Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-strix-2-0-90yh00h1-b1ua00-1192136.html?rbtc=bep|pf|||p|bp_product_feed|&ref=bestprice.gr
spy94 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Τιμή σκρούτζ 70. Λίγο fail δεν είναι όσον αφορά τους κανόνες υγιεινής τα συγκεκριμένα ακουστικά?Ή απλά είμαι ψείρας? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Έχει μέσα στη συσκευασία ανταλλακτικό κάλυμμα και νομίζω πλένονται γενικότερα. 14 λεπτά πριν, spy94 είπε Τιμή σκρούτζ 70. Λίγο fail δεν είναι όσον αφορά τους κανόνες υγιεινής τα συγκεκριμένα ακουστικά?Ή απλά είμαι ψείρας? 70+μεταφορικά. Τα μεταχειρισμένα στις αγγελίες πως φεύγουν δλδ?
spy94 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Οκ αν εχει ανταλλακτικα μια χαρα. Ναι 70+ μεταφορικα απλα το εβαλα μην τσιμπησει κανεις απο το 100ρικο. Τα μεταχειρισμενα ακουστικα στις αγγελιες φευγουν δυσκολα παντως και σε αρκετα χαμηλοτερες τιμες απο καινουργια. Για μενα αλλο να τα χρησιμοποιει ενας και αλλο και γω δεν ξερω ποσα ατομα.
Avatar_GR Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, radiohead είπε Έχει μέσα στη συσκευασία ανταλλακτικό κάλυμμα και νομίζω πλένονται γενικότερα. 70+μεταφορικά. Τα μεταχειρισμένα στις αγγελίες πως φεύγουν δλδ? Τα μεταχειρισμένα τα φόρεσε 1-2 χρήστες τα εκθεσιακά μπορεί να τα έχουν φορέσει και 1.000 χρήστες....πολύ περισσότερες πιθανότητες να πέσεις σε βρώμικο αυτί! Εγώ μεταχειρισμένα ακουστικά πάντως δεν αγοράζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Εδω μπαίνουμε εκεί που δεν ξέρω κι εγώ πόσοι μπήκαν, τα ακουστικά μας μαραναν
spy94 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Γεια σου ρε radiohead αρχηγε!! Ενα δικιο το χεις
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Πέρα από πλάκα το ίδιο ισχύει και για πληκτρολόγια ποντίκια που εκεί παίζει το περισσότερο μικρόβιο. Παίρνεις dettolaki πανί το καθαρίζεις και δεν θα κολλήσει κανένας σκουλαμεντρα μην αγχώνεστε. Τα hyperx cloud σε μια ημέρα τα είχα δώσει εδώ αγγελία. Δεν με ενδιαφέρει βέβαια να ξεστοκαρει ο Γερμανός απλά κουβέντα να γίνεται.
spy94 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 31 λεπτά πριν, radiohead είπε Πέρα από πλάκα το ίδιο ισχύει και για πληκτρολόγια ποντίκια που εκεί παίζει το περισσότερο μικρόβιο. Παίρνεις dettolaki πανί το καθαρίζεις και δεν θα κολλήσει κανένας σκουλαμεντρα μην αγχώνεστε. Τα hyperx cloud σε μια ημέρα τα είχα δώσει εδώ αγγελία. Δεν με ενδιαφέρει βέβαια να ξεστοκαρει ο Γερμανός απλά κουβέντα να γίνεται. Νομιζω οτι καλυτερα καθαριζεται ποντικι πληκτρολογιο. Μιας και ειπες για τα cloud ειναι η μονη φορα που αγορασα μτχ ακουστικα.Ηταν σε κατασταση καινουργιου με καναδυο μηνες χρησης και εννοειται με αποδειξη εγγυηση κανονικα και τα πηρα 35€ περιπου μιση τιμη δηλαδη.Και δεν ηταν οτι προλαβα αστραπιαια την προσφορα.Και γενικα βρισκεις συχνα με 30-40€ ακουστικα της ταξης των 70€. Τεσπα μην βγαινω αλλο offtopic ο καθενας ας κρινει αν τον συμφερει η οχι.Τα υπερ και τα κατα τα ειπαμε.
pipinos. Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρτε τηλεφωνο παιδια οσοι ενδαφερονται γιατι σε καποια γραφει οτι ειναι εκθεσιακα και σε αλλα δεν γραφει τιποτα, στο συγκεκριμενο δεν γραφει οτι ειναι εκθεσιακο. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από pipinos. 1
petran91 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, pipinos. είπε Παρτε τηλεφωνο παιδια οσοι ενδαφερονται γιατι σε καποια γραφει οτι ειναι εκθεσιακα και σε αλλα δεν γραφει τιποτα, στο συγκεκριμενο δεν γραφει οτι ειναι εκθεσιακο. Όταν έγραψα για εκθεσιακό, αν πατούσες στο λίνκ που παρέθεσε ο φίλος radiohead στην φωτογραφία των ακουστικών και μόνο εκεί, έγραφε εκθεσιακό. Τώρα δεν το βλέπω να συμβαίνει, μήπως τελικά δεν είναι; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, petran91 είπε Όταν έγραψα για εκθεσιακό, αν πατούσες στο λίνκ που παρέθεσε ο φίλος radiohead στην φωτογραφία των ακουστικών και μόνο εκεί, έγραφε εκθεσιακό. Τώρα δεν το βλέπω να συμβαίνει, μήπως τελικά δεν είναι; Κάτσε καλά ε; Κάθε τρεις και λίγο θα αλλάζω τον τιτλο;
haris013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 τελικά ξέρουμε αν είναι εκθεσιακά η όχι; μην παραραγγέλνω τζάμπα είμαι λίγο περιέργος με την υγιεινή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα