vgiozo Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Και να μην πας να παραλάβεις, μήνες μετά το ίδιο θα γράφει...για κάποιο λόγο σε διαδικτυακές παραγγελίες βγάζει αυτό το μήνυμα όταν έχεις επιλέξει παραλαβή από κατάστημα Κι εγώ τη πήρα τελικά, πρόλαβα ένα τεμάχιο από Κωτσόβολο Megastore (προς αεροδρόμιο)...είχα μια παλιά oral-b δεκαετίας κοντά που χρησιμοποιεί μπαταρίες...καλά κάνει τη δουλειά της, αλλά μερικές φορές δεν κάνει καλή επαφή και δεν παίρνει μπρος. Δεν τη δοκίμασα ακόμη. 1
enterhere Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Παρέλαβα μια οδοντόβουρτσα από το κατάστημα στο Ψυχικό. Ευχαριστώ τον ts.
geornirv Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, chsam είπε Και μενα "υπο εκτελεση" ειναι, πληρωμενη και με παραδοση στον χωρο μου. Εμένα σήμερα γραφει εχει αποσταλλεί.
chsam Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, geornirv είπε Εμένα σήμερα γραφει εχει αποσταλλεί. Εμενα ακομα υπο εκτελεση.Απ'οτι λενε τα μικρα δεματα στελνονται με Γενικη.Φανταζομαι δεν σου εστειλαν καποιον αριθμο αποστολης...;;
someone- Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 ρε παιδια ερωτηση. γιατι δε με αφηνει να επιλεξω παραλαβη απο καταστημα;;
aristidis540 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 41 λεπτά πριν, someone- είπε ρε παιδια ερωτηση. γιατι δε με αφηνει να επιλεξω παραλαβη απο καταστημα;; δεν μπορείς απο ολα τα καταστήματα.π.χ στην θεσσαλονικη δεν υπάρχει. εμένα μου ήρθε ταχυδρομικά απο αθηνα->θεσσαλονικη σε μια ήμερα.
vrwmiaris Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μόλις την πήρα, πρώτη μου φορά με ηλεκτρική.βάζω κρέμα λίγο νερό και πλένω;
someone- Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, aristidis540 είπε δεν μπορείς απο ολα τα καταστήματα.π.χ στην θεσσαλονικη δεν υπάρχει. εμένα μου ήρθε ταχυδρομικά απο αθηνα->θεσσαλονικη σε μια ήμερα. μα στην αθηνα ειμαι. εχω κανει λογκιν το βαζω καλαθι και κατω μπορω να επιλρξω μονο το αποστολη στο σπιτι το διπλα παραλαβη απο καταστημα δε πατιεται. ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ.
enterhere Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Μόλις την πήρα, πρώτη μου φορά με ηλεκτρική.βάζω κρέμα λίγο νερό και πλένω; Το γράφει και μέσα στις οδηγίες. Ρίχνεις νερό στην κεφαλή βουρτσίσματος και μετά απλώνεις την οδοντόκρεμα
geornirv Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, chsam είπε Εμενα ακομα υπο εκτελεση.Απ'οτι λενε τα μικρα δεματα στελνονται με Γενικη.Φανταζομαι δεν σου εστειλαν καποιον αριθμο αποστολης...;; Μου έστειλαν. Με γενική έρχεται
overpower Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεδομενου οτι βρισκομαι Συρο, πιστευω θα την εχω αυριο αφου σταλθηκε και σε εμενα Δεν εχει ερθει email παντως Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από overpower
geornirv Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Και σε μενα δεν ηρθε email....sms μου εστειλαν με το tracking number της Γενικης ταχ.
Damachi Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Μόλις την πήρα, πρώτη μου φορά με ηλεκτρική.βάζω κρέμα λίγο νερό και πλένω; οδοντόπαστα βαζεις ετσι ;
lion2486 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρώτη φορά και εγώ με ηλεκτρική, την τσίμπησα. Πολύ καλές εντυπώσεις, στα 2-3 πρώτα βουρτίσματα ήταν περίεργη η αίσθηση αλλά το συνήθισα μετά. Πολύ καλά αποτελέσματα κατα τη γνώμη μου, λεκές που με καθαρισμό στον οδοντίατρο δεν έφευγε, σχεδόν εξαφανίστηκε. Όσον αφορά τα αξεσουάρ που μπορούμε να τα βρούμε; (Θήκη για κεφαλή, βάση για άλλες κεφαλές;) On 4/28/2018 at 10:38, Damachi said: οδοντόπαστα βαζεις ετσι ; Τα λέει και στις οδηγίες, την βρέχεις, βάζεις την κλασική οδοντόπαστα της επιλογής σου, την ακουμπάς στα δόντια και την ανάβεις (για να μην στην πετάξει παντού και γίνεις χάλια). Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από lion2486
Προτεινόμενες αναρτήσεις