doctorized Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Έχω ένα λάπτοπ ΗΡ 620 το οποίο είχε 2GB RAM και Windows 7 Pro x86. Όλα δούλευαν μια χαρά μέχρι που προσέθεσα 4GB RAM και εγκατέστησα Windows 10 Pro x64. Tώρα πια δεν μου δουλεύει το κουμπί wireless του πληκτρολογίου. Με τα 7ρια δούλευε μέχρι την τελευταία στιγμή, τώρα πια όχι. Προφανώς δεν υπάρχει πια ο HP wireless assistant αλλά δεν υπάρχει έκδοσή του για windows 10. Ψάχνοντας στο google βρήκα το HP support assinstant το οποίο ίσως να βοηθούσε στην εύρεση κάποιου driver αλλά μάταια. Βρήκα σε κάποια άλλη σελίδα μία έκδοση του wireless assistant η οποία λέει ότι μπορεί να εγκατασταθεί σε 10ρια, δεν έλεγε αν είναι x86 ή x64 έκδοση, πήγα να την εγκαταστήσω αλλά δεν προχωράει γιατί, όπως λέει, μπαίνει σε συστήματα με έκδοση .net μικρότερη της 2.0. Εκατέστησα την 1.1 αλλα΄πάλι τα ίδια. Ξέρει κάποιος κάποια λύση; Εντάξει, ξέρω πως να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω το wireless από το μενού κάτω δεξιά αλλά θα βόλευε πολύ αν μπορούσα να αποκαταστήσω τη λειτουργία του πλήκτρου.
SiLeNtOne-- Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Καλημέρα φίλε μου, Γνωρίζεις το AHK, Auto Hot Key; Θα σου προτεινα να δοκιμασεις, εαν το πληκτρο ειναι ζωντανο μεσα στα windows, να κανεις το AHK να τρέχει την εντολή απενεργοποίησης/ενεργοποίησης μεσω ενος AHK script που πρεπει να γραψεις μονος σου. Δεν ειναι ευκολο αλλα δεν ειναι αδυνατον, αμα το θες πολυ θα το καταφερεις! Ελπίζω να βοηθησα.
ss13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μπορεί να μην υπάρχουν οδηγοί για Win 10 , πες μας λίγο το μοντέλο του ( είναι στο κάτω μέρος του Laptop ή στη θήκη της μπαταρίας του ) , δες και στο Device Manager αν έχεις κανένα κίτρινο ερωτηματικό
doctorized Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, SiLeNtOne-- είπε Καλημέρα φίλε μου, Γνωρίζεις το AHK, Auto Hot Key; Θα σου προτεινα να δοκιμασεις, εαν το πληκτρο ειναι ζωντανο μεσα στα windows, να κανεις το AHK να τρέχει την εντολή απενεργοποίησης/ενεργοποίησης μεσω ενος AHK script που πρεπει να γραψεις μονος σου. Δεν ειναι ευκολο αλλα δεν ειναι αδυνατον, αμα το θες πολυ θα το καταφερεις! Ελπίζω να βοηθησα. Το είχα δοκιμάσει πριν λίγα χρόνια. Υπάρχει ολόκληρη κοινότητα γι αυτό οπότε αν δεν βρω κάτι άλλο θα αναγκαστώ να στραφώ σε αυτό. 2 ώρες πριν, ss13 είπε Μπορεί να μην υπάρχουν οδηγοί για Win 10 , πες μας λίγο το μοντέλο του ( είναι στο κάτω μέρος του Laptop ή στη θήκη της μπαταρίας του ) , δες και στο Device Manager αν έχεις κανένα κίτρινο ερωτηματικό Όπως λέω και στο πρώτο μου μήνυμα, είναι το HP 620. Στη σελίδα https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-620-notebook-pc/4158863 της ΗΡ δεν έχει καθόλου drivers για 10ρια. Πήγα να βάλω το wireless assistant για 7ρια x64 αλλά δεν μπαίνει όπως προείπα.
ss13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Ναι πριν προτρέξεις γιατί δεν κοιτάς στο Device Manager αν έχει κίτρινο ερωτηματικό ; Δοκίμασε αυτόν το τρόπο https://www.laptopmag.com/articles/set-compatibility-mode-windows-10 εαν δεν δουλέψει , κάνε την διαδικασία που σου έχω δώσει στη φωτογραφία εαν έχεις κίτρινο ερωτηματικό στο Device Manager ( η συγκεκριμένη περίπτωση έχει πολλές πιθανότητες να σε σώσει )
doctorized Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 49 λεπτά πριν, ss13 είπε Ναι πριν προτρέξεις γιατί δεν κοιτάς στο Device Manager αν έχει κίτρινο ερωτηματικό ; Δοκίμασε αυτόν το τρόπο https://www.laptopmag.com/articles/set-compatibility-mode-windows-10 εαν δεν δουλέψει , κάνε την διαδικασία που σου έχω δώσει στη φωτογραφία εαν έχεις κίτρινο ερωτηματικό στο Device Manager ( η συγκεκριμένη περίπτωση έχει πολλές πιθανότητες να σε σώσει ) Ξέχασα να το αναφέρω πριν, λάθος μου. Το να κοιτάξω στον device manager ηταν το πρώτο που έκανα μετά το φορμάτ. Καμία συσκευή δεν έχει κίτρινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα