blackm76 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά.ενας ξάδερφος μου έχει πάρει ένα smartphone συγκεκριμένα xiaomi στην κόρη του. Υπάρχει τρόπος ή κάποιο πρόγραμμα που να το βάλει στο κινητό τής κόρης τού και από το δικό τους smartphone το οποίο είναι samsung να μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεί σέ ποιο σημείο βρίσκεται το xiaomi και κατά συνέπεια η κόρη τού δηλαδή; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Είναι επείγον. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από blackm76
blackm76 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, isay είπε Ναι, υπάρχει Ναι.ποιο είναι αυτό; υπάρχει στο playstore;
isay Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, blackm76 είπε Ναι.ποιο είναι αυτό; υπάρχει στο playstore; Συνφορουμίτη blackm76 στην προηγουμενη απαντηση μου, το μονο που θα προσθέσω είναι οτι υπάρχουν πολλά προγράμματα, εντός και εκτός playstore με διάφορες δυνατότητες, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα και μεθόδους απόκρυψης και αυτοματισμού. Τα έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιήσει για διάφορες ανάγκες εντοπισμού συσκευής. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι θα τα γράψω σε δημόσια θεα, δεδομένου οτι ειναι εργαλεία που σε περιπτώσεις abuse, μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα σε σχέσεις ανθρώπων. Για την ακρίβεια, ουτε ιδιωτικά θα μοιραζόμουν τέτοιες πληροφορίες, αν δεν ήμουν σχεδόν απόλυτα σίγουρος οτι συντρέχουν πολύ ειδικοί λόγοι/συνθήκες συν να γνώριζα οτι το άτομο θα αξιοποιήσει "λογικά" τέτοια εργαλεία. Το αν είναι επείγον ή οχι, προσωπικά δεν με αγγίζει καθόλου. 1
alexb_10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, isay είπε Αυτό όμως δε σημαίνει οτι θα τα γράψω σε δημόσια θεα, δεδομένου οτι ειναι εργαλεία που σε περιπτώσεις abuse, μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα σε σχέσεις ανθρώπων. Για την ακρίβεια, ουτε ιδιωτικά θα μοιραζόμουν τέτοιες πληροφορίες, αν δεν ήμουν σχεδόν απόλυτα σίγουρος οτι συντρέχουν πολύ ειδικοί λόγοι/συνθήκες συν να γνώριζα οτι το άτομο θα αξιοποιήσει "λογικά" τέτοια εργαλεία. Το αν είναι επείγον ή οχι, προσωπικά δεν με αγγίζει καθόλου. Συγνώμη κιόλας, αλλά αυτό μου φαινεται λίγο υπερβολικό. Κατα την άποψή μου, καλύτερα θα ήταν να μην απαντήσεις. Εδώ ειμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε κάτι το οποίο βέβαια δεν ειναι παράνομο. 1
isay Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρχικά απάντησα στο αρχικό του ερώτημα "αν γίνεται" και αυτό είναι βοήθεια, προκειμένου να μη χάσει περιττό χρόνο σε αναζήτηση άτοπων λύσεων. Επίτηδες ομως δεν έδωσα συγκεκριμένες μεθόδους και εργαλεία (λόγους τους οποίους παρέθεσα στο δευτερο ερώτημα για το πως), πόσο μάλλον σε δημόσια θεα. Θα "τεντώσω" λίγο το σκεπτικό με ένα πιο "βαρύ παραδειγμα". Με λίπασμα και καθαριστικά σπιτιού, μπορεί να φτιαχτεί χημικό τοξικό αέριο, το οποίο να εξολοθρεύσεις ποντικους σε μια κλειστή αποθήκη, αλλά ο χημικός που εχει τη γνώση, δεν θα το γράψει σε δημοσια θέα, επειδή με την ίδια μεθοδολογία μπορεί από ηλιθιότητα ή σκοπιμότητα να υπάρξουν προβλήματα υγείας σε ανθρώπους. Τέλος η παρακολούθηση (οποιασδήποτε μορφής) χωρίς τη συγκατάθεση μας είναι παράνομο. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από isay 1
CyberKid Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, blackm76 είπε Γειά σας παιδιά.ενας ξάδερφος μου έχει πάρει ένα smartphone συγκεκριμένα xiaomi στην κόρη του. Υπάρχει τρόπος ή κάποιο πρόγραμμα που να το βάλει στο κινητό τής κόρης τού και από το δικό τους smartphone το οποίο είναι samsung να μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεί σέ ποιο σημείο βρίσκεται το xiaomi και κατά συνέπεια η κόρη τού δηλαδή; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Είναι επείγον. Το παιδι σου θέλεις να το γνωρίζει ή να το παρακολουθήσεις "αθόρυβα";
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Το Android και η google εχουν εγκατεστημένο στο κινητο πρόγραμμα εντοπισμού, ενεργοποιησε το.
blackm76 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Παιδιά μην μαλώνετε.σας λέω ότι εχτές με ρώτησε ένας ξάδερφος μου καί δεν ήξερα πού να ρωτήσω.τα γνωρίζω όλα αυτά καί συμφωνώ καί με τίς 2 άποψης που ακούστηκαν απλά έπρεπε να ρωτήσω. 30 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το Android και η google εχουν εγκατεστημένο στο κινητο πρόγραμμα εντοπισμού, ενεργοποιησε το. Πώς ενεργοποιείται;
alexb_10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Τέλος η παρακολούθηση (οποιασδήποτε μορφής) χωρίς τη συγκατάθεση μας είναι παράνομο. Ακόμα και απο γονείς προς τα παιδιά τους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις