Edel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Για όποιον έχει wind vision έχω ερώτηση Επειδή είναι σύστημα iptv τρώει κολλήματα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης ?
eduardo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Όχι, το έχω ένα τρίμηνο και δεν έχει θέμα. Ξέρει κανείς αν γίνεται να συνδέσω ασύρματα ακουστικά με το wind vision το οποίο έχει bluetooth;
prince_21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, eduardo είπε Όχι, το έχω ένα τρίμηνο και δεν έχει θέμα. Ξέρει κανείς αν γίνεται να συνδέσω ασύρματα ακουστικά με το wind vision το οποίο έχει bluetooth; Ασύρματο το έχεις φίλε;
onlymemyselfandi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος για το αν η nova θα συνεχίσει την συνεργασία της με την wind για τα κανάλια novasports. Μίλησα σήμερα με εναν υπάλληλο της nova και μου είπε οτι τέλος του έτους λήγει η συνεργασία τους και δεν θα έχει πλέον η wind τα κανάλια novasports. Γνώριζει κάποιος κάτι γι αυτό το θέμα; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα