Damachi Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Apos74 είπε Απλα καποιοι "τρεχουν" να δημοσιευσουν μια "προσφορα" εδω που βλεπουν σε καποιο αλλο site, ασχετως αν ειναι οντως πραγματικη προσφορα. Ναι ρε σεις ελεος πια φόλα στα λαγονικα μη μεταφερετε μουφες .Και τα ρεφεραλ που λεει και ο ματριξ μεταφερονται και σου βγαινει το ονομα ~who the φακ αγοραζει ρετρό μπορδελί τηλεφωνο έστω και χωρις μεταφορικά Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Damachi
saxos55 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, apostolispk είπε Ας δει κάποιος όλα μου τα ποστ και ας μου πει αν έχω κάνει ποτέ ρεφεραλ!!! Δεν ήταν δικό σου το referral, ήταν του lagonika.gr. Υπήρχε ήδη δηλαδή στο link που έκανες κόπι πάστε. Απλά έπρεπε να το αφαιρέσεις πριν το postάρεις εδώ.
patras7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Και βεβαια ειναι προσφορα.επομενη τιμη σκρουτζ με μεταφορικα 22.5 ευρω(χωρις αντικαταβολη).δηλαδη 25% κατω απο το πιο φθηνο στο σκρουτζ.οσον αφορα την ποιοτητα ειναι αλλο θεμα και το συζηταμε.αλλα προσφορα ειναι χωρις καμια αμφιβολια.
Aias Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, matrixxx said: Σωστο, και επιπλεον να πουμε οτι μεταφερουν απο εκει και βρωμικους συνδεσμους - εχουν παντα ρεφεραλ ( ρεφεραλ = για να βγαζει χρηματα αυτος που δινει τον συνδεσμο στην πηγη) Εβγαλα το ρεφεραλ απο το #1 ποστ, επεσε και η σχετικη παρατηρηση. Ποιο ειναι το bold; Λαθος πληροφορηση δινεις οταν λες οτι μεταφερεται ευκολα, οπως εχω πει αρκετες φορες, με την νεα πλατφορμα δεν γινεται ουτε μεταφορα ουτε συγχωνευση. 8 ευρω ειχε αν θυμαμαι καλα - ηταν πριν καποιους μηνες. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Aias 1
bahamut_zero Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 ενας για ολους και ολοι για το ινσομνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα