CptBill Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γνωριζει κανεις το root password για το ZTE H367N? Προκειται για το vdsl μοντεμ που εδινε μεχρι προσφατα η vodafone. Με το που αναβαθμιστηκε στην εκδοση V1.0.4_LR_VDF χαθηκαν τα γνωστα login που γνωριζαμε μεχρι τωρα. root H367N$Extra,Opti0ns1234$% Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από CptBill
Xtakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Καλημέρα, Μόλις σήμερα ανακάλυψα και εγώ ότι τα γνωστός τρόπος login στο ZTE H367N με root δικαιώματα δεν λειτουργεί!!!! Δυστυχώς δεν είχα απενεργοποιήσει το Remote Management έγινε άμεσα η αλλαγή του firmware στην νέα έκδοση V1.0.4_LR_VDF. Το ερώτημα στο μήνυμά σου είναι κάπως παλιό (25/4/2018). Μακάρι να κατάφερες να βρεις απάντηση...έως σήμερα... Θα ψάχνω και εγώ, αν τυχόν βρω κάτι θα σε ειδοποιήσω... Φιλικά Παναγιώτης
CptBill Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 τζιφος απο τη μερια μου. Το παροπλισα και δουλευω με εξοπλισμο του οτε bridgarismeno με το δικο μου router χωρις προβλημα. To zte το εχω πλεον για διακοσμητικο.
Xtakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Ούτε εγώ το δουλεύω, έχω ένα Asus DSL-AC56U το οποίο με καλύπτει πλήρως σε ADSL 24 γραμμή αλλά πρόσφατα άλλαξε το firmware στον αποκωδικοποιητή της η Vodadfone. (Η VodafoneTV παίρνει IP τύπου 10.xxx.xxx.xxx) και δεν μπορώ να το περάσω μέσω bridge στον Technicolor (αποκωδικοποιητής). Τέλος πάντων, θα πρέπει να κοιτάξω περισσότερο τις ρυθμίσεις του Asus. Νά' σαι καλά!
stefanidisg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Πλέον μπορείτε να ανακτήσετε τον κωδικό του root. Και θέλω να πω ότι σαν μηχάνημα είναι πολύ καλό το 376N
CptBill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν θες να μας δώσεις καμία παραπάνω πληροφορία ;
stefanidisg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, CptBill είπε Δεν θες να μας δώσεις καμία παραπάνω πληροφορία ; Ναι, το τελευταίο router pass view διαβάζει όλα τα encrypted config.bin file όπως της zte με το τελευταίο της vodafone. 1
stefanidisg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Πρώτα πάρε τε ένα backup για ότι και να κάνετε και μετά , όπως εγώ το γύρισα σε bridge έργα έσβησα τα προφίλ ptm και ATM έφτιαξα bridge connection και δουλεύει τέλεια. Υπόψιν αν σβήσετε αυτά τα δύο προφίλ πλέον η Vodafone δεν μπορεί να μπει απομακρυσμένα στο router για τυχόν εργασίες για τσεκ της γραμμής και αναβάθμισης του ρούτερ. Γι'αυτό κρατήστε ένα backup.
CptBill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 σωστοτατος. ετσι την πατησα και εχω με ενα h367n που ειχα bridged επι αιωνες(χωρις προβλημα) και σε κατι δοκιμες του εκανα reset, το ειδε το διαχεριστικο συστημα του παροχου (vodafone), του εριξε τη τελευταια εκδοση λογισμικου και αντιο root access.
JpegXguy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 13/9/2018 στις 11:36 ΠΜ, stefanidisg είπε Ναι, το τελευταίο router pass view διαβάζει όλα τα encrypted config.bin file όπως της zte με το τελευταίο της vodafone. Το παράξενο είναι ότι το config του Entry 2i του ΟΤΕ δεν το ανοίγει, παρόλο που είναι ZTE. Μάλλον ο ΟΤΕ άλλαξε τον κωδικό encryption από τους γνωστούς?
stefanidisg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν το ανοίγει αλλά νομίζω δεν είναι κλειδωμένο, μπορείς να κάνεις bridge κανονικά
em_seven Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Παιδια μια ερωτηση, ανοιγω με το router pass view το αρχείο, το διαβάζει κανονικά, αλλά δεν μπορω να βρω τους κωδικους, τι να γραψω στην αναζητηση για να τους εντοπισω??
stefanidisg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Τίποτα ,το ψάχνεις σιγά σιγά, γράφει user :root και pass : τον κωδικό. Είναι από την μέση και πάνω , μέση και κάτω μην κοιτάς
hotcarver1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.Μπηκα σαν root στο 367n.Μπορω να εχω μια βοηθεια για να το βαλω σε bridge mode και να αποτρεψω και το remote managenet?Ευχαριστω. Να πω οτι εχω voip τηλεφωνια και το ρουτινγκ θελω να το κανει το xiaomi. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από hotcarver1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα