silence0021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας, Πρίν από μία εβδομάδα έκανα μετάβαση από vdsl 50 σε 100. Έβαλα το καινούργιο μοντεμ που μου έστειλε η Vodafone και ενώ έχω μπέι στο wifi 5ghz πιάνει το πολύ 62mb σε speedtest, Το modem έχει συγχρονήσει στα 99.999. Μου είπε η vodafone ότι αν αλλάξω modem δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο γιατί είναι με voip. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 17 hours ago, silence0021 said: Καλησπέρα σας, Πρίν από μία εβδομάδα έκανα μετάβαση από vdsl 50 σε 100. Έβαλα το καινούργιο μοντεμ που μου έστειλε η Vodafone και ενώ έχω μπέι στο wifi 5ghz πιάνει το πολύ 62mb σε speedtest, Το modem έχει συγχρονήσει στα 99.999. Μου είπε η vodafone ότι αν αλλάξω modem δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο γιατί είναι με voip. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ? Μέσω ethernet πόσο πιάνεις στο speedtest? Εγώ με το modem του ΟΤΕ (w724v) στα 5Ghz πιάνω 96-97 στο speedtest. Αν μέσω ethernet πιάνεις το όριο της γραμμής, βάλε απλά ένα δικό σου wifi router μετά το modem και θα είσαι αρχηγός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα