Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ποια ειναι η μοδα ακριβως γιατι καπου σε εχασα

Κάθε τρεις μήνες καινούργια κολεξιόν 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Κάθε τρεις μήνες καινούργια κολεξιόν 😉

εεε ενταξει...καντο 6μηνο. Κοιτα το 6 τωρα ηταν ψιλοαναγκαστικο να βγει μιας και ολοι προχωρησαν στο notch σε αλλη αναλογια οθονης κτλπ...Το 5t θα μπορουσαν να το προσπερασουν. Αλλα προφανως αυτο το μοντελο πουλαει αρα το συνεχιζουν.Συν οτι χτυπανε και οσους βγαζουν μαρτιο-απριλιο συσκευες συν αυτους που βγαζουν αρχες χειμωνα.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

εεε ενταξει...καντο 6μηνο. Κοιτα το 6 τωρα ηταν ψιλοαναγκαστικο να βγει μιας και ολοι προχωρησαν στο notch σε αλλη αναλογια οθονης κτλπ...Το 5t θα μπορουσαν να το προσπερασουν. Αλλα προφανως αυτο το μοντελο πουλαει αρα το συνεχιζουν.Συν οτι χτυπανε και οσους βγαζουν μαρτιο-απριλιο συσκευες συν αυτους που βγαζουν αρχες χειμωνα.

οκ 6μηνο :mrgreen:

Θα διαφωνήσω διακριτικά καθώς το 5t συνδύαζε τη "περισσότερη" οθόνη με τον βελτιωμένο snapdragon, + 128 gb + σημαντικα βελιτωμένη φωτό % βίντεο + υπερταχεία φόρτιση (ως προς το "3")

Αυτήν την στιγμή, έχω την εντύπωση ότι βελτιώνουμε απλώς τις επιδόσεις στο Antutu κι ό,τι αντίστοιχο τεστάρει τα χρονόμετρα για μερικα δέκατα του δευτερολέπτου. 

Προσωπικά είμαι πλέον σε μια φάση "πέρα από τη μόδα" και - αν και ζήλεψα το P20 - δεν θα έδινα τόσα χρήματα για τη ζήλεια μου και μόνο γνωρίζοντας ότι εν τέλει, εάν θέλω να έχω καλύτερες φωτό, θα πρέπει να έχω μαζί μου την dslr μου ότι και αν δείχνουν στις διαφημιστικές του ταινιούλες που τις βλέπω στις 6" ενώ όταν τις ανοίγω σε πλήρες μέγεθος καταλαβαίνω ότι η ψηφιακή προσθήκη υστερεί ακόμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ. 

Οσο για το ΑΙ της Huawei, νομίζω πως και αυτό έχει ακόμα αρκετό δρόμο για να είναι κάτι το ουσιαστικό στον τελικό χρήστη. Από 'κει και πέρα, καταλαβαίνω σαφώς ότι "εμπόριο είναι" και έτσι πρέπει να κινείται και ότι άλλοι θα έχουν κάνει διάφορες επιλογές. Απλώς είναι καλό να ξέρουμε οτι πλέον υπάρχουν πολλά καλά τηλέφωνα (και να εγκαταλείψουμε την λογική Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός, ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, κι ό,τι άλλο απολύτως διπολικού χαρακτήρα)

Δημοσ.
19 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Παιδιά μας τα κάνατε τσουρέκια πια με το κράξιμο για το notch. 

Εάν υπάρχει η επιλογή να το κρύψετε μέσω UI (όπως στο P20), που είναι το πρόβλημα? Έτσι κι αλλιώς η συντριπτική πλειοψηφεία multimedia δεν είναι ούτε καν για ultra wide οθόνες και αν κάνετε zoom για fullscreen, πάλι χάνεται μέρος της εικόνας είτε έχετε notch είτε όχι. Οπότε κρατάτε τα video σε original aspect ratio και το notch δεν φαίνεται καν.

Θα υπάρχει δυνατότητα να κρυφτεί μέσω software. Amoled είναι η οθόνη στο μεταξύ οπότε δεν θα πολυφαίνεται... 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, valkon είπε

Δεν θα δώσω ποτέ λεφτά για notch

Μην ξεχνάς πως θα υπάρχει mode που με την ενεργοποίηση του, δεν θα φαίνεται το north

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα το Notch μου αρεσε από όταν πρωτοβγηκε παντως...Όπως κάθετι διαφορετικο στην αρχη μας φαινεται περιεργο.τωρα μου φαινεται ακομα καλυτερο και θα το ηθελα στο κινητο μου. Ασε που σιγα σιγα είναι και η αρχη για να φυγουν γενικως τα bezels 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...