idomeneas7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν αυτά τα τάμπλετ για να σχεδιάζεις (wacom κλπ), ζωγραφίζεις εκεί και βλέπεις τι κάνεις στην οθόνη? Πρέπει να πληρώσεις λογισμικό? Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κατεβάσω σε ένα απλό τάμπλετ και να κάνω δουλειά? Το θέλω για περιστασιακό χόμπι οπότε δεν θέλω να πληρώσω πολλά. Ούτε πολύ σύνθετο και να μην βγάζω άκρη.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Βασικά για τον σκοπό που το θέλεις θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά. Επ' ουδενί μην πάρεις κάτι φθηνό γιατί δεν θα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Θα πρέπει να πας σε ταμπλετ που υποστηρίζει S Pen αναγκαστικά (500 ευρώ νομίζω περίπου ίσως και λίγο παραπάνω). Αλλιώς ανεβαίνει πολύ το κασέ (πχ iPad Pro). Πάντως κάτι φθηνότερο από το Samsung δεν νομίζω να βρεις.
d_crazy Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εφόσον πρόκειται για απλή χρήση : https://www.geekbuying.com/item/Chuwi-Hi13-13-5-Inch-2-In-1-Tablet---Original-Stylus-378658.html Δές και βιντεάκια με την πένα (Hipen H3) για το αντίστοιχο μοντέλο που υπάρχουν στο Youtube για να δείς αν είναι αυτό που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα