Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν εχεις γραψει οτι εχει επιπλεον δωρο κονσολα xbox one s 500 http://www.public.gr/cat/tileoraseis/tileoraseis/lg-tv-me-dora/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προωθητική για την κονσόλα έχει ξεκινήσει από 01/04 και είναι για τους 180 πρώτους που θα αγοράσουν OLED 4K της LG.

Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δίνουν ακόμα δώρο xbox s.

Επίσης για την ιστορία, η κονσόλα που έδιναν/δίνουν δώρο είναι αυτή.

Επεξ/σία από Questioner
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Δυσκολο νομιζω να εχουν πουληθει (και να εχουν κανει και το αιτημα για το δωρο βεβαιως) 180 oled σε 24 μερες, αλλα καλα κανεις και το επισημαινεις γιατι θελει διερευνηση πριν το θεωρησει καποιος δεδομενο, δεν το γνωριζα.

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρετική τιμή με το δώρο πάει 1100 συν 5 χρόνια εγγύηση. Δεν περίμενα τέτοια πτώση τόσο γρήγορα όταν είχαν 2500 χιλιάδες και πάνω οι συγκεκριμένες. 

Δημοσ.

Μάρτιο/Απρίλιο και πριν την εμφάνιση των νέων TV της LG, οι τιμές πηγαίνουν περίπου στο μισό. Είναι η καλύτερη περίοδος για αγορά OLED.

Δημοσ.

Κράτησα κ γω μια Αγία Παρασκευή, αν δεν παραλάβω θα ενημερώσω κ εδώ. Η τιμή πάντως με την 5ετη εγγύηση δεν υπάρχει, αν ισχύει και για την κονσόλα πέφτει κι άλλο η καθαρή αξία.

Δημοσ.

Εγω ηθελα να δωσω 900 μπροστα και τα αλλα με δοσεις αλλα κανουν μονο με πιστωτικη που δεν εχω ουτε θα βγαλω ποτε.

Ενω εκανα ακυρωση την τηλεοραση μου ηρθε τωρα email να παραλαβω την επεκταση εγγυησης. :blink:

Πανε καλα; :lol:

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση το ξέρω, αλλά να φανταστώ πως αυτό το 5ετες safety net είναι εγγύηση του πωλητή έτσι; Δηλάδή σε απευκταία περίπτωση βλάβης αναλαμβάνει το public..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ Λευτέρη, κάνε υπομονή λίγο ακόμα ..., αφού το ξέρεις πως ψάχνουμε 65ρες! Να σου πω και γω έτοιμος ήμουν , ειδικά μαζί με το Χbox, αλλά κρατήθηκα λόγω ιντσών. Όσοι είχαμε 55ρες, πλέον μας φαίνονται μικρές και σε καμιά περίπτωση δεν θα πάμε στα ίδια.
Άντε, ας κάνουν τώρα μια παρόμοια προσφορά για την OLED65B7V ... :D

6 λεπτά πριν, sodom13 είπε

Χαζή ερώτηση το ξέρω, αλλά να φανταστώ πως αυτό το 5ετες safety net είναι εγγύηση του πωλητή έτσι; Δηλάδή σε απευκταία περίπτωση βλάβης αναλαμβάνει το public..

Μα και το public στην LG θα την στείλει για επισκευή.
Μια χαρά είναι και αυτή η εγγύηση!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...