Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρε amd καρτα με την προοπτικη σε ενα χρονο να πας σε κατι πολυ πιο δυνατο που θα εχει διπλασιες επιδοσεις,ειτε 2080/2070 ειτε κατι αλλο σε amd 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε τρια χρονακια αν δεν τον καλυπτει και εχει λεφτα. Οχι και του χρονου.

Δημοσ.

Good stuff! Τηρώ στάση αναμονής και όσο αντέξω. Χαζή ερώτηση: Τι τρόπο σύνδεσης είναι ο πιο ενδεδειγμένος για Freesync monitor με την sapphire nitro ή pulse 4GB?  Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι hdmi αλλά βλέπω ότι παίζουν dvi και display port. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο,τι γράφει στο manual της οθόνης. Ο συνήθης ήταν dp αλλά με την 23αρα που επιλεξες χρειάζεσαι HDMI για το

Freesync

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις την χτύπησα απο amazon.it

https://www.amazon.it/gp/product/B06ZXS3XBF/ref=ya_st_dp_summary?ie=UTF8&psc=1

συν αυτή τη RAM

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43850410

Χάρις στις υποδείξεις όλων (ευχαριστώ πολύ) ξέφυγα λίγο από τα 800+ αλλά νομίζω άξιζε

Screen Shot 2018-05-03 at 13.21.10.png

Επεξ/σία από anthony_88
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μου πείτε και τι χρειάζεται να κάνω, ας πούμε έγραψα στις σημειώσεις στο prive shop να γίνει συναρμολόγηση και bios update. Κάπου διάβασα ότι η μνήμη συγχρονίζει από default στα 2300, το update στο bios θα το λυσει αυτο;

Τέτοια πραγματάκια που πρέπει να σετάρω υπάρχουν πολλά;

Θα υπάρχει 8-pin για την κάρτα γραφικών ή πρέπει να παραγγείλω;

Ο,τι άλλο μπορεί να με εκπλήξει αρνητικά όταν το παραλάβω, πείτε μου να το έχουμε προβλέψει!

Επεξ/σία από anthony_88
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τπτ. Όταν παραλάβεις ενημέρωσε, εδώ είμαστε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθαν ολα! Υποθετω η μνημη παει προσεκτικα σε ενα απο τα 4 που λενε ddr4 πανω απο τον ανεμιστηρα και η καρτα γραφικων παει εκει που λεει NVM PCIe, που ειναι ομως η τροφοδοσια της; 8 pin πρεπει να ειναι λογικα ε;

https://imgur.com/DMxbSsY

EDIT: Ανοιξα το κουτι απο την αλλη μερια και βλεπω καποια ευκαιρα καλωδια τροφοδοσιας. Να παρω κανεναν skype να τα κανουμε πενα γιατι ειμαι και τσαπατσουλης;

Επεξ/σία από anthony_88
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, anthony_88 είπε

Ηρθαν ολα! Υποθετω η μνημη παει προσεκτικα σε ενα απο τα 4 που λενε ddr4 πανω απο τον ανεμιστηρα και η καρτα γραφικων παει εκει που λεει NVM PCIe, που ειναι ομως η τροφοδοσια της; 8 pin πρεπει να ειναι λογικα ε;

https://imgur.com/DMxbSsY

Μεγειά!

Ναι εκεί.

8 λεπτά πριν, anthony_88 είπε

Να παρω κανεναν skype να τα κανουμε πενα γιατι ειμαι και τσαπατσουλης;

Είσαι τρελός; ΑΕΚ-ΠΑΟΚ λέμε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το ζορι Silver III Div 2 στο ps4/switch αλλα στο pc ειναι εντελως διαφορετικο, εκανα placement gold III Div 3, ελπιζω τουλαχιστον να μεινω στο gold. Πρέπει να έχω γύρω στις 70-75 ωρες συνολικα.

Το εστησα τελικα, τραβηξα ενα 6+2pin μπροστα, εβαλα καρτα γραφικων, βιδουλες κλπ, εβαλα και τη RAM και ολα καλα, αμεσως φορτωσε απο το φλασακι που ειχα τα win 10, κατι που δεν γινοταν στα παλια μου μηχανηματα (επρεπε να μπω bios) και εκανε απροβληματιστα ολο το setup. Του εβαλα και rocket league με αυτες τις ρυθμισεις 

και δυσκολα πεφτει κατω απο 200fps, τουλάχιστον έτσι λέει το steam overlay. Εχω freesync on στα amd settings και γυρισα την οθονη στα 75Hz, νομιζω ειναι τζετ.

Επεξ/σία από anthony_88
  • Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω αλλά δεν ανοίγω καινούριο thread. Έχω τα μάτια μου στην 3060 ti. Tι από τα παρακάτω χρειάζεται να αναβαθμίσω πακέτο; (Οι τιμές είναι πριν 2,5 χρόνια, μη δώσετε βάση εκεί)

Υπόψιν η RAM είναι στα 16GB πλέον και έχω ήδη αγοράσει 2κ οθόνη.

specs.PNG

Επεξ/σία από anthony_88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...