The__Blade Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Η γραμμή μου είναι ADSL2. Θέλω να έχει σταθερότητα γραμμής/καλά ping (gaming). Το ZTE της cosmote Που χρησιμοποιώ κάνει ping Spikes κάθε 2-3 λεπτά , το έχω αποδώσει ότι είναι συνδεδεμένες άλλες 6 συσκευές που κάνουν ελαφρό download-upload και ίσως "μπουκωνει" το router. Αυτό παίζει ή είμαι εκτός θέματος και είναι θέμα παρόχου; Σκέφτομαι ανάμεσα στα εξής 2 modem -router. TD-w9970 & TP-Link Archer VR400 Και για τα δύο διαβάζω καλά σχόλια αλλά για το TD-w9970 βρίσκω πολύ καλά σχόλια από Έλληνες. Να σημειώσω όμως ότι δεν είχα καλή εμπειρία με ένα 8970 που είχα δοκιμάσει στην ίδια γραμμη, έχει το ίδιο τσιπάκι με το 9970; Η ταχύτητα του wireless δεν με ενδιαφέρει τόσο μια και ελάχιστα το χρησιμοποιώ. Θέλω να αντέχει πολλές συσκευές και να κρατάει σταθερά ping.
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 αν φτιαξεις qos εχεις παλι το ιδιο θεμα?μηπως οταν κανει spikes καποιος τραβαει bandwidth αυτοματα?εσυ εισαι με ethernet Και οι αλλοι με ασυρματο?για το speedport 2i entry μιλαμε?
The__Blade Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, poulinos είπε αν φτιαξεις qos εχεις παλι το ιδιο θεμα?μηπως οταν κανει spikes καποιος τραβαει bandwidth αυτοματα?εσυ εισαι με ethernet Και οι αλλοι με ασυρματο?για το speedport 2i entry μιλαμε? Δεν το έχω πολύ με τα δικτυακά. Όλοι είναι με ethernet.
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 α.δοκιμασε να φτιαξεις το qos.δεν νομιζω να σε αφησει να ορισεις bandwidth. β.βαλε στα Pc net limiter και περιορισε τα. γ.δοκιμασε χωρις τα αλλα Pc να δεις αν το κανει. δ.αν παρεις αλλο Modem router θα πρεπει το speedport να παει πισω απο το Modem router αν εχεις voip τηλεφωνια.ή να παιξεις Pppoe passthrough
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα