torq Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) έχω ένα παλιό hp mini 110 το πρόβλημα που είχε ήταν ότι είχε κοπεί-φθαρεί το καλωδιάκι που μετέφερε τον ήχο από την πλακέτα στα ηχεία (τα εσωτερικά εννοώ). το άνοιξα, έκοψα, ξαναένωσα τα καλωδιάκια αλλά δεν έγινε και τόσο καλή δουλειά και παρόλο που ο ήχος παίζει τώρα φοβάμαι ότι με ένα χτύπημα μπορεί να χαθεί. οπότε για να μη παιδεύομαι με ενώσεις λέω να πάρω νέο καλωδιάκι να το συνδέσω. είναι ένα καλώδιο που έχει 4 εσωτερικά και συνδέεται στην πλακέτα με ένα άσπρο 4πλο μικρό βυσματάκι σαν το βύσμα τροφοδοσίας του cpu fan αλλά πολύ πολύ μικρότερο. το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως το λένε και που θα βρω αυτό το βυσματάκι με το καλώδιο. είναι στανταρ σε όλα τα μηχανήματα; έκανα βλακεία που όταν το άνοιξα δεν έβγαλα φωτογραφία το βύσμα που θέλει. αν δε μπορεί να βγει άκρη έτσι, πείτε μου να το ανοίξω και να βγάλω το καλώδιο να ανεβάσω μια φωτογραφία. Υ.Γ δεν είναι ότι βαριέμαι να το ανοίξω αλλά το έχω κάνει τόσες φορές και το έχω σακατέψει Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από torq
kostasSTi Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Προφανώς δεν είναι κάτι που υπάρχει σε όλα τα μηχανήματα, αλλά χωρίς μια εικόνα δε θα μπορέσει κανένας να σε βοηθήσει. Για αρχή κάνε μια αναζήτηση στο google με τα στοιχεία που μας δίνεις μήπως και βρεις κάποια εικόνα που ίσως βοηθήσει. Εσύ το έχεις δει, θα το αναγνωρίσεις πιο εύκολα.
nikos903 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Αν εννοείς πάντως αυτό το καλώδιο που φαίνεται πίσω πίσω λογικά θα σε βόλευε να πας σε ηχεία κατευθείαν... link Απο την άλλη αν έκανες κόλληση με καλάι γιατί να φύγει; Απλά αν φύγει άνοιξε το και κόλλα το καλύτερα. Δεν είναι οι ίδιοι κονέκτορες παντού πάντως, άλλον έχει η hp σε αυτό το μοντέλο άλλον σε άλλα, γενικά δεν είναι στάνταρ αυτά. Μετά μπορεί να βρεις ίδιο κονέκτορα αλλά τα καλώδια μπορεί να είναι σε άλλη σειρά.
torq Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 αυτό εδώ ακριβώς είναι απλά το δικό μου βύσμα έχει άσπρο χρώμα. είναι πολύ μικρά τα καλώδια και το μήκος οπότε δεν έγινε και τόσο καλή δουλειά, έβαλα και μονωτική ταινία και υπάρχει ένα εξόγκωμα στο κάλυμμα. μπορεί να δουλέψει δε ξέρω αλλά το φοβάμαι. είναι μπελάς να κάνω καλή ένωση, εκτός αν πάρω μια μικρή προέκταση 5εκ να την κολλήσω ανάμεσα και να κάνω σωστή δουλειά. φασαρία όλα αυτά, να παραγγείλω τα ηχειάκια αλλά θα έρθουν σε κάνα μήνα κι αν έρθουν. 10€ κάνουν
nikos903 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μικρή προέκταση και λεπτό θερμοσυστελλόμενο βάλε και θα είσαι κομπλέ, ούτε πολύ ρεύμα περνάει απο εκεί να έχεις θέμα ούτε κουνάει το καλώδιο μετά που θα το κουμπώσεις. Είτε αυτό είτε παίρνεις άλλα ηχεία ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα