voltmod Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Η ASUS αποκάλυψε πρόσφατα το νέο smartphone ZenFone Pro M1, το οποίο αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Ινδονησία στις 25 Απριλίου και στην Ινδία στις 3 Μαΐου με τιμή κοντά στα $160 για το μοντέλο που διαθέτει 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και $200 για το μοντέλο με τα 4GB RAM και τα 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Σύμφωνα με την ASUS θα κυκλοφορήσει και μία ελαφρώς καλύτερα εξοπλισμένη έκδοση της συσκευής, με 6GB RAM και με διπλή κύρια κάμερα στα 16 Megapixels και στα 5,0 Megapixels ωστόσο δεν έκανε γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας και το κόστος της. Όσον αφορά στο μοντέλο που ανακοινώθηκε πρόσφατα, το ASUS ZenFone Max Pro M1 θα προσφέρει την “pure Android experience” ωστόσο η δημοφιλής κατασκευάστρια δεν έκανε λόγο για Android One παρά για την “stock” έκδοση του Android 8.1 Oreo, η οποία θα αναβαθμιστεί σε Android Q όταν βεβαίως η νέα έκδοση του Android διατεθεί. Από άποψη προδιαγραφών, η mid-range συσκευή της ASUS διαθέτει οθόνη 6,0 ιντσών με αναλογία πλευρών 18:9 και ανάλυση Full HD+ (2160 x 1080 pixels). Στο εσωτερικό του ZenFone Max Pro M1 υπάρχει ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 636 που όπως αναφέραμε συνοδεύεται από 3GB ή 4GB RAM και από 32GB ή 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα. Η διπλή κύρια κάμερα βασίζεται σε δύο αισθητήρες των 13 Megapixels και 5,0 Megapixels ενώ η εμπρόσθια κάμερα σε αισθητήρα των 8,0 Megapixels. Η συσκευή είναι dual SIM-capable και διαθέτει ξεχωριστή υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD. Το ASUS ZenFone Max Pro M1 διαθέτει “premium metal design” και θα κυκλοφορήσει σε DeepSea Black και σε Meteor Silver όπως αναφέραμε πρώτα στην Ινδονησία και στην Ινδία και αργότερα και σε άλλες αγορές. PhoneArena Δείτε ολόκληρο το άρθρο
haHa Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενημερωτικα για αυτους που τρελαινονται με τα Xiaomi, το Asus ZenFone Max Pro M1 σε σχεση με το Xiaomi Redmi Note 5 Pro(το Asus βγηκε για να χτυπησει αυτο το Xiaomi στην αγορα της Ινδιας): α) τρεχει Android Oreo 8.1(μάλιστα σχεδον stock) έναντι 7.1 του Xiaomi β) εχει 5000Mah μπαταρια εναντι 4000Mah γ) έχει επισημη τιμη στα $195 εναντι $210 δ) εχει λίγο καλυτερη οθονη(φωτεινότερη και με μεγαλύτερο contrast) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από haHa 2
billsik Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 OOΟΟχιιιιιιιιιιιιιι αλλα Phableeeeeeeeeeeetttttttttttttt..... 3
kaliakman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, haHa είπε Ενημερωτικα για αυτους που τρελαινονται με τα Xiaomi, το Asus ZenFone Max Pro M1 σε σχεση με το Xiaomi Redmi Note 5 Pro(το Asus βγηκε για να χτυπησει αυτο το Xiaomi στην αγορα της Ινδιας): α) τρεχει Android Oreo 8.1(μάλιστα σχεδον stock) έναντι 7.1 του Xiaomi β) εχει 5000Mah μπαταρια εναντι 4000Mah γ) έχει επισημη τιμη στα $195 εναντι $210 δ) εχει λίγο καλυτερη οθονη(φωτεινότερη και με μεγαλύτερο contrast) Το θέμα είναι ότι : Από υποστήριξη πως πάμε; Ακόμα και η Xiaomi να μην δίνει κάτι στο xda τα προηγούμενα note τα έχουν τιμήσει και επίσης επειδή κάνει μεγάλες πωλήσεις βρίσκεις σχετικά εύκολα λύση σε όποιο πρόβλημα. Επίσης (για κάποιους, όχι εμένα πχ) είναι σημαντικό ότι το Xiaomi θα έρθει και στην Ελλάδα επίσημα με ότι αυτό συνεπάγεται. 1
Retromaniac Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Η τιμή είναι πολύ, όπως σε κάθε παρουσίαση της ASUS, αλλά μετά είτε φθάνει σε εμάς πολύ ακριβα είτε η ίδια η asus αλλάζει την τιμή.
Spiros787 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, haHa είπε Ενημερωτικα για αυτους που τρελαινονται με τα Xiaomi, το Asus ZenFone Max Pro M1 σε σχεση με το Xiaomi Redmi Note 5 Pro(το Asus βγηκε για να χτυπησει αυτο το Xiaomi στην αγορα της Ινδιας): α) τρεχει Android Oreo 8.1(μάλιστα σχεδον stock) έναντι 7.1 του Xiaomi β) εχει 5000Mah μπαταρια εναντι 4000Mah γ) έχει επισημη τιμη στα $195 εναντι $210 δ) εχει λίγο καλυτερη οθονη(φωτεινότερη και με μεγαλύτερο contrast) Δεν πιστεύω ότι κάποιος τρελαίνεται με την xiaomi. Τα specs βλέπουμε και αγοράζουμε. Αν υπερέχει το asus ο κόσμος θα το τιμήσει. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Και MAX και Pro με αυτα τα χαρακτηριστικα? Να το πουνε και prime σαν τον optimus...
anax111 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είχε τον Snapdragon 660 θα το κοιτούσα για δεύτερο κινητό. Τώρα με τον 636 δεν μου λέει κάτι. Τα 400 Mhz παραπάνω που έχει ο 660 δεν είναι λίγα. Επίσης η Adreno 509 του 636 είναι χρονισμένη στα 720 Mhz απέναντι στα 850 της Adreno 512 του 660. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από anax111
possiz Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, anax111 είπε Αν είχε τον Snapdragon 660 θα το κοιτούσα για δεύτερο κινητό. Τώρα με τον 636 δεν μου λέει κάτι. Τα 400 Mhz παραπάνω που έχει ο 660 δεν είναι λίγα. Επίσης η Adreno 509 του 636 είναι χρονισμένη στα 720 Mhz απέναντι στα 850 της Adreno 512 του 660. Στο πρώτο σου κινητό τι ακριβώς τρέχεις και αυτό θα ζοριζεται; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από possiz
kazampidis Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Ρε παιδιά πάντως η Assus χωρίς λόγο και χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα κινητά της, υπερκοστολογημενα.Εγω που είμαι fun των μεγάλων οθονών, εκείνο το zenfon 3 ultra 6.8 οθόνη, μια περιουσία στοίχιζε και είχε επάνω τον snapdragon 625,, που με αυτά τα χρήματα έπρεπε να είχε τον τελευταίο τον snapdragon.
skiabox Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 22 ώρες πριν, haHa είπε Ενημερωτικα για αυτους που τρελαινονται με τα Xiaomi, το Asus ZenFone Max Pro M1 σε σχεση με το Xiaomi Redmi Note 5 Pro(το Asus βγηκε για να χτυπησει αυτο το Xiaomi στην αγορα της Ινδιας): α) τρεχει Android Oreo 8.1(μάλιστα σχεδον stock) έναντι 7.1 του Xiaomi β) εχει 5000Mah μπαταρια εναντι 4000Mah γ) έχει επισημη τιμη στα $195 εναντι $210 δ) εχει λίγο καλυτερη οθονη(φωτεινότερη και με μεγαλύτερο contrast) Τουλάχιστον το Xiaomi Redmi Note 5 είναι σε φάση presale και σκέφτομαι να πατήσω το κουμπί. Το άλλο εαν εμφανιστεί στα online stores μετά από κανα 3μηνο θα το έχει χάσει το παιχνίδι.
The__Blade Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, kazampidis είπε Ρε παιδιά πάντως η Assus χωρίς λόγο και χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα κινητά της, υπερκοστολογημενα.Εγω που είμαι fun των μεγάλων οθονών, εκείνο το zenfon 3 ultra 6.8 οθόνη, μια περιουσία στοίχιζε και είχε επάνω τον snapdragon 625,, που με αυτά τα χρήματα έπρεπε να είχε τον τελευταίο τον snapdragon. Έχω 2 κινητά asus. 1. το ένα Zenfone max plus με snapdragon 630 720 οθόνη και 5000mah Η μπαταρία δεν τελειώνει απλά ποτέ! 2. Zenfone go με snapdragon 410. Γενικά ποιοτικές συσκευές σε λογικές τιμές και δεν έχεις να ανησυχείς και για κινέζικα malware. Εγώ που πάντα παίρνω mid-tier και πάλι Asus θα προτιμήσω. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από The__Blade
kazampidis Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Φίλε μου θα συμφωνήσω ότι μπορεί να είναι ποιοτικές συσκευές, αλλά όχι προσιτή τιμή, όταν στην Ελλάδα κοστίζει 250 ευρώ τώρα, που με αυτά τα χρήματα αγοράζεις xiaomi, με αρκετά καλύτερα χαρακτηριστικά και επιδόσεις και μην ξεχνάμε και ότι και η assus κινέζικη εταιρεία είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα