Sazerac Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Έχω πρόβλημα με συχνές αποσυνδέσεις από το wifi μου, με 2 διαφορετικά router/modem, οπότε δεν νομίζω ότι είναι θέμα συγκεκριμένουμε router. Οπότε το θέμα πιστεύω είναι λόγω των πολλών wifi στην πολυκατοικία. Δοκίμασα σχεδόν όλα τα κανάλια αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά. Η μόνη λύση που σκέφτηκα είναι να πάρω κάποιο router που να εκπέμπει στα 5ghz όπου δεν υπάρχουν άλλα στην πολυκατοικία. Είμαι σωστός σε αυτή τη σκέψη; Επίσης, για να μην ξοδέψω τσάμπα λεφτά, το router μπορεί απλά να συνδεθεί με καλώδιο ethernet με το παρών modem/router της χολ και να έχω wifi από το καινούριο, σωστά;
NikosKallithea Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Βάλε στο κινητό σου μια εφαρμογή πχ WifiAnalyzer, ψάξε να βρεις πιο είναι το λιγότερο χρησιμοποιούμενο κανάλι και βάλτο στο ρούτερ σου
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 hour ago, Sazerac said: Έχω πρόβλημα με συχνές αποσυνδέσεις από το wifi μου, με 2 διαφορετικά router/modem, οπότε δεν νομίζω ότι είναι θέμα συγκεκριμένουμε router. Οπότε το θέμα πιστεύω είναι λόγω των πολλών wifi στην πολυκατοικία. Δοκίμασα σχεδόν όλα τα κανάλια αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά. Η μόνη λύση που σκέφτηκα είναι να πάρω κάποιο router που να εκπέμπει στα 5ghz όπου δεν υπάρχουν άλλα στην πολυκατοικία. Είμαι σωστός σε αυτή τη σκέψη; Επίσης, για να μην ξοδέψω τσάμπα λεφτά, το router μπορεί απλά να συνδεθεί με καλώδιο ethernet με το παρών modem/router της χολ και να έχω wifi από το καινούριο, σωστά; μπορεις να παρεις καποιο access point πχ Ubiquiti που να παιζει και στα 2,4 ghz αλλα και στα 5 .αυτο σε περιπτωση που δεν θες να αλλαξεις ολο το modem/router και να βαλεις αλλο. μπορεις και με σκετο Router αλλα πιο ευκολο ειναι ενα access point στο ηδη υπαρχον ρουτερ δοκιμασε να βαλεις το channel width απο 40 σε 20.μπορει να παιξει πιο σταθερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα