Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μας τα κάνατε τσουρέκια πια με το κράξιμο για το notch. 

Εάν υπάρχει η επιλογή να το κρύψετε μέσω UI (όπως στο P20), που είναι το πρόβλημα? Έτσι κι αλλιώς η συντριπτική πλειοψηφεία multimedia δεν είναι ούτε καν για ultra wide οθόνες και αν κάνετε zoom για fullscreen, πάλι χάνεται μέρος της εικόνας είτε έχετε notch είτε όχι. Οπότε κρατάτε τα video σε original aspect ratio και το notch δεν φαίνεται καν.

• Like 7
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μεσα στον Μαιο λογικα...αλλα θα βγουν Out of stock κατευθείαν και μετα από κανα μηνα τα επομενα? αρα υπολογισε τελη ιουνιου με αρχες ιουλιου το βλεπω εγω...

Φτου,και έχω μείνει χωρίς συσκευη, τελικά η σε s8+ η σε oneplus 5t θα καταληξω.. :/

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sta2 είπε

Δε θα γινεις Federer ποτέ
Που χαθηκε αυτος?

Στα Apple θέματα.

Αυτά που έγραψα είναι πραγματικά posts

• Like 1
Δημοσ.

και γιατί να μη περιμένει ο κόσμος το One Plus 6T που θα είναι ακόμα καλύτερο και θα βγει κοντά στα Χριστούγεννα σε ίδια τιμή και θα μπορεί να στο φέρει και ο Άγιος Βασίλης αν είσαι καλό παιδί;;;;; ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mants118 είπε

και γιατί να μη περιμένει ο κόσμος το One Plus 6T που θα είναι ακόμα καλύτερο και θα βγει κοντά στα Χριστούγεννα σε ίδια τιμή και θα μπορεί να στο φέρει και ο Άγιος Βασίλης αν είσαι καλό παιδί;;;;; ;)

και γιατί να μη περιμένει ο κόσμος το One Plus 7 που θα είναι ακόμα καλύτερο και θα βγει τον Μάιο του 2018 σε ίδια τιμή ;;;;;:P

Επεξ/σία από VChris
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gnsX είπε

Αυτά που έγραψα είναι πραγματικά posts

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι εκείνα γράφτηκαν και στα σοβαρά κιόλας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 3XOTICA είπε

Φτου,και έχω μείνει χωρίς συσκευη, τελικά η σε s8+ η σε oneplus 5t θα καταληξω.. :/

Ιδια φαση και εγω με σενα με την διαφορα ότι εχω ένα G2...αν πεσω μεσα στην προβληψη με βλεπω να χτυπαω s9+ μεχρι τοτε που θα εχει πεσει και κατω από τα 700...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ιδια φαση και εγω με σενα με την διαφορα ότι εχω ένα G2...αν πεσω μεσα στην προβληψη με βλεπω να χτυπαω s9+ μεχρι τοτε που θα εχει πεσει και κατω από τα 700...

Εγω θέλω κάτι μέχρι την δευτέρα μέχρι 550-580 και νομίζω ότι τα s8+ και oneplus 5T ειναι τα επικρατέστερα σε αυτήν την τιμή.

Επεξ/σία από 3XOTICA
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, VChris είπε

και γιατί να μη περιμένει ο κόσμος το One Plus 7 που θα είναι ακόμα καλύτερο και θα βγει τον Μάιο του 2018 σε ίδια τιμή ;;;;;:P

και γιατί να μη περιμένει λίγο ακόμα μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 για το One Plus 7T που θα είναι καλύτερο από το "απλό" 7;;;; :P:P:P

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

με βλεπω να χτυπαω s9+ 

Προσοχή με το S9+ 

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/help/colour-blending-blacks-problem-t3765385/page46

Εγώ που είμαι κάτοχος δεν θα το πρότεινα ούτε στον εχθρό μου αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον μέχρι να διευθετήσει επίσημα το θέμα η Samsung.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, 3XOTICA είπε

Εγω θέλω κάτι μέχρι την δευτέρα μέχρι 550-580 και νομίζω ότι τα s8+ και oneplus 5T ειναι τα επικρατέστερα σε αυτήν την τιμή.

xiaomi mi mix 2 να παρεις. θα σου μεινουν και 200 ευρω στη τσεπη

Επεξ/σία από bandit650
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Προσοχή με το S9+ 

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/help/colour-blending-blacks-problem-t3765385/page46

Εγώ που είμαι κάτοχος δεν θα το πρότεινα ούτε στον εχθρό μου αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον μέχρι να διευθετήσει επίσημα το θέμα η Samsung.

Δεν ειχα ψαξει ακομα για αγορα τηλεφωνου και για ελαττωματα που σκανε. Ευχαριστω για την επισημανση. Εχεις διαβασει το αρθρο?Ποσο συχνο ειναι?Απο τι βλεπω υποτιθεται ειναι software θεμα αλλα τοτε γιατι δεν το φτιαχνουν?Η απλα ετσι λεει η sammy?

Απο τι διαβαζω εχει σκασει και σε αλλα κινητα και αποφευγεται αν εχεις υψηλη φωτεινοτητα...οχι οτι ειναι λυση αλλα μεχρι να το φτιαξουν...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gnsX είπε

Επιτέλους!!! Το flagship killer, ο κρυπτονιτης των ναυαρχιδιων, η μεντος της κοα κολας έφτασε!!

Με root (η OnePlus το ενθαρρύνει σε αντίθεση με άλλους που το θεωρούν παράνομο και διώκεται ποινικά) μπορείς να αποδώσεις ΤΕΛΕΙΟ μαύρο, καλύτερο από OLED , ενώ με gcam mode η κάμερα γίνεται εφάμιλλη επαγγελματικών που αξίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. 

Από ταχύτητα δε, όλα λαγκαρουν αυτό ποτέ. Δείτε το αντουτου για να καταλάβετε παουερ που έχει.

το χει κάνει ήδη προπαραγγελία ο spielberg και γενικά όλοι εκεί στην 20th century fox λένε θα το χτυπήσουν για να γυρίζουν ταινίες 

Δημοσ.

Προσωπικά έχω το 5t και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος (σε όλα! ) . Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος αναβάθμισης.

Ακόμα και το ONEPLUS3 στέκεται αξιοπρεπώς (ίσως να υστερεί λίγο στη φωτογραφία και βίντεο) - έχει περάσει στη σύζυγο ενώ το OnePlus1 είναι στα χέρια του γιου μου. 

Νομίζω πως οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται εδώ και αρκετό καιρό ότι μόδα είναι κι τίποτε άλλο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, sta2 said:

Δε θα γινεις Federer ποτέ
Που χαθηκε αυτος?

είναι στην Ζάμπια για φιλανθρωπικό έργο αφού πλέον δεν κατεβαίνει στη χωμάτινη περίοδοroger-federer-makes-emotional-claim-about-zambia-s-charity-activity.jpg.32d16448200a47acbe7a19f4d5c2edb3.jpg

Επεξ/σία από Snollygoster

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...