Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone maximum 250 euro.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:250 ευρώ ανώτατα.
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):viber,φωτογραφίες,browsing,YouTube,gaming (όχι και πολύ) και γενικά ένας μέσος χρήστης.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,5 και άνω.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):χωρίς φανατισμό ότι παρέχετε καλό είναι.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι χωρίς να αναμένουμε επιδόσεις ναυαρχιδας
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι.

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;οχι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;οχι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;ναι
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);  -
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο.

φιλος αναζητεί smartphone με τα παραπάνω απαιτούμενα και ήρθα να συμβουλευτώ εδώ τα μάτια των αετών που βλέπουν την αγορά από ψηλά και ότι κινείται.

εχει βάλει στο μάτι το νέο xiaomi redmi note 5 4/64 μιας και διαθέτει και ois στην κάμερα μέχρι να βγει στο ράφι του banggood.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρον το htc θα το κοιτάξει.το note 3 την έχει την 800αρα;

Η htc έχει service Ελλάδα δηλαδή η έχει κόψει λάσπη;από αυτονομία πως πηγαίνει εάν έχετε άποψη;μικρή μπαταρία έχει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Επεξ/σία από georgerapp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Ενδιαφέρον το htc θα το κοιτάξει.το note 3 την έχει την 800αρα;

Η htc έχει service Ελλάδα δηλαδή η έχει κόψει λάσπη;από αυτονομία πως πηγαίνει εάν έχετε άποψη;μικρή μπαταρία έχει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Το note 3 δεν έχει 800αρα.

Το service του htc είναι η arvato,αλλά νομίζω τα στέλνει Ιταλία (μην το δέσεις).

Από αυτονομία είναι στην μέρα οριακά.

Μικρή δεν είναι, αν δεις το Moto Z2 Play που και αυτό έχει 3000 είναι το καλύτερο σε αυτονομία.

Πάντως εγώ θα πήγαινα στο htc που έχει και stock android.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Για μένα δε συγκρίνονται από πλευράς επεξεργαστή και κατεπεκταση κάρτα γραφικών αφού ο Kirin είναι ένα mid-range chipset ενώ ο 821 δε χρειάζεται συστάσεις.

Από εκεί και πέρα στεγνά σαν νούμερα η κάμερα του htc έχει χαμηλό διάφραγμα και ανα πίξελ ίσως από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν που σημαίνει φώς.

Δε νομίζω πως προβλέπεται κάποια σύγκριση ανάμεσα στα 2  ας με διορθώσουν άλλοι πιο μπασμενοι στα πράγματα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgerapp είπε

Για μένα δε συγκρίνονται από πλευράς επεξεργαστή και κατεπεκταση κάρτα γραφικών αφού ο Kirin είναι ένα mid-range chipset ενώ ο 821 δε χρειάζεται συστάσεις.

Από εκεί και πέρα στεγνά σαν νούμερα η κάμερα του htc έχει χαμηλό διάφραγμα και ανα πίξελ ίσως από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν που σημαίνει φώς.

Δε νομίζω πως προβλέπεται κάποια σύγκριση ανάμεσα στα 2  ας με διορθώσουν άλλοι πιο μπασμενοι στα πράγματα.

Για το htc μπορείς να δεις φωτογραφίες εδώ 

6 ώρες πριν, GP46047 είπε

Κάποια γνώμη για το huawei mate 10 lite σε σύγκριση με το htc u ultra.;;;;;;

Αν εξαιρέσουμε την μπαταρία του mate σε όλα τα άλλα το htc το αφήνει χιλιόμετρα πίσω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ sharuman την εχω κανει την αναζητηση μου και την έχω περάσει και στον φιλο και ομολογώ ουτε που το ξέραμε σαν κινητό και είναι φοβερά ενδιαφέρον.

Η τιμη του είναι κινεζική για τα κυβικά του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, georgerapp είπε

Ευχαριστώ sharuman την εχω κανει την αναζητηση μου και την έχω περάσει και στον φιλο και ομολογώ ουτε που το ξέραμε σαν κινητό και είναι φοβερά ενδιαφέρον.

Η τιμη του είναι κινεζική για τα κυβικά του.

Διαθέτει τις οθόνες του LG V20

Η κάμερά του είναι η ίδια που χρησιμοποιήθηκε στο Htc 10

Η εμφάνισή του και ειδικά στο πίσω μέρος θυμίζει Samsung Galaxy S7

Η μπροστινή του κάμερα ανάλυση στα 16.0MP-Πίσω 12.0MP (f/1.8

OIS

Stock Android

Snapdragon 821

Corning Gorilla Glass 5(αν υπήρχε με τα 128GB αυτό έχει γραφίτη)

Θα έχει και εγγύηση 2 χρόνια τι άλλο θέλεις.

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...