Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 250-270 ευρώ max.
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Βασική χρήση (τηλέφωνα, ιντερνετ, messaging εφαρμογές)
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: τουλάχιστον 5.5'' (the more the better).
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Θα ήθελα αναγνώριση αποτυπώματος, ιδανικά και NFC (όχι απαραίτητο το δεύτερο)
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, χωρίς ασφαλώς να περιμένω επίπεδα επαγγελματικής ποιότητας φωτογραφιών.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ απαραίτητα, αν έχει ακόμη καλύτερα.
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ιδανικά ναι, αν και έχω Vodafone και κινούμαι σχεδόν εξ ολοκλήρου Αθήνα. Δεν είναι deal breaker.
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι.
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; NAI. Το πιο βασικό !!
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα (τιμολόγιο)
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ.
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο μόνο.

Από τα κινητά που ανέφερα στο θέμα, κοιτάω περισσότερο το Mi Max 2 (δεν έχει 800άρα αλλά δεν με πολυαπασχολεί). Υπάρχει κάποιος λόγος να πάω σε κάποιο από τα άλλα (ιδιαίτερα το 5 Plus ?). Σημαντικό επίσης να έχει και bluetooth για συνδεση με handsfree στο αυτοκίνητο, αν και πια δεν νομίζω να υπάρχει κινητό που δεν έχει και να έχει ΜΙΚΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ (αυτός που ενδιαφέρεται μιλάει πολύ, χωρίς δυστυχώς handsfree).

Επεξ/σία από iparou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chios είπε

MI max 2 αν σε ενδιαφέρει η μπαταρία, επίσης και το 5 plus έχει καλή.

Ανάμεσα σε αυτά τα 2 είμαι και δεν μπορώ να καταλήξω. Δεν ξέρω αν έχουν και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορές... Οποιαδήποτε άλλη γνώμη/πρόταση ευπρόσδεκτη.

Επεξ/σία από iparou
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, iparou είπε

Το SAR (κεφάλι 1.22) με προβληματίζει λίγο, τίποτε άλλο.

Εδώ τώρα πας σε άλλα μονοπάτια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

Εδώ τώρα πας σε άλλα μονοπάτια.

Δηλαδή ? Δεν το θεωρώ λίγο το 1.22 και είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν μαζί με την μπαταρία και την μεγάλη οθόνη.

Επιπλέον, μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι δεν πωλείται σε επίσημο μεταπωλητή στην ελλάδα αλλά μόνο σε σκρουτζομάγαζα οπότε φαντάζομαι δεν καλύπτεται από επίσημη ελληνική εγγύηση παρά μόνον ότι δίνει το κατάστημα ? (αν καταλήξω σε αυτό, θα αγοράσω από εδώ που δίνουν δώρο tempered glass και θήκη).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ~mxls~ είπε

Ως προς τι; Εντός ορίων είναι.

Ασφαλώς είναι εντός ορίων (δεν θα κυκλοφορούσε νόμιμα το κινητό αλλιώς), αλλά είναι υψηλό σε σχέση με άλλα κινητά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, iparou είπε

Δηλαδή ? Δεν το θεωρώ λίγο το 1.22 και είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν μαζί με την μπαταρία και την μεγάλη οθόνη.

Επιπλέον, μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι δεν πωλείται σε επίσημο μεταπωλητή στην ελλάδα αλλά μόνο σε σκρουτζομάγαζα οπότε φαντάζομαι δεν καλύπτεται από επίσημη ελληνική εγγύηση παρά μόνον ότι δίνει το κατάστημα ? (αν καταλήξω σε αυτό, θα αγοράσω από εδώ που δίνουν δώρο tempered glass και θήκη).

Τότε το redmi note 4 που έχει και την μικρότερη.

Στα υπόλοιπα που λες ισχύουν.

Κοίτα και το htc u ultra

https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html και τα υπόλοιπα τα ξεχνάς.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Τότε το redmi note 4 που έχει και την μικρότερη.

Note 4 ή Note 4X ? (ομολογώ πώς δεν ξέρω τις διαφορές των 2, αν και το SAR μοιάζει ίδιο και όντως αρκετά χαμηλό και στο κεφάλι και στο σώμα)

Επεξ/σία από iparou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, iparou είπε

Note 4 ή Note 4X ? (ομολογώ πώς δεν ξέρω τις διαφορές των 2, αν και το SAR μοιάζει ίδιο και όντως αρκετά χαμηλό και στο κεφάλι και στο σώμα)

Το note 4 που έχει την global και την 800αρα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Κοίτα και το htc u ultra

https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html και τα υπόλοιπα τα ξεχνάς.

Διαβάζω μέτρια πράγματα για την μπαταρία στα σχόλια. Η αυτονομία είναι το σημαντικότερο για εμένα. Έχω ένα Microsoft 640XL και το φορτίζω ανά 4 μέρες. Δεν το αλλάζω αυτό.

Παίζει να πάω τελικά στο Mi Max 2 που τα έχει -σχεδόν- όλα, με το ψεγάδι του SAR. Αλλιώς, μαλλον Note 4.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, iparou είπε

Διαβάζω μέτρια πράγματα για την μπαταρία στα σχόλια. Η αυτονομία είναι το σημαντικότερο για εμένα. 

Την μέρα την βγάζει οριακά.

Σημαντικά είναι αρκετά πράγματα που θες και με αυτά τα λεφτά που δίνεις.

Μήπως πρέπει να βάλεις κάτω πια είναι τα πολύ βασικά σου(κανά δύο)?

Εγώ στο είπα από την αρχή το mi max 2 γιατί έχει τα περισσότερα που θες.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Την μέρα την βγάζει οριακά.

Σημαντικά είναι αρκετά πράγματα που θες και με αυτά τα λεφτά που δίνεις.

Μήπως πρέπει να βάλεις κάτω πια είναι τα πολύ βασικά σου(κανά δύο)?

Εγώ στο είπα από την αρχή το mi max 2 γιατί έχει τα περισσότερα που θες.

Οριακά την ημέρα είναι deal-breaker για εμένα.

Αυτονομία είναι το βασικότερο, ακολουθούν το μέγεθος οθόνης και η ακτινοβολία μαζί. 1.22 με προβληματίζει λίγο γιατί είναι πολύ πιο πάνω και από τα iPhone που δεν φημίζονταν ποτέ για χαμηλές ακτινοβολίες και ο χρήστης (η γυναίκα μου) έχει το κινητό για σκουλαρίκι...

Δεν είναι απαραίτητο να πάμε σε κάποιο από τον τίτλο του θρεντ βέβαια. Αυτά ξεχώρισα εγώ με ένα σύντομο search. Αν υπάρχει και κάτι άλλο, ευχαρίστως...

Επεξ/σία από iparou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...