ekriksi Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 καλήμερα παιδιά να ρωτήσω μπορώ να αγοράσω ssl από διαφορετική εταιρία και όχι από το host μου? πχ βρήκα (https://www.pointer.gr/el/ssl) το οποίο το έχει 5.9€ λόγο του θέλω να το βάλω σε αρκετά domain νομίζω είναι συμφέρουσα η τιμή. επίσης πως τα βάζω μου στέλνουν κάποια αρχεία και τα περνάω στο φάκελο του domain?? επειδή μια φορά που έχω κάνει εγκατάσταση ssl έκανα αυτό, είναι σε όλες της εταιρίες έτσι?
The King Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι μπορείς, προχώρα το. Θα δεις οδηγίες για να κάνεις generate κάποια αρχεία. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από The King
ekriksi Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 ευχαριστώ φίλε να σε ρωτήσω αυτό CSR * που μου ζητάει να επικολλήσω τι ακριβώς είναι??
The King Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ekriksi είπε ευχαριστώ φίλε να σε ρωτήσω αυτό CSR * που μου ζητάει να επικολλήσω τι ακριβώς είναι?? Είναι το Certificate Signing Request το οποίο το φτιάχνεις στο μηχάνημα που είναι εγκατεστημένο το website σου, αναλόγως την πλατφόρμα υπάρχουν και οι αντίστοιχες εντολές. Σε τι είσαι; Windows, Linux; Φοράς κάποιο διαχειριστικό όπως WHM / cPanel, Plesk ;
ekriksi Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 τα site είναι στην networksolutions.com απ ότι βλέπω είναι (Hosting-Unix) αλλά δεν έχει πχ cPanel η κάτι αντίστοιχο, έχει δικό της μάλλον
ekriksi Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, CyberCr33p είπε Γιατί δεν βάζεις το δωρεάν Let's Encrypt; πως λειτουργεί αυτό φίλε? επίσης αυτό το χει δουλέψει κανείς (https://www.sslforfree.com/)??
CyberCr33p Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Προτείνω να επικοινωνήσεις με την networksolutions για να τους ρωτήσεις εάν υποστηρίζουν το Let's Encrypt. Πάντως από τη σελίδα τους κατάλαβα πώς δεν το υποστηρίζουν λογικά για να πουλάνε τα επί πληρωμής SSL και να βγάζουν κέρδος. Η εγκατάσταση του Let's Encrypt γίνεται είτε μέσα από το control panel του πακέτου hosting είτε με αίτημα στην τεχνική υποστήριξη του webhost. Στη συνέχεια η ανανέωση του γίνεται αυτόματα. Το sslforfree στην ουσία σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις το Let's Encrypt χειροκίνητα όμως θα πρέπει να κάνεις αυτή τη διαδικασία ξανά και ξανά κάθε 2 περίπου μήνες μιας και το Let's Encrypt λήγει κάθε 3 μήνες (τα εμπορικά SSL έχουν ελάχιστη διάρκεια 1 έτος).
ekriksi Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 έγινε φίλε ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα