Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα παιδιά να ρωτήσω μπορώ να αγοράσω ssl από διαφορετική εταιρία και όχι από το host μου? πχ βρήκα (https://www.pointer.gr/el/ssl) το οποίο το έχει 5.9€ λόγο του θέλω να το βάλω σε αρκετά domain νομίζω είναι συμφέρουσα η τιμή. επίσης πως τα βάζω μου στέλνουν κάποια αρχεία και τα περνάω στο φάκελο του domain?? επειδή μια φορά που έχω κάνει εγκατάσταση ssl έκανα αυτό, είναι σε όλες της εταιρίες έτσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι μπορείς, προχώρα το.

Θα δεις οδηγίες για να κάνεις generate κάποια αρχεία.

Επεξ/σία από The King
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekriksi είπε

ευχαριστώ φίλε να σε ρωτήσω αυτό CSR * που μου ζητάει να επικολλήσω τι ακριβώς είναι?? 

Είναι το  Certificate Signing Request το οποίο το φτιάχνεις στο μηχάνημα που είναι εγκατεστημένο το website σου, αναλόγως την πλατφόρμα υπάρχουν και οι αντίστοιχες εντολές.

Σε τι είσαι; Windows, Linux; Φοράς κάποιο διαχειριστικό όπως WHM / cPanel, Plesk ;

Δημοσ.

τα site είναι στην networksolutions.com απ ότι βλέπω είναι (Hosting-Unix) αλλά δεν έχει πχ cPanel η κάτι αντίστοιχο, έχει δικό της μάλλον 

Δημοσ.

Προτείνω να επικοινωνήσεις με την networksolutions για να τους ρωτήσεις εάν υποστηρίζουν το Let's Encrypt. Πάντως από τη σελίδα τους κατάλαβα πώς δεν το υποστηρίζουν λογικά για να πουλάνε τα επί πληρωμής SSL και να βγάζουν κέρδος.

Η εγκατάσταση του Let's Encrypt γίνεται είτε μέσα από το control panel του πακέτου hosting είτε με αίτημα στην τεχνική υποστήριξη του webhost. Στη συνέχεια η ανανέωση του γίνεται αυτόματα.

Το sslforfree στην ουσία σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις το Let's Encrypt χειροκίνητα όμως θα πρέπει να κάνεις αυτή τη διαδικασία ξανά και ξανά κάθε 2 περίπου μήνες μιας και το Let's Encrypt λήγει κάθε 3 μήνες (τα εμπορικά SSL έχουν ελάχιστη διάρκεια 1 έτος).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...