DrPanosR Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, lion2486 είπε Πρώτη φορά και εγώ με ηλεκτρική, την τσίμπησα. Πολύ καλές εντυπώσεις, στα 2-3 πρώτα βουρτίσματα ήταν περίεργη η αίσθηση αλλά το συνήθισα μετά. Πολύ καλά αποτελέσματα κατα τη γνώμη μου, λεκές που με καθαρισμό στον οδοντίατρο δεν έφευγε, σχεδόν εξαφανίστηκε. Όσον αφορά τα αξεσουάρ που μπορούμε να τα βρούμε; (Θήκη για κεφαλή, βάση για άλλες κεφαλές;) Τα λέει και στις οδηγίες, την βρέχεις, βάζεις την κλασική οδοντόπαστα της επιλογής σου, την ακουμπάς στα δόντια και την ανάβεις (για να μην στην πετάξει παντού και γίνεις χάλια). Το μόνο που αξίζει να δώσετε χρήματα, όσοι ταξιδεύετε μόνοι ή με το έτερον ήμισυ, για να έχετε προστασία του μηχανισμού (να μην τίθεται σε λειτουργία μόνη της μέσα στο νεσεσέρ) και για λόγους υγιεινής των κεφαλών (ένα σώμα, δυο κεφαλές σε ταξίδι), είναι μια σκληρή θήκη, τύπου: https://m.banggood.com/Transparent-Electric-Toothbrush-Box-Toothbrush-Travelling-Storage-Case-p-1186832.html?rmmds=search
overpower Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Ποσο αδιαβροχο ειναι το σωμα? Μπορω να το πλυνω κατω απο νερο? Ειδα τις οδηγιες αλλα δεν πηρε κατι το ματι μου
rofl Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ε ναι αφοβα εννοειται οτι την ξεπλενεις σε καθε βουρτσισμα XD Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από rofl 1
overpower Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, rofl είπε ε ναι αφοβα εννοειται οτι την ξεπλενεις σε καθε βουρτσισμα XD Για κεφακη το ελεγε ξεκαθαρα για αυτο ειπα να ρωτησω. thx
mikegad Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, lion2486 είπε Πρώτη φορά και εγώ με ηλεκτρική, την τσίμπησα. Πολύ καλές εντυπώσεις, στα 2-3 πρώτα βουρτίσματα ήταν περίεργη η αίσθηση αλλά το συνήθισα μετά. Πολύ καλά αποτελέσματα κατα τη γνώμη μου, λεκές που με καθαρισμό στον οδοντίατρο δεν έφευγε, σχεδόν εξαφανίστηκε. Συγνώμη αλλά δεν έφευγε ο λεκές με καθαρισμό και σχεδόν εξαφανίστηκε με 2-3 βουρτσίσματα;...είσαι σίγουρος; Επίσης όποιος ξέρει....εγώ έχω λίγο στραβά δόντια αν την πάρω θα ισιώσουν; μπας και γλιτώσω τα σιδεράκια
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Ξανα με παζαρι στην ιδια τιμη, για την ακριβεια βγαινει 27,82€ 2 4
Dark_son20 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 εμένα τα έφτυσε μόνη της χωρίς λόγο. θα την πάω στο σέρβις μες τη βδομάδα
hateuall Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 ποια ανταλλακτικα ειναι συμβατα με την συγκεκριμενη;
someone- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 αυτήν η καμια digoo ys11 η xiaomi soocas x3???
vgiozo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Dark_son20 είπε εμένα τα έφτυσε μόνη της χωρίς λόγο. θα την πάω στο σέρβις μες τη βδομάδα H μπαταρία της είναι γτπ...κρατάει πολύ λιγότερο απ' ότι λέει (δεν βγάζει βδομάδα με 2-3 φορές τη μέρα βούρτσισμα και στη χαμηλή κλίμακα), θέλει και κανά 12ωρο φόρτιση... Την άλλαξα ήδη μια φορά (όλο το κάτω στέλεχος το αλλαζουν μαζί) γιατί τα έφτυσε τελείως, προβλέπω κι άλλο περιστατικό μέχρι τον Δεκέμβρη... Είχα μια παλιά Oralb που παίρνει ΑΑ μπαταρίες, και μ' αυτές τις μπαταρίες κρατάει περισσότερο. Προσωπικά μετάνιωσα την αγορά της.
turbat0s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ δεν είχα θέμα (τουλάχιστον όχι ακόμη). Επιπλέον, τη βάζω κάθε βράδυ ή έστω κάθε δεύτερο στην πρίζα, οπότε ούτε καν νιώθω πτώση στην απόδοση.
ZaxasK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Χτύπησα και εγώ μία με παραλαβή από κατάστημα Δράμας στα 28 ευρώ.
Zerg13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, vgiozo είπε H μπαταρία της είναι γτπ...κρατάει πολύ λιγότερο απ' ότι λέει (δεν βγάζει βδομάδα με 2-3 φορές τη μέρα βούρτσισμα και στη χαμηλή κλίμακα), θέλει και κανά 12ωρο φόρτιση... Την άλλαξα ήδη μια φορά (όλο το κάτω στέλεχος το αλλαζουν μαζί) γιατί τα έφτυσε τελείως, προβλέπω κι άλλο περιστατικό μέχρι τον Δεκέμβρη... Είχα μια παλιά Oralb που παίρνει ΑΑ μπαταρίες, και μ' αυτές τις μπαταρίες κρατάει περισσότερο. Προσωπικά μετάνιωσα την αγορά της. Εμενα εχει πεσει στο μισο η αποδοση της, στην αρχη φορτιζε 15 ωρς τωρα το πολυ σε 7 ωρες εχει φορτισει. Κραταει μετα βιας 6 μερες ενω κραταγε 10... θα μου την αλλαξουν μισοχαλασμενη; συμβουλη για ολους. Να την εχετε καθε μερα πανω στην φορτιση ή εστω μερα παρα μεσα φορτιση. Το δουλεμα της μπαταριας δεν το αντεχει
vgiozo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω, αν πεις ότι έχει πρόβλημα με την αυτονομία, γιατί να μην στην αλλάξουν; Λογικά, όπως σε μένα, θα στείλουν στο επισκευαστικό νέο κάτω στέλεχος, αφού το παραδώσεις εκεί μαζί με την απόδειξη βέβαια.
gismotolis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απ'όσα διαβάζω σε reviews στο amazon, είναι πολλοί αυτοί που αντιμετώπισαν πρόβλημα με την μπαταρία. Παρήγγειλα μία αλλά σκέφτομαι σοβαρά να την ακυρώσω. Edit: Τελικά την ακύρωσα. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από gismotolis
Προτεινόμενες αναρτήσεις