stefanidisg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Καλησπερα.Μπηκα σαν root στο 367n.Μπορω να εχω μια βοηθεια για να το βαλω σε bridge mode και να αποτρεψω και το remote managenet?Ευχαριστω. Να πω οτι εχω voip τηλεφωνια και το ρουτινγκ θελω να το κανει το xiaomi. http://bbb-solutions.blogspot.com/2015/11/speedport-entry-2i-modem.html?m=1 Αν μπεις εδώ έχει πληροφορίες πως να το κάνεις bridge , αν και λέει για του ΟΤΕ είναι τα ίδια σχεδόν.
hotcarver1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστω για την απαντηση.Οκ σεταρω τωρα ενα αλλο 367 που εχω.Το προβλημα ενια το voip?Πως θα δουλεψει αφου δεν θα κανει το 367 την κληση?
GT-MAN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) εχω και γω αυτο το ρουτερ για το vdsl και το ειχα να δουλευει σαν μοντεμ απλα γιατι για ρουτερ ειχα ενα linksys...ειχα βρει τους κωδικους ροοτ και το ειχα κανει bridge παλιοτερα.... κανα χρονο για κατι αλλαγες και καποιες δουλειες εκανα καποια ρεσετ και δεν ειχα ξανασεταρει το linksys με αποτελεσμα αυτες τις μερες να θελω να το ξανασεταρω και να μην μπαινουν οι κωδικοι στο zte λογω αναβαθμισεις λογικα οπως λετε παραπανω...υπαρχει τροπος να ξαναμπω για να το κανω bridge ή την πατησα τωρα? edit: βρηκα απο αυτα που λεγατε παραπανω, μεσω του routerpassview username που ελεγε root και ενα password ομως δεν μπαινει στο ρουτερ και παλι... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από GT-MAN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα