txcellas Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Έχω ένα asus rog το οποίο έχει σκληρό δίσκο 1tb 5200rpm. Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση και ρώτησα την asus (ειμαι άλλους 17 μήνες σε εγγυηση το κόστος) Μου είπαν το εξής: Καλησπέρα σας, Το εκτιμώμενο κόστος για την εγκατάσταση του SSD (P3X4 512GB M.2 2280 Nvme) για το προϊόν : ASUS GL553VD-FY079T (S/N: H1N0CV01J83901D), θα είναι περίπου 320€ + ΦΠΑ (ανταλλακτικό και εργατικά) Το κόστος δεν είναι λίγο μεγάλο; ΥΓ χέρι δεν βάζω (ούτε άλλος εκτός αντιπροσωπείας)
rofl Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ειναι πολλα. ~400. ουτε για πλακα imo. ουτε καποιον sata ? εχει καπακι απο κατω? Προχειρα ενα video τουλαχιστον sata αλλαζει πανευκολα καπακι απο κατω και μια βιδα. για πλακα αλλαζει ουτε καν εμπειρια δεν θελει να χεις. o λογος που τα βαζουν ετσι ειναι για να αλλαζουν ευκολα μνημες σκληρο οι χρηστες. αν υπαρχει αυτο το καπακι και φοβασαι μπορεις να επικοινωνησεις με την εταιρια. για τις περισσοτερες ειναι αλλαγες που επιτρεπονται απο το χρηστη. και γιαυτο βαζουν το καπακι Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από rofl
kostasSTi Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δεν χάνεται η εγγύηση με την αντικατάσταση δίσκου ή ram. Γι'αυτό και τα καπάκια δεν έχουν σφραγισμένες βίδες. Είναι πολύ πιο εύκολο απ'ότι φαντάζεσαι και το κόστος σου θα περιοριστεί σε αυτό του δίσκου. Υ.Γ. αν είσαι κοντά, έλα να σου το κάνω εγώ δωρεάν. 1
mphxths Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Πριν βιαστειτε να πειτε οτι ειναι ακριβη η τιμη που του δωσανε , εχετε δει ποσο κανουν οι 512gb nvme που του προτειναν? https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=512gb+nvme Βαλε και οτι ειναι αντιπροσωπεια που θα τις χτυπησει τις τιμες στα αυτια + εργασια... η τιμη ειναι λογικη. Απλα μπορει να μην βαλει ο φιλος 512αρη και να βαλει 128/256αρη που θα βγει πιο φθηνα η φαση...αναλογως τις αναγκες παντα... 1
panoc Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, txcellas είπε Έχω ένα asus rog το οποίο έχει σκληρό δίσκο 1tb 5200rpm. Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση και ρώτησα την asus (ειμαι άλλους 17 μήνες σε εγγυηση το κόστος) Μου είπαν το εξής: Καλησπέρα σας, Το εκτιμώμενο κόστος για την εγκατάσταση του SSD (P3X4 512GB M.2 2280 Nvme) για το προϊόν : ASUS GL553VD-FY079T (S/N: H1N0CV01J83901D), θα είναι περίπου 320€ + ΦΠΑ (ανταλλακτικό και εργατικά) Το κόστος δεν είναι λίγο μεγάλο; ΥΓ χέρι δεν βάζω (ούτε άλλος εκτός αντιπροσωπείας) Οι νvme που σου προτειναν ειναι πιο ακριβοι απο τους κλασσικους sata ssd αλλα απο την αλλη ειναι πιο γρηγοροι και μπορεις να εχεις και τον 1TB μεσα. 11 ώρες πριν, rofl είπε ειναι πολλα. ~400. ουτε για πλακα imo. ουτε καποιον sata ? εχει καπακι απο κατω? Προχειρα ενα video τουλαχιστον sata αλλαζει πανευκολα καπακι απο κατω και μια βιδα. για πλακα αλλαζει ουτε καν εμπειρια δεν θελει να χεις. o λογος που τα βαζουν ετσι ειναι για να αλλαζουν ευκολα μνημες σκληρο οι χρηστες. αν υπαρχει αυτο το καπακι και φοβασαι μπορεις να επικοινωνησεις με την εταιρια. για τις περισσοτερες ειναι αλλαγες που επιτρεπονται απο το χρηστη. και γιαυτο βαζουν το καπακι Δεν εχει καπακι απο κατω πρεπει να λυθει ολο το κατω μερος. 1
rofl Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε Πριν βιαστειτε να πειτε οτι ειναι ακριβη η τιμη που του δωσανε , εχετε δει ποσο κανουν οι 512gb nvme που του προτειναν? https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=512gb+nvme Βαλε και οτι ειναι αντιπροσωπεια που θα τις χτυπησει τις τιμες στα αυτια + εργασια... η τιμη ειναι λογικη. Απλα μπορει να μην βαλει ο φιλος 512αρη και να βαλει 128/256αρη που θα βγει πιο φθηνα η φαση...αναλογως τις αναγκες παντα... Οχι αμα ειναι να φαει στη μαπα αυτα τα εργατικα . καλυτερα να βαλει το μεγαλυετρο που σηκωνει η τσεπη του. και να βαλει κουτσουρεμενο και να πληρωσει τα ιδια εργατικα δεν λεει. οσο για το κοστος δεν νομιζω οτι θα του βαλουν και evo. και αν η μοιρασια ειναι 220~ δισκος 180 εργασια, ειναι πολλα. 320 συνολο και με αποδειξη και ειναι και πολλα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από rofl
mphxths Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, rofl είπε Οχι αμα ειναι να φαει στη μαπα αυτα τα εργατικα . καλυτερα να βαλει το μεγαλυετρο που σηκωνει η τσεπη του. και να βαλει κουτσουρεμενο και να πληρωσει τα ιδια εργατικα δεν λεει. οσο για το κοστος δεν νομιζω οτι θα του βαλουν και evo. και αν η μοιρασια ειναι 220~ δισκος 180 εργασια, ειναι πολλα. 320 συνολο και με αποδειξη και ειναι και πολλα. Μαλλον δεν ξερεις τι παει να πει αντιπροσωπεια Ναι ας το κανει μονος του και να κανει καθε βραδυ προσευχες να μην του παθει κατι το φορητο γιατι αν παρουν χαμπαρι οτι εβαλε χερι..θα του πουν... εγγυηση?γιοκ! Εγω στα φορητα μου παντα τα αναβαθμιζω μονος μου αλλα δεν κλαφτω στην αντιπροσωπεια αν παθει κατι το φορητο μετα..ειμαι συνειδητοποιημενος 1
rofl Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mphxths είπε Μαλλον δεν ξερεις τι παει να πει αντιπροσωπεια Ναι ας το κανει μονος του και να κανει καθε βραδυ προσευχες να μην του παθει κατι το φορητο γιατι αν παρουν χαμπαρι οτι εβαλε χερι..θα του πουν... εγγυηση?γιοκ! Εγω στα φορητα μου παντα τα αναβαθμιζω μονος μου αλλα δεν κλαφτω στην αντιπροσωπεια αν παθει κατι το φορητο μετα..ειμαι συνειδητοποιημενος δεν ειπα να το κανει μονος του, τα λαπτοπ χαλανε. ευκολα ενα 20% θελει αντιπροσωπια μεσα στην εγγυηση. αλλα να φαει στη μαπα τα εργατικα που θα ειναι τα ιδια, και να κοψει μεγεθος δισκου? και αν δεν τον φτανει ο 128 του χρονου να πρεπει να τα ξανασκασει? μπα εγω και τερα θα του ελεγα να κοιταξει. η να ρωτησει αν μπορει να παρει ο ιδιος δισκο της αρεσκειας του και να τον χρεωσουν μονο εργασια. ps και οι αντιπροσωπειες σηκωνουν παζαρια btw και αν εχει και αλλο επισημο service ας παρει και απο κει τιμουλα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από rofl
mphxths Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Στο φορητο εχω 128 (nvme) +1tb κλασικο μηχανικο Μια χαρα χωρας στον 128αρη λειτουργικο και καμμια 10αρια βασικα προγραμματα (για τα βαρια μιλαω) και στον 1tb πετας οτιδηποτε αλλο. Θα μου πεις αν αντι για 128αρη ειχες 256/512/1tb θα σε χαλαγε?οχι προφανως..αλλα θελω να πω οτι και με τον 128αρη κανεις δουλεια..στριμωκωλα ισως..με 256 εισαι ανετος... Οι nvme πανε φ-ε-τ-ε-ς ....1.5gb-2gb/sec ...
txcellas Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 tnx all! αρχιδα οι nvme ειναι πιο γρηγοροι απο τους κλασικους ssd απο οτι καταλαβα. (Δεν το ηξερα μεχρι πριν λιγο) Παντα μονος αλλαζα στο pc οτι ηθελα αλλα τωρα εσκασα πανω απο 1100 ευρω για το λαπτοπ και με τον sata 5200 σερνεται απειρα. Αν βαλω καποιον ssd θα ειναι μεγαλης χωριτηκοτητας για να μην ασχοληθω ξανα για τα επομενα χρονια πρωτα ο Θεος. Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι υπαρχει θεση για τον ssd αλλα θα βγαλουν τον sata. Φιλος πανω γραφει οτι εχει ξεχωριστη θεση για ssd, ισχυει;
rofl Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, txcellas είπε Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι υπαρχει θεση για τον ssd αλλα θα βγαλουν τον sata. Φιλος πανω γραφει οτι εχει ξεχωριστη θεση για ssd, ισχυει; με βαση αυτο το video που ποσταρε ο panoc ναι. για το laptop σου ειναι αν ειναι το ASUS GL553VD και για nvme σου απαντησαν Αναφορά σε κείμενο Το εκτιμώμενο κόστος για την εγκατάσταση του SSD (P3X4 512GB M.2 2280 Nvme) για το προϊόν : ASUS GL553VD-FY079T (S/N: H1N0CV01J83901D), θα είναι περίπου 320€ + ΦΠΑ (ανταλλακτικό και εργατικά) οποτε ναι δεν νομιζω οτι υφισταται λογος να μην μπορεις να εχεις και τους 2. αν βαλεις sata ssd, μικροτερα κοστη και θα πρεπει να ριξουν αναλογα την αμοιβη τους. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από rofl 1
dpolal Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, rofl είπε οσο για το κοστος δεν νομιζω οτι θα του βαλουν και evo. Η προσφορά που του έκαναν αφορά τον 950 PRO 512Gb NVME M.2. Πλέον έχει αντικατασταθεί από τον 960 αλλά είναι ανώτερη σειρά από τους EVO αν δεν κάνω λάθος.
rofl Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, dpolal είπε Η προσφορά που του έκαναν αφορά τον 950 PRO 512Gb NVME M.2. Πλέον έχει αντικατασταθεί από τον 960 αλλά είναι ανώτερη σειρά από τους EVO αν δεν κάνω λάθος. το συγκεκριμενο P3X4 512GB M.2 2280 Nvme ειναι ο 950 pro? OK τοτε ειναι καπως πιο λογικο κοστος. δεν θα επιλεγαμε τον συγκεκριμενο οι περισσοτεροι λογω meh vfm , αλλα αν ειναι ο 950 pro θα κανει κανα 250αρι θεωρητικα (τελικη) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από rofl
dpolal Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rofl είπε το συγκεκριμενο P3X4 512GB M.2 2280 Nvme ειναι ο 950 pro? OK τοτε ειναι καπως πιο λογικο κοστος. δεν θα επιλεγαμε τον συγκεκριμενο οι περισσοτεροι λογω meh vfm , αλλα αν ειναι ο 950 pro θα κανει κανα 250αρι θεωρητικα (τελικη) Στον γούγλη με αναζήτηση και σε αναφορές για το εν λόγο φορητό αυτόν αναφέρει πάντως, οπότε υπέθεσα ότι αυτόν πρότεινε και η αντιπροσωπεία. https://www.google.com/search?q=P3X4+512GB+M.2+2280+Nvme&newwindow=1&safe=off&client=firefox-b-ab&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj2_cfa_9XaAhWKbFAKHWFABccQsAQIZQ&biw=1506&bih=907 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από dpolal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα