tsoukas77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Καλησπερα σας, ενδιαφερομαι να εγκαταστησω στο σπιτι μου 3 καμερες σε 3 διαφορετικους χωρους για παρακολουθηση ηλικιωμενου.Εχω κανει μια μικρη ερευνα αγορας και βλεπω καποιες καμερες που συνδεονται στο wifi του σπιτιου και μπορεις να τις παρακολουθησεις απο το smartphone αλλα στην εφαρμογη που πρεπει να κατεβασεις,εχω διαβασει πολλες κακες κριτικες για την αποδοση της. Οποιος μπορει να βοηθησει,καλοδεχουμενη η αποψη του. Ευχαριστω, Δημητρης
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Η αποδοση της καμερας εχει να κανει και με την γραμμη που θα εχεις εκει.με 1mbit upload πχ δεν μπορεις να κανεις θαυματα.
29gk Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Χρησιμοποιω ηδη 2 τετοιες ΙΡ καμερες, Escam απο Gearbest, σε απλη γραμμη adsl και μαλιστα για τον ιδιο σκοπο. Σε συνδυασμο με το no ip ( την δωρεαν εκδοση που μου δινει 3 domain ), μπορω να παρακολουθω σε βαση 24/7/365 τις καμερες, με εικονα και ηχο, ειτε απο κινητο ειτε απο pc. Δεν υπαρχει προβλημα με το upload, εδω και 6 μηνες ενω στο θεμα του software, οντως το συνοδευτικο δεν ηταν ικανοποιητικο, αλλα και σε android οπως και για pc, υπαρχουν καλες εναλλακτικες. Ξεκινα απο την προμηθεια των καμερων και θα βρεις, με απλη αναζητηση και το software.
tsoukas77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Οποιαδηποτε καμερα και να παρω θα ειναι συμβατη με οποιοδηποτε software ή καθε εταιρεια εχει το δικο της;
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 17 minutes ago, 29gk said: Χρησιμοποιω ηδη 2 τετοιες ΙΡ καμερες, Escam απο Gearbest, σε απλη γραμμη adsl και μαλιστα για τον ιδιο σκοπο. Σε συνδυασμο με το no ip ( την δωρεαν εκδοση που μου δινει 3 domain ), μπορω να παρακολουθω σε βαση 24/7/365 τις καμερες, με εικονα και ηχο, ειτε απο κινητο ειτε απο pc. Δεν υπαρχει προβλημα με το upload, εδω και 6 μηνες ενω στο θεμα του software, οντως το συνοδευτικο δεν ηταν ικανοποιητικο, αλλα και σε android οπως και για pc, υπαρχουν καλες εναλλακτικες. Ξεκινα απο την προμηθεια των καμερων και θα βρεις, με απλη αναζητηση και το software. για το upload εξαρτατε τη ποιοτητα θες παντα.τωρα ναι για να παρακολουθεις ενα ατομο δεν θελει κατι τρελλο.δεν σε νοιαζει τοσο η λεπτομερεια.
PC useras Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, tsoukas77 είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Οποιαδηποτε καμερα και να παρω θα ειναι συμβατη με οποιοδηποτε software ή καθε εταιρεια εχει το δικο της; Κάθε εταιρία έχει το δικό της software. Έχω δουλέψει με τις dlink cloud (η cloud έκδοση σου δίνει online χώρο για να βλέπεις απ΄όπου θες την εικόνα) και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την εφαρμογή σε android. Το περιβάλλον όμως στο PC είναι λίγο τραγικό...
29gk Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, poulinos είπε για το upload εξαρτατε τη ποιοτητα θες παντα.τωρα ναι για να παρακολουθεις ενα ατομο δεν θελει κατι τρελλο.δεν σε νοιαζει τοσο η λεπτομερεια. Στις συγκεκριμενες καμερες, οι ρυθμισεις εικονας φτανουν εως και το 6, το οποιο υποθετω πως θα ειναι το φουλ 720p που δινουν οι συγκεκριμενες καμερες. Ειχα κανει θυμαμαι στην αρχη σεταρισμα στο 6, αλλα επειδη δεν ηθελα να περνουν πολλα δεδομενα οταν ειμαι με κινητο, αλλα και επειδη οντως δεν χρειαζεται η φοβερη λεπτομερεια για τον συγκεκριμενο σκοπο, το εριξα σε 3 και 2. Σιγουρα παντως και στην φουλ ρυθμιση, στην δικη μου γραμμη τουλαχιστον οπως και με το δικο μου ρουτερ, καθως παιζει ρολο και η ποιοτητα του wifi απο την καμερα στο ρουτερ, ολα ηταν καλα.
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 19 minutes ago, PC useras said: Κάθε εταιρία έχει το δικό της software. Έχω δουλέψει με τις dlink cloud (η cloud έκδοση σου δίνει online χώρο για να βλέπεις απ΄όπου θες την εικόνα) και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την εφαρμογή σε android. Το περιβάλλον όμως στο PC είναι λίγο τραγικό... στα pc μπορεις να δεις πολλες φορες και απο τον browser αλλα ναι καποιες φορες δεν υποστηριζονται ολοι οι browsers και υπαρχουν θεματα με τα Plugin. 14 minutes ago, 29gk said: Στις συγκεκριμενες καμερες, οι ρυθμισεις εικονας φτανουν εως και το 6, το οποιο υποθετω πως θα ειναι το φουλ 720p που δινουν οι συγκεκριμενες καμερες. Ειχα κανει θυμαμαι στην αρχη σεταρισμα στο 6, αλλα επειδη δεν ηθελα να περνουν πολλα δεδομενα οταν ειμαι με κινητο, αλλα και επειδη οντως δεν χρειαζεται η φοβερη λεπτομερεια για τον συγκεκριμενο σκοπο, το εριξα σε 3 και 2. Σιγουρα παντως και στην φουλ ρυθμιση, στην δικη μου γραμμη τουλαχιστον οπως και με το δικο μου ρουτερ, καθως παιζει ρολο και η ποιοτητα του wifi απο την καμερα στο ρουτερ, ολα ηταν καλα. adsl or vdsl?
29gk Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, poulinos είπε adsl or vdsl? "Απλη" adsl 24αρα με πραγματικη συνδεση στα πανω κατω 12288/800.Οι δε καμερες βρισκονται στον πρωτο οροφο με το ρουτερ στον δευτερο ( ξεχωριστα διαμερισματα ). Σε οτι αφορα τους browsers, και ο firefox οπως και ο Edge δουλευουν, αν και οντως το plugin για την διαχειριση της καρτας μνημης, οντως δεν δουλευει. Χρησιμοποιω ομως και την ξεχωριστη εφαρμογη HP2P client που μπορει να χειριζεται πολλαπλες καμερες, αλλα δεν μπορω να πιστοποιησω πως θα δουλευει με ολες τις καμερες. Απροβλεπτοι κινεζοι γαρ. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από 29gk
tsoukas77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δεν μου χρειαζεται υψηλη αναλυση.Μου αρκει να βλεπω οτι ειναι εντος σπιτιου και οτι ειναι ορθιο το ατομο. Εχετε να προτεινετε καποιες λυσεις απο Ελλαδα καθως το χρειαζομαι αμεσα;
29gk Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Οι δικες μου ειναι οι παρακατω https://www.skroutz.gr/s/11954269/Escam-G02.html Υποψιν πως ειναι εσωτερικου χωρου , αν και δουλευουν και σε εξωτερικο, αρκει να μην ειναι απευθειας εκτεθειμενες σε νερο, πολυ υγρασια κτλ.
stelios18120 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Eχω escam QF001 και sricam sp012 και δουλευουν άψογα για να βλέπεις σε νορμάλ ανάλυση τον χώρο του σπιτιού που θέλεις. Έχουν και ωραία εύχρηστα app και είναι και φθηνές.
tsoukas77 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Θα προχωρησω με την αγορα των καμερων που προτεινατε και θα επανελθω!
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 On 26/4/2018 at 09:29, tsoukas77 said: Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Θα προχωρησω με την αγορα των καμερων που προτεινατε και θα επανελθω! αν εχεις cosmote εκει που θα βαλεις τις καμερες μην ξεχασεις να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια που κοβει ports διοτι μπορει να σου κοβει τα Ports των καμερων και μετα να λες γιατι δεν παιζεις.επισης θα χρειαστει Port forward στο ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα