lionheart75 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Link: http://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-echelon-forest-1172229.html Δεν αναγράφεται πουθενά ότι πρόκειται για εκθεσιακό οπότε η τιμή για καινούργιο είναι πολύ καλή. Υπάρχει διαθέσιμο σε Αττική Περιστέρι και Μαρούσι, για υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχω κοιτάξει. Skroutz απο 85 ευρώ (αν και υπάρχει μόνο σε ένα κατάστημα): https://www.skroutz.gr/s/7895950/Asus-Echelon-Forest.html Αmazon στις 79 λίρες με χαμηλότερη τις 55 λίρες πρίν 2 χρόνια: https://uk.camelcamelcamel.com/Asus-Echelon-Forest-Gaming-Headset/product/B00P6P7DUE Γενικά παίζουν καλές προσφορές σε headset στο Mediamarkt και προσφέρονται και άτοκες δόσεις. Είμαι κομπλέ από ακουστικά αλλιώς σε αυτή την τιμή θα τα χτύπαγα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από lionheart75 4 1
what_if Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 δεν υπαρχει κατι στο οποιο να μην εισαι υπερκομπλε αγορι:p
MetroThessalonikis Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίζει τίποτα καλύτερο σε gaming headset μέχρι 50 ευρώ ή να τα χτυπήσω; (βλέπω ασπούμε τα HyperX Cloud Stinger) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από MetroThessalonikis
rofl Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 νταξ οσο καλο και να ναι παραλλαγης ακουστικα προτιμουσα pink
lionheart75 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MetroThessalonikis είπε Παίζει τίποτα καλύτερο σε gaming headset μέχρι 50 ευρώ ή να τα χτυπήσω; (βλέπω ασπούμε τα HyperX Cloud Stinger) Aπό ακουστικά γενικά έχω αυτή τη στιγμή τα hyperx cloud stinger, τα patriot viper v370 που θεωρούνται καθαρά gaming και μετά τα jbl t450bt, τα sony mdr-zx660ap που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις παντού (κινητά - τάμπλετ κλπ) και τέλος τα superlux hd 681. Από τα προαναφερθέντα θα σου πω με την σειρά που μου αρέσουν και χρησιμοποιώ περισσότερο για ότι κάνω στο desktop, από μουσική μέχρι και gaming. Superlux hd681 > sony mdr- zx660ap > patriot v370 τα οποία είναι και τα πιο ξεκούραστα μετά από αρκετές ώρες στα αυτιά μου και με ικανοποιούν περισσότερο σε ήχο και μετά ακολουθούν τα hyperx cloud stinger και τελευταία τα jbl t450bt τα οποία έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου απο τα stinger αλλά με κουράζουν μετά από κάποια ώρα διότι είναι τα πιο σφιχτά από όλα αυτά που παρέθεσα. Προσωπικά τα cloud stinger δεν τα χρησιμοποιώ ιδιαίτερα και έχω βολευτεί πολύ τα superlux στην παρούσα φάση σε ότι κάνω στο pc, είτε ακούω μουσική, είτε βλέπω καμιά σειρά στο netflix, είτε παίζω games (που παίζω βασικά σε καθημερινή σχεδόν βάση, είτε WoT με φίλους είτε κάτι άλλο). Αν θέλεις λοιπόν να συνδυάσεις ακουστικά με καλό ήχο, ξεκούραστα στα αυτιά και οικονομικά πας στα superlux ή κάτι παρόμοιο. Από Gearbest τα είχα πάει σε πολύ χαμηλή τιμή και ήταν μια πολύ καλή έκπληξη. Άλλωστε την δουλειά του μικροφώνου στα games την κάνει μια χαρά η webcam σου, προσωπικά έχω την microsoft lifecam cinema και το μικρόφωνο της είναι πολύ καλό. Όμως και με την logitech c130 που είχα πριν μια χαρά έκανα την δουλειά μου. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από lionheart75 2 1
AndreasBoo Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 άμα δεις την πρώτη φωτογραφία λέει εκθεσιακό
tonypapadovic Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Όπως και με τα άλλα προϊόντα των προσφορών, αν έχει και σφραγισμένα, τα παίρνεις με την ίδια τιμή.
lionheart75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως αναφέρω και στο αρχικό πόστ, χτές που έβαλα την προσφορά στα συγκεκριμένα δεν ανέφερε τη λέξη εκθεσιακό. Πιθανόν όσα σφραγισμένα είχαν (και χτές είχαν διαθέσιμα τα ακουστικά σε Μαρούσι και Περιστέρι) τα έχουν δώσει και έχουν μείνει εκθεσιακά. Τώρα αν κάποιος βρεί σφραγισμένο ακόμα καλύτερα. Πάντως χτες παρέλαβα εκθεσιακό mouse και ήταν σε άριστη κατάσταση στην συσκευασία του. Αν δεν ήταν θα το επέστρεφα πίσω άλλωστε υπάρχει εγγύηση κανονικά η οποία είναι πλήρης. Στις 14 μέρες έχετε δικαίωμα επιστροφής / αλλαγής αρκεί να είναι το προϊόν στην πλήρη συσκευασία του και τυχόν υπόλοιπο εξοφλείται εντός 30 ημερών. (αναγράφονται στην απόδειξη) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από lionheart75 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα