vrwmiaris Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Dannie είπε Εχει καλο media player?Ψαχνω μια 50 εως 55 για φιλο με καλο media player(wifi) και αληθινο HDR.Αυτη ειναι? Το αληθινό hdr δεν το σχολιάζω, όσον αφορά τον media player ότι του έχω βάλει το έχει παίξει και με υπότιτλους.στην τηλεόραση της υπογραφής μου.θεωρώ ότι θα έχουν τον ίδιο.αλλιώς σε πάει αύριο ο φίλος σου με διάφορα αρχεία σε ένα στικάκι και ας τα βάλει να δει πως θα παίζουν.μη φάει πρόλογο από την εικόνα γιατί όλες είναι γυρισμένες σε δυναμική.
vgiozo Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Παίδες οι Samsung που έχετε δοκιμάσει, μπορούν να αλλάξουν ικανοποιητικά το μέγεθος των υποτίτλων σε αρχεία βίντεο; Έχω πετύχει αρνητικές αναφορές - ότι δλδ το μέγεθος γραμματοσειράς, παρά τις σχετικές ρυθμίσεις, δεν αλλάζει καθόλου ή σχεδόν καθόλου - και ήθελα μια επαλήθευση.
Timewalker Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μέγεθος των υποτίτλων δεν αλλάζει τουλάχιστον στην KU6100 που έχω. Αλλά δεν έχει σημασία γιατί μπορείς να ενσωματώσεις στο MKV , ένα αρχείο υποτίτλων VOB με χρώμα ,στυλ, είδος γραμματοσειράς και μέγεθος χαρακτήρων της επιλογής σου. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Timewalker
vgiozo Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Timewalker είπε Το μέγεθος των υποτίτλων δεν αλλάζει τουλάχιστον στην KU6100 που έχω. Αλλά δεν έχει σημασία γιατί μπορείς να ενσωματώσεις στο MKV , ένα αρχείο υποτίτλων VOB με χρώμα ,στυλ, είδος γραμματοσειράς και μέγεθος χαρακτήρων της επιλογής σου. Δεν εννοείς να το "κάψω" στο βίντεο, αλλά να το προσθέσω σε mkv αρχείο, σωστά; Στην τηλεόραση που έχω ο ίδιος (όχι Σαμσουνγκ) ούτε αυτό λειτουργεί, δλδ η τηλεόραση δείχνει τους υποτίτλους σε δική της γραμματοσειρά και με΄γεθος, ανεξαρτήτως άλλων ρυθμίσεων.
Salvation81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Τερμα τα κουπονια δυστυχως.....Ελπιζω να κανουν κατι παρομοιο και καλυτερο στο Μουντιαλ
Timewalker Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σωστά, όχι Reencoding, ένωση με το Video , εγώ χρησιμοποιώ το MKVToolnix Μιλάμε πάντα για αρχείο VOB , όχι SRT. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από Timewalker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα