christopher0016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 καλήμερα φτιάχνω το τοπικ για να μπορούμε να δούμε πια πρατήρια έχουν νοθεύσει τα καύσιμα τους να συζητήσουμε γύρω απο το θέμα αυτό , και εάν υπάρχουν νεα στοιχειά , για νοθεία καυσίμων να τα παραθέτουμε εδώ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ - ΛΙΣΤΑ 1.pdf ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΛΙΣΤΑ 2.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Τα αρχεια νομιζω ειναι πολυ παλια ...Χαμος με το πετρελαιο κινησης .SUN τι ειναι στο ειδος καυσιμου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ειναι απο το 09 εως το 16 δεν βρηκα πιο νεες λιστες . παρτυ γινεται που λες με το πετρελαιο κινησης , γιαυτο προσεχα παντα που εβαζα! τα πιο πολλα πρατηρια που δειχνει με νοθεια εχουν τιμη/λιτρου υποπτα χαμηλες η θηβων ειναι τοπ στην νοθεια! το SUN δεν εχω ιδεα τι ειναι , αλλα διπλα λεει για θειο λογικα κατι με το πετρελαιο τα μοναδικα εχω ακουσει οτι δεν νοθευονται ειναι το υγραεριο LPG και το φυσικο αεριο CNG Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από christopher0016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, christopher0016 είπε ειναι απο το 09 εως το 16 δεν βρηκα πιο νεες λιστες . παρτυ γινεται που λες με το πετρελαιο κινησης , γιαυτο προσεχα παντα που εβαζα! τα πιο πολλα πρατηρια που δειχνει με νοθεια εχουν τιμη/λιτρου υποπτα χαμηλες η θηβων ειναι τοπ στην νοθεια! το SUN δεν εχω ιδεα τι ειναι , αλλα διπλα λεει για θειο λογικα κατι με το πετρελαιο τα μοναδικα εχω ακουσει οτι δεν νοθευονται ειναι το υγραεριο LPG και το φυσικο αεριο CNG Δεν νοθευοντε απο τον πρατηριουχο αλλα οι μεταπωλητες το κανουν.Για αυτο σε βενζιναδικα που παιρνουν απ ευθειας απο τα διυληστηρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν νοθευοντε απο τον πρατηριουχο αλλα οι μεταπωλητες το κανουν.Για αυτο σε βενζιναδικα που παιρνουν απ ευθειας απο τα διυληστηρια. απο οτι καταλαβα στο βιντεο που εβαλα πιο πανω , ετσι οπως τα λεει και νοθεια να κανουν δεν επηρεζει καθολου τα λειτουργικα συστηματα μπεκ λ κτλπ δες το βιντεο τα λεει αναλυτικα μονο στην ποσοτητα λεει δηλαδη να κλεβουν οι αντλιες Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από christopher0016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτος που ανεβασε το video θεωρειται πολυ καλος εκαταστατης (ειναι Αρκαδια) και ειναι μελος σε μια ομαδα που εχω σε facebook .Θα το κοινοποιησω να δουμε τι θα πει https://www.facebook.com/groups/ygraeriokinisi/ Αν θλεις κανε αιτημα να παρακολουθησεις τι θα πουν. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 περα του οτι ειναι παλια λιστα,ειναι καθαρα η ατυχια που ειχαν τα συγκεκριμενα πρατηρια,μεγαλυτερη απο ολα τα αλλα.προ μηνος γεμισα 80αρι ντεποζιτο,που ειχε και μερικα λιτρα μεσα,(2-3-4?),και εβαλε 91 λιτρα.εκανα καταγγελια και μολις χτες με ενημερωσαν οτι πηγαν μετα απο 2 βδομαδες και το μετρησαν ,και ηταν οκ οι αντλιες.......αν πηγαιναν και μετα απο δεκαετια,μπορει και να μην ειχε βενζινη αλλα μονο μπριζες!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτος που ανεβασε το video θεωρειται πολυ καλος εκαταστατης (ειναι Αρκαδια) και ειναι μελος σε μια ομαδα που εχω σε facebook .Θα το κοινοποιησω να δουμε τι θα πει https://www.facebook.com/groups/ygraeriokinisi/ Αν θλεις κανε αιτημα να παρακολουθησεις τι θα πουν. Απλά και αυτός προσπαθεί να υποστηρίξει το αέριο και να το προωθήσει όσο μπορεί! Δεν αμφιβάλω ότι είναι καλός εγκαταστατης φυσικά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Στις 25/4/2018 στις 3:45 ΜΜ, dollyyy19 είπε περα του οτι ειναι παλια λιστα,ειναι καθαρα η ατυχια που ειχαν τα συγκεκριμενα πρατηρια,μεγαλυτερη απο ολα τα αλλα.προ μηνος γεμισα 80αρι ντεποζιτο,που ειχε και μερικα λιτρα μεσα,(2-3-4?),και εβαλε 91 λιτρα.εκανα καταγγελια και μολις χτες με ενημερωσαν οτι πηγαν μετα απο 2 βδομαδες και το μετρησαν ,και ηταν οκ οι αντλιες.......αν πηγαιναν και μετα απο δεκαετια,μπορει και να μην ειχε βενζινη αλλα μονο μπριζες!!!!!!! Ελπίζω να μην τον πλήρωσες τον μάγκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μαλλον θα εχει πληρωσει , σιγα μη μπορουσε να φυγει χωρις να πληρωσει λογαριασμο κοντα στα 150€. Τοπι στο ξυλο θα τον εκαναν και θα φωναζαν και την αστυνομια να τον μαζεψει για διανυκτερευση στο αυτοφορο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να ζήταγε να καλέσουν την αστυνομία πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 ε και να την φωναζε δυσκολο να εβρισκε το δικιο του εκεινη την στιγμη.. η αντιμετώπιση θα ηταν για απατεωνα που δεν θελει να πληρωσει Στις 25/4/2018 στις 3:45 ΜΜ, dollyyy19 είπε περα του οτι ειναι παλια λιστα,ειναι καθαρα η ατυχια που ειχαν τα συγκεκριμενα πρατηρια,μεγαλυτερη απο ολα τα αλλα. εαν βρεις πιο καινουρια λιστα ποσταρε την.. εγω δεν βρηκα πιο καινουρια.... γιατι ατυχια που εχουν τα συγκεκριμενα πρατηρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τις νοθειες τις κανουν τα ιδιωτικα πρατηρια. Τα εταιρικα δεν εχουν θεμα. Για αυτο google - πας στο σαιτ των εταιριων και βρισκεις ποια ειναι τα εταιρικα τους πρατηρια. Εγω αυτο κανω οταν ειμαι διακοπες η ειναι κλειστα εκει που βαζω. Συν οτι προσοχη στα φτηνα πρατηρια. Μακρυα Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από mp123 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 για τα καλυψω ερμης εχω ακουσει καλα λογια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Υ. Γ και εγω να πουλαγα κατι θα ελεγα πως πουλαω τα καλυτερα. Το οτι δουλευει μια μηχανη που ειναι κατασκευασμενη να καιει βενζινη να της βαλω να καιει lpg οκ θα δουλεψει. Αλλα ομως θα δουλεψει σωστα; Τωρα με τις πατεντες ο καθενας ας κανει οτι θελει στο αμαξι του. Το θεμα αυτο ειναι ατελειοτο. Αμα ανοιξει δεν τελειωνει....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα