Nikos Foutsitzis Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Καλησπερα.Εχω αυτοκινητο(rav4 2003)και θελω να βαλω μουσικη αλλα το mp3 δεν εχει θυρα AUX ουτε τιποτα τετοιο σχετικο.Μπορω να αγορασω ενα οποιοδηποτε mp3(1din);;Θα ταιριαζει στο αμαξι η θελει κατι συγκεκριμενο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Γιατί δεν σκέφτεσαι για κάτι τέτοιο; Στην ουσία είναι ένας emulator που συνδέεται στο πίσω μέρος του ηχοσυστήματος και αναγνωρίζεται σαν cd changer οπότε το ελέγχεις από τα χειριστήρια του player και συνδέεις στικάκια και κάρτες μνήμες https://www.ebay.com/itm/Yatour-Music-Changer-CD-AUX-MP3-For-Toyota-Car-Auto-Corolla-RAV4-Classic/261896418808?hash=item3cfa3e35f8:g:mvIAAOSwBahVXceE Απ' ότι βλέπω υποστηρίζεται και το δικό σου αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Foutsitzis Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, micos000 είπε Γιατί δεν σκέφτεσαι για κάτι τέτοιο; Στην ουσία είναι ένας emulator που συνδέεται στο πίσω μέρος του ηχοσυστήματος και αναγνωρίζεται σαν cd changer οπότε το ελέγχεις από τα χειριστήρια του player και συνδέεις στικάκια και κάρτες μνήμες https://www.ebay.com/itm/Yatour-Music-Changer-CD-AUX-MP3-For-Toyota-Car-Auto-Corolla-RAV4-Classic/261896418808?hash=item3cfa3e35f8:g:mvIAAOSwBahVXceE Απ' ότι βλέπω υποστηρίζεται και το δικό σου αμάξι. Φιλε το εχω σκεφτει απλα ξες προτιμω να δωσω 50-60 για ενα mp3 παρα 40 για ενα καλωδιο,διοτι το mp3 θα εχει και Bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Φίλε Νίκο, εγώ πήρα το Pioneer MVH-29BT που δεν έχει CD, είναι bluetooth και USB, οπότε παίζω μουσική από το κινητό, μιλάω στο τηλέφωνο και πιάνει τέλεια το μικρόφωνο, και γενικά ανέβηκε επίπεδο το αυτοκίνητο μόνο και μόνο από αυτό, και στην τιμή των 75 ευρώ που κάνει πιστεύω είναι τίμιο αφού βγάζει και πολύ καλό ήχο (έχει προενίσχυση). Ταιριάζει σε όλες τις θέσεις 1-DIN, και στερεώνεται λιγίζοντας τα σιδεράκια που έχει στο πλαίσιό του εσωτερικά όσο χρειάζεται οπότε είναι υπέρ-εύκολο να το τοποθετήσεις και έχει πάρα πολλές επιλογές για τον ήχο. Εγώ για την σύνδεση πλήρωσα 10 ευρώ σε ηλεκτρολόγο και τελειώσαμε σε 5 λεπτά. Η εποχή των CD τέλειωσε, μην ασχολείσαι... βάζεις μουσική από το κινητό και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησες όταν ξαναβάλεις μπρος. Απλά μην περιμένεις να δουλεύουν τα χειριστήρια στο τιμόνι. Αυτά θέλουν έξτρα αντάπτορα που κάνει ένα σορό λεφτά, αλλά στην τελική θα το συνηθήσεις. Έχει άλλες τεράστειες ευκολίες που αντισταθμίζουν τα χειριστήρια στο τιμόνι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Foutsitzis Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Rzarector είπε Φίλε Νίκο, εγώ πήρα το Pioneer MVH-29BT που δεν έχει CD, είναι bluetooth και USB, οπότε παίζω μουσική από το κινητό, μιλάω στο τηλέφωνο και πιάνει τέλεια το μικρόφωνο, και γενικά ανέβηκε επίπεδο το αυτοκίνητο μόνο και μόνο από αυτό, και στην τιμή των 75 ευρώ που κάνει πιστεύω είναι τίμιο αφού βγάζει και πολύ καλό ήχο (έχει προενίσχυση). Ταιριάζει σε όλες τις θέσεις 1-DIN, και στερεώνεται λιγίζοντας τα σιδεράκια που έχει στο πλαίσιό του εσωτερικά όσο χρειάζεται οπότε είναι υπέρ-εύκολο να το τοποθετήσεις και έχει πάρα πολλές επιλογές για τον ήχο. Εγώ για την σύνδεση πλήρωσα 10 ευρώ σε ηλεκτρολόγο και τελειώσαμε σε 5 λεπτά. Η εποχή των CD τέλειωσε, μην ασχολείσαι... βάζεις μουσική από το κινητό και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησες όταν ξαναβάλεις μπρος. Απλά μην περιμένεις να δουλεύουν τα χειριστήρια στο τιμόνι. Αυτά θέλουν έξτρα αντάπτορα που κάνει ένα σορό λεφτά, αλλά στην τελική θα το συνηθήσεις. Έχει άλλες τεράστειες ευκολίες που αντισταθμίζουν τα χειριστήρια στο τιμόνι... Δηλαδη ολα τα mp3(1din) ταιριαζουν στα αμαξια που διαθετουν τετοια θυρα,ασχετα με το μεγεθος κλπ;Προσαρμοζονται οπως ειπες με το πειραγμα απο τα σιδερακια που θα το κανει ο ηλεκτρολογος Σε ευχαριστω πολυ φιλε Rzarektor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Όλα ταιριάζουν, απλά ο ηλεκτρολόγος θα σου κάνει την σύνδεση, πχ. κάποιο καλώδιο θα κοπεί, κάποια θα μπούνε σε χτένι κλπ. Αυτός ξέρει και το κάνει μπαμ μπαμ. Εγώ πήρα το Pioneer και πήγα σε ηλεκτρολόγο μετά, και χρησιμοποίησε και έναν αντάπτορα των 7 ευρώ για τα καλώδια. Σύνολο για την εγκατάσταση 12 ευρώ. Τα σιδεράκια που σου λέω τα κάνεις εσύ μετά για να προσαρμόσεις την πυγή στην θήρα ακριβώς, δηλαδή να μην κουνιέται πέρα δώθε ούτε λίγο. Είναι στην ουσία στερεωτικά και για αυτό έχει σε όλες τις πλευρές. Τα λυγίζεις όσο χρειάζεται μέχρι να δεις ότι είναι στην θύρα σταθερό τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Foutsitzis Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Τελεια φιλε σε ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 aux σε usb θα παιξει; απλα τον ανταπτορα aux to usb θα χρειαστω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Τα AUX --> USB δεν δουλεύουν σε όλα τα αυτοκίνητα, πρέπει να το υποστηρίζει η συσκευή (decode πρέπει να λέγεται η λειτουργία, τσέκαρε μάνουαλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Το AUX και το USB είναι δύο διαφορετικές πηγές ήχου. Στο δικό μου υπάρχουν και τα δύο, αλλά είναι ξεχωριστά mode. Το AUX συνδέεται με καλώδιο-καρφί στην πρόσοψη του player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 4 hours ago, nikos903 said: Τα AUX --> USB δεν δουλεύουν σε όλα τα αυτοκίνητα, πρέπει να το υποστηρίζει η συσκευή (decode πρέπει να λέγεται η λειτουργία, τσέκαρε μάνουαλ). Τετοιο καλωδιο λεω Toyota yaris 2011 εχω Διαθετει μονο aux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, Rzarector είπε Το AUX και το USB είναι δύο διαφορετικές πηγές ήχου. Στο δικό μου υπάρχουν και τα δύο, αλλά είναι ξεχωριστά mode. Το AUX συνδέεται με καλώδιο-καρφί στην πρόσοψη του player. Οπτικά αν το λες ναι, άλλο το ένα άλλο το άλλο, αλλά μερικά συστήματα δέχονται τον αντάπτορα που λέει ο d_gkal και έχω ανεβάσει παραπάνω που μέσω της AUX διαβάζουν και USB, ξαναλέω, μερικά συστήματα, όχι όλα, πρέπει να το υποστηρίζει το μηχάνημα αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα οτι και να βάλεις στον αντάπτορα. 34 λεπτά πριν, d_gkal είπε Τετοιο καλωδιο λεω Toyota yaris 2011 εχω Διαθετει μονο aux Δεν ξέρω αν δέχεται το δικό σου, μια που είδα σε μια εικόνα δεν γράφει decode ή κάτι σχετικό στην πρόσοψη άρα μόνο αν βρεις μοντέλο και ψάξεις στο manual της πηγής για σχετικές αναφορες. Αν δεν γράφει τίποτα δεν έχει... Βέβαια απο την στιγμή που έχει AUX το αμάξι υπάρχουν 1002 gadgets που κάνουν πρακτικά τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Εχω πάρει 1 Pionneer απο τα Media με usb+Mp3+Cd στα 60-70€ αλλά δεν έχει BT,με BT είχε 120€.Οταν συνδέω μέσω Aux το κινητό με καλώδιο παίζει αρκετά χαμηλά,γιατί; Μήπως στην usb παίρνει BT adapter; Δεν το έψαξα αν έβρισκα με BT στα ίδια χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Στο AUX παίζει ρόλο και με τι ένταση στέλνεις, δηλαδή δες να είναι φουλ η ένταση στο κινητό αλλιώς πέρνα μια γύρα τις ρυθμίσεις στο pioneer αλλά δεν νομίζω να έχει κάτι σχετικό εκεί. Ποιο pioneer έχεις; Γιατί ένα που βλέπω στα media με 80 έχει και BT. Όπως και να έχει αν θες να βάλεις BT παίζουν διάφοροι αντάπτορες απο ΒΤ σε AUX, σε USB δεν νομίζω, εκτός και αν βλέπεις την USB που έχουν για τροφοδοσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Αυτό νομίζω πως είναι: https://www.skroutz.gr/s/12867216/Pioneer-DEH-S101UB.html Το'χω κανά χρόνο περίπου και είχε δωρεάν εγκατάσταση.Οταν πήγα δεν είχε Pionneer με BT στα ίδια χρήματα,μπορεί να υπήρχε αλλά μόνο Σκρουτζ. Οπότε αν θέλω BT παίρνω αντάπτορα AUX to BT και θα συνδέεται με το κινητό η θα μου κάνει μα@@@@ες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα