Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Σωστό είναι αυτό που λες, απλώς που κ που με τσαντίζει να πιάνουν στο στόμα τους άσχετοι πράγματα που αγαπώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 I know. It's tough. Είναι χρήσιμο ταλέντο πάντως να συνηθίσεις να αγνοείς.
leuko Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 ακούω κάτι 'solo piano' τελευταία. τίποτα ιδιαίτερο, ότι βρω. τώρα μ' 'αρέσει ένα "Eric Weber - Romantic Piano Stories" πολύ καλό. soft. μελωδικό. ωραίο. θα' θελα να μάθω πιάνο κάποια στιγμή.. σκέφτομαι να πάρω κανένα midi πιάνο "μεγάλου μήκους" κάποια στιγμή. χμ..
Quartetto Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εγω αποκλειστικά κλασσική ακούω, τελευταία ακούω το "Der Tod und das Madchen" (Death and the Maiden) String Quartet, των Quartetto Italiano, Takacs και Alban Berg δεν μ'αρεσουν τόσο, και το "Das Lied von der Erde" του Mahler με τον Otto Klemperer.
The_Edge Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Αφού ακούς αυτά, τότε θα κάνεις καλή παρέα με τον PrettyPolly Εγώ ακούω αποκλειστηκά κλασσική.Τελευταία εχω «πορωθεί» με το "Der Tod und das Mandchen" String Quartet (Death and the Maiden) προτιμώ την εκτέλεση των Quartetto Italiano απο αυτήν των Tacaks και των Alban Berg. Επήσης το "Das Lied von der Erde" του Mahler, προτιμότερη εκτέλεση του Otto Klemperer... Και Haydn - Kodaly Quartet
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Εγω πάντως παιδιά ξέρω ενα πράμα . Την μουσική ( απο οποιοδήποτε χώρο προέχεται αυτή ) την ακους για να γουστάρεις και οχι για να πουλήσεις μούρη οπως θα συμφωνήσω με ολους που αναφερθήκανε ποιό πάνω . Αμα δεν νιώθεις τίποτα τότε αστα να πάνε .
Idomeneo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ακούει κανείς άλλος κλασσική μουσική γιατί εχω αρχήσει να βαριέμαι μόνος μου... Αρέσει σε κανέναν η Anna Netrebko? Η ερμηνία της στην άρια D'Oreste d'Aiace απο τον Idomeneo του Mozart ειναι εκπληκτική.
soturin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Χε! Οι γιαπωνέζικοι υπότιτλοι μου άρεσαν. Εννοείται κλασσική μούσική forevah (γι'αυτό άλλωστε λέγεται κλασσική...), αλλά εσύ είσαι hardcore Πραγματικά εκπληκτική ερμηνεία!
disqualified Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 an der schonen blauen Donau Αλεξαντερ Μποροντιν-prince igor...rulez μαζι και η ραπ διασκευη ελπιζω οτι την εχεις υπόψιν σου
Idomeneo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 an der schonen blauen Donau Αλεξαντερ Μποροντιν-prince igor...rulez μαζι και η ραπ διασκευη ελπιζω οτι την εχεις υπόψιν σου Eixa akousei mia diaskvi autis tis arias sto iTunes Store, rock me mia gynaikia foni san apo tsonta... Den ksero, eixe poly fasaria, den eixe tin armonia mias philarmonikis, apla les kai varage tin kithara tou ston tixo, oute, kalo vibrato i tragoudistria, oute counterpoint sti mousiki...
Idomeneo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Χε! Οι γιαπωνέζικοι υπότιτλοι μου άρεσαν. Εννοείται κλασσική μούσική forevah (γι'αυτό άλλωστε λέγεται κλασσική...), αλλά εσύ είσαι hardcore Πραγματικά εκπληκτική ερμηνεία! Hardcore κλασσικής μουσικής ειμαι, ναι, εσυ ασκολείσαι;
Sellers Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Υπήρχε ένα παρόμοιο θέμα κλασικής μουσικής νομίζω. Παλιά άκουγα αρκετά φίλε Idomeneo, αλλά μην φανταστείς και πολύ ψαγμένα πράγματα. Λίγο μπετόβεν λίγο Μότσαρτ και αρκετούς της κλασικής κιθάρας (Tarrega, Albeniz, Fernando Sor, Gaspar Sanz) επειδή τότε μάθαινα κλασική... Κορυφαία μουσική σίγουρα αλλά πλέον δεν πολυκολλάει στην εποχή μας πιστευώ...
Idomeneo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Aresei se kanenan o Gluck? I agapimeni mou erminia me ton Kowalski / Haenchen http://youtube.com/watch?v=ssVDeGQ0Yhc Kai oxi den einai gay, countertenor legete, castrato tote, pou einai baroque.
disqualified Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 εισαι πολυ hardcore, ελπιζω να βρεις καποιον να συνενοηθεις εδω μεσα...lol, γιατι αν περιμενεις απο μας...
The_Judas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Aresei se kanenan o Gluck?I agapimeni mou erminia me ton Kowalski / Haenchen http://youtube.com/watch?v=ssVDeGQ0Yhc Kai oxi den einai gay, countertenor legete, castrato tote, pou einai baroque. Ποια όπερα του Gluck είναι αυτή? Πολύ τρέντυ σκηνοθεσία βλέπω... τζιν παντελόνι και ηλ. κιθάρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.