overpower Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Καλησπερα, Με το συστημα της υπογραφης μου ειναι λογικο να κολλαει το premiere? Συνεχεια κανω export αν θελω να δω το τελικο βιντεο με τις αλλαγες που κανω επειδη κολλαει αρκετα το preview. Στοκ ρυθμισεις στο premiere
jim_p Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Αν και παει καιρος απο τοτε που χρησιμοποιησα premiere, νομιζω καπου υπαρχει η επιλογη για την αναλυση που θα σου δειχνει στο preview window. Οι επιλογες που δινει ειναι σε μορφη κλασματος, πχ 1/1, 1/2, 1/4 κλπ. 1
overpower Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακομα και ετσι κολλαει αρκετα :/ 48 λεπτά πριν, jim_p είπε Αν και παει καιρος απο τοτε που χρησιμοποιησα premiere, νομιζω καπου υπαρχει η επιλογη για την αναλυση που θα σου δειχνει στο preview window. Οι επιλογες που δινει ειναι σε μορφη κλασματος, πχ 1/1, 1/2, 1/4 κλπ. Εχω σκοπο να κανω και ενα καθαρο φορματ τωρα μπας και στρωσει γιατι οταν αλλαξα cpu απο 1090t σε 8350 δεν εκανα, οποτε ισως να εχει σκαλωσει. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από overpower
ss13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δεν μου φαίνεται λογικό να σκαλώνει , κάνε αυτά που λέω στο πρώτο μήνυμα μου 1
Balantakos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 ΔΙαβαζω πολλα bug τελευταια στο premiere. Παραδειγμα: 1
overpower Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ss13 είπε Δεν μου φαίνεται λογικό να σκαλώνει , κάνε αυτά που λέω στο πρώτο μήνυμα μου No need, δεν εχει θεμα ο δισκος, και εγινε και φορματ και εχω τα ιδια θεματα
ss13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Σε άλλες εφαρμογές - προγράμματα τρέχει κανονικά χωρίς κολλήματα ο υπολογιστής ; Μνήμες έχεις κοιτάξει - εξετάσει αν είναι εντάξει ; Καλό θα είναι να κάνεις κανένα 6ωρο έλεγχο με το Memtest86 ( να περάσει το Test 7 που είναι πολύ σημαντικό ) https://www.memtest86.com/download.htm βάλε το σε ένα Usb https://superuser.com/questions/727959/how-to-create-a-bootable-memtest86-on-usb-flash-drive να σιγουρευτείς πως οι μνήμες είναι εντάξει
overpower Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Nvm, διαβασα καλυτερα περι green/yellow/red bars στο timeline. Υπαρχει δυνατοτητα το render να γινεται αυτοματα σε αυτες τις περιπτωσεις? Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από overpower
Hommer Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απ ότι βλέπω, δεν έχεις καθόλου κάρτα γαφικών και ο επεξεργαστής σου δεν έχει integrated graphics. Ίσως γι αυτό. Αν ασχολείσαι με το video editing, θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα γραφικών οποσδήποτε. Sorry, τώρα είδα ότι έχεις GPU. Όντως δε θα πρεπε να σου κολλάει. Πήγαινε: Edit->Preferences->Memory και δες πόση RAM τραβάει το Premiere Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Hommer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα