίποτα. Μακριά από το High Sierra γενικά. Είναι ένα αποτυχημένο λειτουργικό σε όλα τα επίπεδα. το macbook έρχεται μόνο με high Sierra. ναι εντάξει πάει σφαίρα εδώ σε σχέση με τα άλλα μηχανήματα που είχα αλλα μιλάμε και για 3Κ μηχάνημα. μετά από Snow Leopard δεν εχει βγάλει desdopt της προκοπης.
CryptoCSM01 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε το macbook έρχεται μόνο με high Sierra. ναι εντάξει πάει σφαίρα εδώ σε σχέση με τα άλλα μηχανήματα που είχα αλλα μιλάμε και για 3Κ μηχάνημα. μετά από Snow Leopard δεν εχει βγάλει desdopt της προκοπης. Είσαι σίγουρος; Εγώ βλέπω ότι έρχεται με macOS 10.12.5 Sierra. Εάν τρέξεις το Internet Recovery με τον συνδιασμό Shift-Option-Command-R ποιο λειτουργικό σου δείχνει;
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 3 minutes ago, CryptoCSM01 said: Είσαι σίγουρος; Εγώ βλέπω ότι έρχεται με macOS 10.12.5 Sierra. Εάν τρέξεις το Internet Recovery με τον συνδιασμό Shift-Option-Command-R ποιο λειτουργικό σου δείχνει; οχ μην μου κάνεις τέτοια και μόλις το έστησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα