crab27 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Προσπαθώ να μεταφέρω ένα wordpress site από live server σε localhost. Εχω μεταφέρει τα αρχεία με ftp, έχω κάνει μεταφορά της βάσης δεδομένων και τις απαραίτητες αλλαγές στο αρχείο wp-config.php. Όταν προσπαθώ να ανοίξω την σελίδα στον localhost για κάποιον λόγο μεταφέρομαι συνέχεια στην σελίδα /wp-admin/install.php. Έχω ελέγξει επίσης και τους πίνακες στην βάση δεδομενων και δν έχουν πρόβλημα. Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να κοιτάξω??
xrhstosiak Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) στο install σε παει οταν κατι δεν ειναι σωστο στο wp-config.php δες παλι ονομα βασης / χρηστης / κωδικος επισης που ειναι η βαση τωρα θα πρεπει να λεει localhost ισως στο live να ειχαν αλλου τον sql server επισης προσεξε και τα prefix γιατι θα ειναι διαφορετικα μαλλον αν δεν βγαλεις ακρη ... στησε ενα φρεσκο wordpress στην τοπικη εγκατασταση πρωτον να δεις οτι ολα σου λειτουργουν καλα αλλα να εξετασεις τι wp-config.php φτιαχνει και να δεις τις διαφορες επισης τελος καλου κακου τραβα σε αλλο καταλογο πειραματικα php.ini ή htaccess αρχεια και ενα check στα permissions των αρχειων και των καταλογων σου Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από xrhstosiak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα