Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Με το συστημα της υπογραφης μου ειναι λογικο να κολλαει το premiere? Συνεχεια κανω export αν θελω να δω το τελικο βιντεο με τις αλλαγες που κανω επειδη κολλαει αρκετα το preview. Στοκ ρυθμισεις στο premiere

Δημοσ.

Αν και παει καιρος απο τοτε που χρησιμοποιησα premiere, νομιζω καπου υπαρχει η επιλογη για την αναλυση που θα σου δειχνει στο preview window. Οι επιλογες που δινει ειναι σε μορφη κλασματος, πχ 1/1, 1/2, 1/4 κλπ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα και ετσι κολλαει αρκετα :/

48 λεπτά πριν, jim_p είπε

Αν και παει καιρος απο τοτε που χρησιμοποιησα premiere, νομιζω καπου υπαρχει η επιλογη για την αναλυση που θα σου δειχνει στο preview window. Οι επιλογες που δινει ειναι σε μορφη κλασματος, πχ 1/1, 1/2, 1/4 κλπ.

Εχω σκοπο να κανω και ενα καθαρο φορματ τωρα μπας και στρωσει γιατι οταν αλλαξα cpu απο 1090t σε 8350 δεν εκανα, οποτε ισως να εχει σκαλωσει.

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ss13 είπε

Δεν μου φαίνεται λογικό να σκαλώνει , κάνε αυτά που λέω στο πρώτο μήνυμα μου B)

No need, δεν εχει θεμα ο δισκος, και εγινε και φορματ και εχω τα ιδια θεματα

Δημοσ.

Σε άλλες εφαρμογές - προγράμματα τρέχει κανονικά χωρίς κολλήματα ο υπολογιστής ; Μνήμες έχεις κοιτάξει - εξετάσει αν είναι εντάξει ; Καλό θα είναι να κάνεις κανένα 6ωρο έλεγχο με το Memtest86 ( να περάσει το Test 7 που είναι πολύ σημαντικό ) 

https://www.memtest86.com/download.htm

βάλε το σε ένα Usb

https://superuser.com/questions/727959/how-to-create-a-bootable-memtest86-on-usb-flash-drive

να σιγουρευτείς πως οι μνήμες είναι εντάξει B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nvm, διαβασα καλυτερα περι green/yellow/red bars στο timeline.

Υπαρχει δυνατοτητα το render να γινεται αυτοματα σε αυτες τις περιπτωσεις?

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ ότι βλέπω, δεν έχεις καθόλου κάρτα γαφικών και ο επεξεργαστής σου δεν έχει integrated graphics. Ίσως γι αυτό. Αν ασχολείσαι με το video editing, θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα γραφικών οποσδήποτε.

Sorry, τώρα είδα ότι έχεις GPU. Όντως δε θα πρεπε να σου κολλάει. Πήγαινε: Edit->Preferences->Memory και δες πόση RAM τραβάει το Premiere

Επεξ/σία από Hommer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...