Προς το περιεχόμενο

Λίστα πρατηρίων νοθεία καύσιμων πρόστιμα

christopher0016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμείς οι υγραεριοκίνητοι είμαστε διπλά τυχεροί.

1ο) Το υγραέριο στην ουσία δεν νοθεύεται και

2ο)Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να γεμίσουμε το άδειο ρεζερβουάρ υγραερίου και να δούμε αν κλέβει στα λίτρα ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα κάνουμε  μόλις αδειάσει γιατί συνήθως τα περισσότερα ρεζερβουάρ παίρνουν 40 λίτρα χ 70 λεπτά 32 ευρώ.

Άντε να ξηλωθείς 100-120 ευρώ να γεμίσεις άδειο ρεζερβουάρ βενζίνης.Δεν το κάναμε ούτε τα παλιά χρόνια που μας έτρεχαν από τα πατζάκια.

14 λεπτά πριν, mp123 είπε

Υ. Γ και εγω να πουλαγα κατι θα ελεγα πως πουλαω τα καλυτερα. Το οτι δουλευει μια μηχανη που ειναι κατασκευασμενη να καιει βενζινη να της βαλω να καιει lpg οκ θα δουλεψει. Αλλα ομως θα δουλεψει σωστα; 

Τωρα με τις πατεντες ο καθενας ας κανει οτι θελει στο αμαξι του. Το θεμα αυτο ειναι ατελειοτο. Αμα ανοιξει δεν τελειωνει....... 

Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που έβαλα υγραέριο πριν από 5 χρόνια και κάτι και μετράω μέχρι τώρα 122.000 χιλιόμετρα και κέρδος πολύ πάνω από την τιμή που το πουλούσα τότε και κανείς δεν το ήθελε.

23 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τις νοθειες τις κανουν τα ιδιωτικα πρατηρια. Τα εταιρικα δεν εχουν θεμα.

Για αυτο google - πας στο σαιτ των εταιριων και βρισκεις ποια ειναι τα εταιρικα τους πρατηρια. Εγω αυτο κανω οταν ειμαι διακοπες η ειναι κλειστα εκει που βαζω. 

Συν οτι προσοχη στα φτηνα πρατηρια. Μακρυα

Εδώ πίνουμε γάλα , αναψυκτικά και μπύρες από το lidl θα φοβηθούμε τα καύσιμα;;;;;;;;;;;.:lol:

Εγώ στο πιο φτηνό βάζω υγραέριο εδώ και 1,5 χρόνο (ιδιωτικής ετικέτας ΜΗΤΣΟΥ) και δεν έχει πάθει τίποτε.:P

Επεξ/σία από papoys1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, papoys1 είπε

2ο)Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να γεμίσουμε το άδειο ρεζερβουάρ υγραερίου και να δούμε αν κλέβει στα λίτρα ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα κάνουμε  μόλις αδειάσει γιατί συνήθως τα περισσότερα ρεζερβουάρ παίρνουν 40 λίτρα χ 70 λεπτά 32 ευρώ.

Άντε να ξηλωθείς 100-120 ευρώ να γεμίσεις άδειο ρεζερβουάρ βενζίνης.Δεν το κάναμε ούτε τα παλιά χρόνια που μας έτρεχαν από τα πατζάκια.

Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που έβαλα υγραέριο πριν από 5 χρόνια και κάτι και μετράω μέχρι τώρα 122.000 χιλιόμετρα και κέρδος πολύ πάνω από την τιμή που το πουλούσα τότε και κανείς δεν το ήθελε.

Εδώ πίνουμε γάλα , αναψυκτικά και μπύρες από το lidl θα φοβηθούμε τα καύσιμα;;;;;;;;;;;.:lol:

Εγώ στο πιο φτηνό βάζω υγραέριο εδώ και 1,5 χρόνο (ιδιωτικής ετικέτας ΜΗΤΣΟΥ) και δεν έχει πάθει τίποτε.:P

Παππου να ρωτησω κατι. Ας υποθεσουμε οτι παιρνεις καινουργιο αυτοκινητο κουτα θα το πηγαινες να βαλεις lpg; (φυσικα ενοητε οτι θα εχανες την εγγυηαη αντιπροσωπιας). 

8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Παππου να ρωτησω κατι. Ας υποθεσουμε οτι παιρνεις καινουργιο αυτοκινητο κουτα θα το πηγαινες να βαλεις lpg; (φυσικα ενοητε οτι θα εχανες την εγγυηαη αντιπροσωπιας). 

Να απαντησω εγω ? Ναι αν ηξερα καποιον εξιοπιστο εγκαταστατη.ελαχιστα αυτοκινητα δεν μπορουν να παρουν υγραεριο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Να απαντησω εγω ? Ναι αν ηξερα καποιον εξιοπιστο εγκαταστατη.ελαχιστα αυτοκινητα δεν μπορουν να παρουν υγραεριο .

Κουβεντα κανουμε φυσικα ο καθενας λεει αποψεις..

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2

18 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εγώ αν ήταν καινούργιο ακαδημαϊκά πάντα , όχι δεν θα του έβαζα,αλλά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ λόγω μη επαρκούς πακέτου για ένα τέτοιο σκοπό.:P

Χτύπα ξύλο  αν πάθαινε κάτι το vectra και πήγαινε για απόσυρση θα έψαχνα να βρω αν όχι ίδιο ένα παρόμοιο  μεταχειρισμένο το οποίο ήξερα ότι έχει αντοχές στο υγραέριο και θα το πήγαινα αμέσως για μετατροπή.

• Like 1

8 ώρες πριν, teddy71 είπε

Μαλλον θα εχει πληρωσει , σιγα μη μπορουσε να φυγει χωρις να πληρωσει λογαριασμο κοντα στα 150€. Τοπι στο ξυλο θα τον εκαναν και θα φωναζαν και την αστυνομια να τον μαζεψει για διανυκτερευση στο αυτοφορο.

Τοπι στο ξυλο δεν σε κανει κανενας υπαλληλος εταιρικου,για τα λ7 της εταιριας.το πολυ να εγραφαν τον αριθμο και μηνυση.αλλα για πε,αν δεν εισαι λαμογιο,και εχεις και τα ακινητα του και τα  κινητα σου,θα εκανες μανουρα για 10 λιτρα βενζινης;εγω που δεν θα ξαναφουλαρω σε αυτους,και θα τους δυσφημω,τους κανω μεγαλυτερη ζημια ή οχι;

12 ώρες πριν, papoys1 είπε

Eδώ θα διαφωνήσω. Επειδή την πάτησα από νοθευμένο υγραέριο, ευτυχώς 10 ευρώ είχα βάλει και το έκαψα σιγά-σιγά.

Είναι χρονοβόρο να αδειάσεις τη δεξαμενή , και χρειάζεται ειδική αντλία, τη εργασία την κάνει οποιοδήποτε συνεργείο υγραερίου με αντλία.

Ο πνεύμονας και ειδικά το φίλτρο του βρέθηκε τίγκα στο λάδι , και τα αλλάζω ανα 20.000 και καθάρισα και τα μπέκ υγραερίου.

~ 45% έχεις οικονομία μετρημένο εδω και 93.000 με υγραέριο σε 2.5 χρόνια.

Τώρα εάν θα έβαζα σε καινούργιο που ρωτήσαν και τα υπόλοιπα μέλη , επειδή  κάνω >35.000 , προσωπικά θα πήγαινα σε Diesel, γιατί θα το έβγαζα επαγγελματικό.Αλλά τα περισσότερα εισαγωγής δέν είναι καθαρα. Το είχα ψάξει. Άρα Diesel θα πήγαινα μόνο σε καινούργιο.

Για αυτό πήρα την απόφαση του υγραερίου στο Honda. Και που λέει ο λόγος να χτυπήσει βαλβίδες εξαγωγής , επισκευή , τόση απόσβεση έχω κάνει.

Όμως πλέον τα συστήματα έχουν αναβαθμιστεί με εμπλουτισμό βενζίνης και εάν γίνει σωστή ρύθμιση των μειγμάτων μειώνεις σε μεγάλο ποσοστό τη φθορά του κινητήρα απο το υγραέριο

12 ώρες πριν, mp123 είπε

Εγω θα σε ρωτήσω κάτι άλλο , γιατί πολλές αντιπροσωπείες λένε ότι εάν περάσεις το υγράεριο σε επίσημο συνεργείο σε "καλύπτουν στήν εγγύηση;

Πίστεψε με όμως μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι τεχνικοί που γνωρίζουν τη ρύθμιση του υγραερίου ή καλύτερα να το διατυπώσω είναι και το ποσοστό που θέλει να πάρει τα 700-1000 ευρω και τι τους νοιάζει εάν εσυ έχεις θέματα.Πλέον όμως έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο , όχι όπως το 2011-2013 που ο καθένας χωρίς γνώσεις στις μηχανές εσωτερικής καύσεως άνοιγε κατάστημα υγραερίου.

• Like 1

2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Eδώ θα διαφωνήσω. Επειδή την πάτησα από νοθευμένο υγραέριο, ευτυχώς 10 ευρώ είχα βάλει και το έκαψα σιγά-σιγά.

Είναι χρονοβόρο να αδειάσεις τη δεξαμενή , και χρειάζεται ειδική αντλία, τη εργασία την κάνει οποιοδήποτε συνεργείο υγραερίου με αντλία.

Ο πνεύμονας και ειδικά το φίλτρο του βρέθηκε τίγκα στο λάδι , και τα αλλάζω ανα 20.000 και καθάρισα και τα μπέκ υγραερίου.

~ 45% έχεις οικονομία μετρημένο εδω και 93.000 με υγραέριο σε 2.5 χρόνια.

Τώρα εάν θα έβαζα σε καινούργιο που ρωτήσαν και τα υπόλοιπα μέλη , επειδή  κάνω >35.000 , προσωπικά θα πήγαινα σε Diesel, γιατί θα το έβγαζα επαγγελματικό.Αλλά τα περισσότερα εισαγωγής δέν είναι καθαρα. Το είχα ψάξει. Άρα Diesel θα πήγαινα μόνο σε καινούργιο.

Για αυτό πήρα την απόφαση του υγραερίου στο Honda. Και που λέει ο λόγος να χτυπήσει βαλβίδες εξαγωγής , επισκευή , τόση απόσβεση έχω κάνει.

Όμως πλέον τα συστήματα έχουν αναβαθμιστεί με εμπλουτισμό βενζίνης και εάν γίνει σωστή ρύθμιση των μειγμάτων μειώνεις σε μεγάλο ποσοστό τη φθορά του κινητήρα απο το υγραέριο

Εγω θα σε ρωτήσω κάτι άλλο , γιατί πολλές αντιπροσωπείες λένε ότι εάν περάσεις το υγράεριο σε επίσημο συνεργείο σε "καλύπτουν στήν εγγύηση;

Πίστεψε με όμως μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι τεχνικοί που γνωρίζουν τη ρύθμιση του υγραερίου ή καλύτερα να το διατυπώσω είναι και το ποσοστό που θέλει να πάρει τα 700-1000 ευρω και τι τους νοιάζει εάν εσυ έχεις θέματα.Πλέον όμως έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο , όχι όπως το 2011-2013 που ο καθένας χωρίς γνώσεις στις μηχανές εσωτερικής καύσεως άνοιγε κατάστημα υγραερίου.

Ουτε αυτο που λες για την εγκατασταση σε επισημο δεν θα την εκανα. Το μονο που μπορει να εκανα ειναι να επαιρνα καινουργιο  αμαξι που να ειχε εργοστασιακα επανω το lpg. 

4 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

Εκανα ή δεν εκανα καταγγελια;πως κανεις καταγγελια;

-Τι κανεις Γιαννη?

- Κουκια σπερνω!

Δεν αμφιβαλλω για την καταγγελία και ορθως εκανες , ετσι πρεπει να κανουμε ολοι.

Αυτο που ρωτησα ειναι αν πληρωσες ή οχι για το καυσιμο που εβαλες...ποσο πιο ξεκαθαρα να το ρωτησω? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-κουκια σπερνω

-τι κανεις γιαννη?

δεν αμφιβαλεις για την καταγγελια και ορθως επραξα,ετσι πρεπει να κανουν ολοι.

αλλα για να κανεις καταγγελια,πρεπει να εχεις αποδειξη κλπκλπ....μπορεις να παρεις αποδειξη αν δεν πληρωσεις?και στην αποδειξη την σφραγισμενη,να αναγραφει και αριθμο πινακιδας.......για να κανει ο καθυς το καθηκον του,πρεπει να  γνωριζει  το καθηκον του............τι να πω?ολα μεσα απο το νετ?βγειτε και λιγο στον πλανητη.......

Επεξ/σία από dollyyy19

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...