poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Διαβάστε ολόκληρο το review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore1890 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1750ε είναι η τιμή δηλαδή σε ευρο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 minute ago, Theodore1890 said: 1750ε είναι η τιμή δηλαδή σε ευρο? μοντελο.τιμη απο 81 ευρω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 σχεδιαστικά δεν είμαι σίγουρος από πια εποχή έρχεται.. λίγο mid late 90s μου κάνει αλλά για 2018 δεν μου κάνει.. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Εντάξει, δεν το λες κομψό. Ούτε πως θα περάσει απαρατήρητο. Είναι και μεγάλο, έχει και αυτή την κόκκινη λωρίδα... Από λειτουργίες φαίνεται πολύ καλό, αλλά η τιμή τσιμπημένη. Θα το σκεφτώ για να αντικαταστήσω το TP-Link που έχω, το αποκαλούμενο από τον γιο μου "βγάλε-βάλε", μιας και κολλάει πολύ συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 hour ago, unforgiven said: Εντάξει, δεν το λες κομψό. Ούτε πως θα περάσει απαρατήρητο. Είναι και μεγάλο, έχει και αυτή την κόκκινη λωρίδα... Από λειτουργίες φαίνεται πολύ καλό, αλλά η τιμή τσιμπημένη. Θα το σκεφτώ για να αντικαταστήσω το TP-Link που έχω, το αποκαλούμενο από τον γιο μου "βγάλε-βάλε", μιας και κολλάει πολύ συχνά. προσωπικα εχω και το Fritz repeater 1750e και πριν ειχα το tp link 850 re. Ναι η τιμη διαφερει πολυ αλλα και στην πραξη οι διαφορες ειναι πολυ παραπανω αφου ακομα και διαμεσω Repeater μπορουσα να τερματισω την vdsl. και τα 2 τα θεωρω κομψα.το tp link ειναι λιγο πιο μικρο στο μεγεθος αλλα απο την μια λογικο αφου δεν ειναι ουτε καν Dual band 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnycer Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Παιδια εχω μια απορία: Πείτε οτι έχει κάποιος μεγαλη αποσταση μεταξύ του repeater και του access point πχ μεζονέτα (αλλος όροφος) ή μεγάλο σπίτι γενικότερα και το σήμα που λαμβάνει το repeater πχ ειναι 1-2 γραμμές ή και καθόλου. Πώς μπορείς να έχεις την σύνδεση του ιντερνετ οσο το δυνατόν πιο "ατόφια" (ίδιες ταχύτητες, ίδιο ping κτλ με το κεντρικό router) στην πλευρά του access point? Απο όσο ξερω το access point παίρνει απλά το σήμα και στο βελτιώνει αλλα θα υπάρχουν σίγουρα απώλειες οταν έρχεται επομένως δεν είναι και η καλύτερη λύση. Διάβαζα κάπου για powerlines. Και παλι θα υπάρχει μείωση στο ρεύμα απο οτι διαβάζω και επιπροσθέτως παιζονται διαφορα θέματα με τριφασικό ρεύμα κτλ Κάποια άλλη λύση υπάρχει; Η η μόνη λύση είναι utp καλώδια εσωτερικά των τοίχων; PS. Αν υπάρχει πρίζα τηλεφώνου σε εκείνο το δωμάτιο που θέλεις να βάλεις ιντερνετ, βοηθάει σε κάτι; Θα μπορεί να συνδεθει μια συσκεύη ως δεύτερο ρουτερ; Το κεντρικό ρούτερ θα είναι αλλού ίσως στην main πρίζα του σπιτιού. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 45 minutes ago, johnnycer said: Παιδια εχω μια απορία: Πείτε οτι έχει κάποιος μεγαλη αποσταση μεταξύ του repeater και του access point πχ μεζονέτα (αλλος όροφος) ή μεγάλο σπίτι γενικότερα και το σήμα που λαμβάνει το repeater πχ ειναι 1-2 γραμμές ή και καθόλου. Πώς μπορείς να έχεις την σύνδεση του ιντερνετ οσο το δυνατόν πιο "ατόφια" (ίδιες ταχύτητες, ίδιο ping κτλ με το κεντρικό router) στην πλευρά του access point? Απο όσο ξερω το access point παίρνει απλά το σήμα και στο βελτιώνει αλλα θα υπάρχουν σίγουρα απώλειες οταν έρχεται επομένως δεν είναι και η καλύτερη λύση. Διάβαζα κάπου για powerlines. Και παλι θα υπάρχει μείωση στο ρεύμα απο οτι διαβάζω και επιπροσθέτως παιζονται διαφορα θέματα με τριφασικό ρεύμα κτλ Κάποια άλλη λύση υπάρχει; Η η μόνη λύση είναι utp καλώδια εσωτερικά των τοίχων; PS. Αν υπάρχει πρίζα τηλεφώνου σε εκείνο το δωμάτιο που θέλεις να βάλεις ιντερνετ, βοηθάει σε κάτι; Θα μπορεί να συνδεθει μια συσκεύη ως δεύτερο ρουτερ; Το κεντρικό ρούτερ θα είναι αλλού ίσως στην main πρίζα του σπιτιού. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! καταρχην ας τα παρουμε ενα ενα access point=παιρνει με καλωδιο ethernet Δινει ασυρματα. repeater παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα.αν το repeater μπει σε σημειο να εχει μια η δυο παυλες σημα ή καθολου τοτε ναι δεν θα εχεις ατοφια ταχυτητα.επισης ακομα και Full σημα να εχει ενα Repeater αν δεν ειναι καλο τοτε θα εχεις μειωμενη ταχυτητα. οποτε μετα η λυση ειναι ειτε να ριξεις καλωδιο απο το ενα διαμερισμα στο αλλο ή γενικοτερα απο τον εναν χωρο στον αλλον ειτε να βαλεις powerline και μετα ενα access point ή αλλιως powerline με wifi. σε καλες συνθηκες το Powerline θα χασει ελαχιστα και επισης παιζουν σε τριφασικο αλλα ναι ειναι καλυτερα να ειναι στην ιδια φαση αν γινεται. αν υπαρχει δευτερη πριζα και πισω απο την πριζα υπαρχει Utp και οχι ραζιμ ναι με πατεντα μπορεις να βαλεις ενα δευτερο ρουτερ το οποιο ομως δεν θα συνδεθει σαν τηλεφωνο να το πω ετσι αλλα θα χρησιμοποιησεις δυο ζευγαρια του Utp ωστε να περασεις ιντερνετ. το utp εχει 4 ζευγαρια.στα 2 μπορει να περασει ethernet οποτε να βαλεις το access point και στο 3ο να περασει η τηλεφωνια.το 4ο θα μεινει κενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkyNet Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Το έχω εδώ και πολλά χρόνια παρέα με το 7490 μου. Πολύ απλα ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός. Plug n play configuration & ελάχιστα προβλήματα. Συνιστάται με κλειστά μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 hour ago, SkyNet said: Το έχω εδώ και πολλά χρόνια παρέα με το 7490 μου. Πολύ απλα ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός. Plug n play configuration & ελάχιστα προβλήματα. Συνιστάται με κλειστά μάτια και για το 7490 εχει βγει beta firmware για να υποστηριξει mesh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkyNet Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, poulinos είπε και για το 7490 εχει βγει beta firmware για να υποστηριξει mesh Όπως και για το 7590. Το έχω ηδη φυσικα! FritzLabs FTW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 και εγω το beta εβαλα στο 7590 για να κανω το review και να δοκιμασω το mesh.εχει καποια λαθακια τους τα εστειλα. 6 minutes ago, SkyNet said: Όπως και για το 7590. Το έχω ηδη φυσικα! FritzLabs FTW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα