Προς το περιεχόμενο

ZTE ZXHN H367N root access

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωριζει κανεις το  root password  για το ZTE  H367N? Προκειται για το vdsl μοντεμ που εδινε μεχρι προσφατα η vodafone.

Με το που αναβαθμιστηκε στην  εκδοση V1.0.4_LR_VDF χαθηκαν τα γνωστα login που γνωριζαμε μεχρι τωρα.

root
H367N$Extra,Opti0ns1234$%

Επεξ/σία από CptBill
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, 

Μόλις σήμερα ανακάλυψα και εγώ ότι τα γνωστός τρόπος login στο ZTE  H367N με root δικαιώματα δεν λειτουργεί!!!!

Δυστυχώς δεν είχα απενεργοποιήσει το Remote Management έγινε άμεσα η αλλαγή του firmware στην νέα έκδοση V1.0.4_LR_VDF.

Το ερώτημα στο μήνυμά σου είναι κάπως παλιό (25/4/2018). Μακάρι να κατάφερες να βρεις απάντηση...έως σήμερα...

Θα ψάχνω και εγώ, αν τυχόν βρω κάτι θα σε ειδοποιήσω...

Φιλικά

Παναγιώτης     

Δημοσ.

τζιφος απο τη μερια μου. Το παροπλισα και δουλευω με εξοπλισμο του οτε bridgarismeno με το δικο μου router χωρις προβλημα.

To zte το εχω πλεον για διακοσμητικο. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Ούτε εγώ το δουλεύω, έχω ένα Asus DSL-AC56U το οποίο με καλύπτει πλήρως σε ADSL 24 γραμμή αλλά πρόσφατα άλλαξε το firmware στον αποκωδικοποιητή της η Vodadfone. (Η VodafoneTV παίρνει IP τύπου 10.xxx.xxx.xxx)  και δεν μπορώ να το περάσω μέσω bridge στον Technicolor (αποκωδικοποιητής).

Τέλος πάντων, θα πρέπει να κοιτάξω περισσότερο τις ρυθμίσεις του Asus.

Νά' σαι καλά!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CptBill είπε

Δεν θες να μας δώσεις καμία παραπάνω πληροφορία ;

Ναι, το τελευταίο router pass view διαβάζει όλα τα encrypted config.bin file όπως της zte με το τελευταίο της vodafone.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα πάρε τε ένα backup  για ότι και να κάνετε και μετά , όπως εγώ το γύρισα σε bridge έργα έσβησα τα προφίλ ptm και ATM έφτιαξα  bridge connection και δουλεύει τέλεια. Υπόψιν αν σβήσετε αυτά τα δύο προφίλ πλέον η Vodafone δεν μπορεί να μπει απομακρυσμένα στο router για τυχόν εργασίες για τσεκ της γραμμής και αναβάθμισης του ρούτερ. Γι'αυτό κρατήστε ένα backup.

Δημοσ.

σωστοτατος. ετσι την πατησα και εχω με ενα h367n που ειχα bridged επι αιωνες(χωρις προβλημα) και σε κατι δοκιμες του εκανα reset, το ειδε το διαχεριστικο συστημα του παροχου (vodafone), του εριξε τη τελευταια εκδοση λογισμικου και αντιο root access.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/9/2018 στις 11:36 ΠΜ, stefanidisg είπε

Ναι, το τελευταίο router pass view διαβάζει όλα τα encrypted config.bin file όπως της zte με το τελευταίο της vodafone.

Το παράξενο είναι ότι το config του Entry 2i του ΟΤΕ δεν το ανοίγει, παρόλο που είναι ZTE. Μάλλον ο ΟΤΕ άλλαξε τον κωδικό encryption από τους γνωστούς?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση, ανοιγω με το router pass view το αρχείο, το διαβάζει κανονικά, αλλά δεν μπορω να βρω τους κωδικους, τι να γραψω στην αναζητηση για να τους εντοπισω??

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.Μπηκα σαν root στο 367n.Μπορω να εχω μια βοηθεια για να το βαλω σε bridge mode και να αποτρεψω και το remote managenet?Ευχαριστω.

Να πω οτι εχω voip τηλεφωνια και το ρουτινγκ θελω να το κανει το xiaomi.

Επεξ/σία από hotcarver1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...