Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dannie είπε

Εχει καλο media player?Ψαχνω μια 50 εως 55 για φιλο με καλο media player(wifi) και αληθινο HDR.Αυτη ειναι?

Το αληθινό hdr δεν το σχολιάζω, όσον αφορά τον media player ότι του έχω βάλει το έχει παίξει και με υπότιτλους.στην τηλεόραση της υπογραφής μου.θεωρώ ότι θα έχουν τον ίδιο.αλλιώς σε πάει αύριο ο φίλος σου με διάφορα αρχεία σε ένα στικάκι και ας τα βάλει να δει πως θα παίζουν.μη φάει πρόλογο από την εικόνα γιατί όλες είναι γυρισμένες σε δυναμική.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες οι Samsung που έχετε δοκιμάσει, μπορούν να αλλάξουν ικανοποιητικά το μέγεθος των υποτίτλων σε αρχεία βίντεο;

Έχω πετύχει αρνητικές αναφορές - ότι δλδ το μέγεθος γραμματοσειράς, παρά τις σχετικές ρυθμίσεις, δεν αλλάζει καθόλου ή σχεδόν καθόλου - και ήθελα μια επαλήθευση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μέγεθος των υποτίτλων δεν αλλάζει τουλάχιστον στην KU6100 που έχω. Αλλά δεν έχει σημασία γιατί μπορείς να ενσωματώσεις στο MKV , ένα αρχείο υποτίτλων VOB με χρώμα ,στυλ, είδος γραμματοσειράς και μέγεθος χαρακτήρων της επιλογής σου.

Επεξ/σία από Timewalker
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Timewalker είπε

Το μέγεθος των υποτίτλων δεν αλλάζει τουλάχιστον στην KU6100 που έχω. Αλλά δεν έχει σημασία γιατί μπορείς να ενσωματώσεις στο MKV , ένα αρχείο υποτίτλων VOB με χρώμα ,στυλ, είδος γραμματοσειράς και μέγεθος χαρακτήρων της επιλογής σου.

Δεν εννοείς να το "κάψω" στο βίντεο, αλλά να το προσθέσω σε mkv αρχείο, σωστά;

Στην τηλεόραση που έχω ο ίδιος (όχι Σαμσουνγκ) ούτε αυτό λειτουργεί, δλδ η τηλεόραση δείχνει τους υποτίτλους σε δική της γραμματοσειρά και με΄γεθος, ανεξαρτήτως άλλων ρυθμίσεων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά, όχι Reencoding, ένωση με το Video , εγώ χρησιμοποιώ το MKVToolnix;)

Μιλάμε πάντα για αρχείο VOB ,  όχι SRT.

Επεξ/σία από Timewalker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...