burnin Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 καλησπερα. μου τελειωσαν οι θυρες usb στον υπολογιστη. εχω φορτωσει πολλα πραγματα. εχω να κανω τη δουλεια μου στην προσοψη που εχει 2 θυρες, αλλα θελω για τα μονιμα περιφεριεακα, να εχω πισω κιαλλες ελευθερες. 2 ακομα μου αρκουν. Αφου θα παρω που θα παρω, σκεφτομουν να παρω και να ειναι usb3. Η μητρικη μου ειναι αυτη εδω https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-970A-DS3P-rev-10#sp καρφωμενες εχω πανω μια καρτα γραφικων και μια καρτα ηχουν. την Asus Xonar DG. https://www.asus.com/us/Sound-Cards/Xonar_DG/specifications/ Ηθελα λοιπον σαν πιο εμπειροι που ειστε, να με συμβουλεψετε τι να παρω για να μην πεταξω τα λεφτα μου. Η αληθεια ειναι πως δε μου χρειαζεται να ειναι usb3 απαραιτητα οι θυρες. καθως 1 καρτα ηχου εξωτερικη και μια κονσολα θελω να καρφωσω. και αποτι ξερω, αυτες δουλευουν καλυτερα σε usb2. αλλα ακομα και αν ηθελα usb3, εχω θυρες στο πισι και κανω τα καλωδια τραμπα. ομως αν το κοστος δεν εχει μεγαλη διαφορα, γιατι να μην παρω usb3... καταρχας θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε αποψη για το που θα ηταν καλυτερα να καρφωσω, την usb pcie αλλα και την υπαρχουσα καρτα ηχου. συμφωνα με το μανιουαλ, περα απο την Pciex16 που εχω καρφωμενη την καρτα γραφικων, εχω 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) 3 x PCI Express x1 slots η καρτα ηχου ειναι καλυτερα να ειναι στην (PCIEX4) ή δεν παιζει ρολο οποτε να εβαζα εκει την επεκταση usb? Τελικα usb2 ή usb3 να παρω? με δυο θυρες ή με 4 που βλεπω οτι κυκλοφορουν? θα εχουν μεταξυ τους διαφορα σημαντικη? το μονο που θελω ειναι αν παρω usb3 να εχει καλο chipset και drivers. να μη δημιουργει θεματα. αξιοπιστια. αν ομως μιλαμε για ακριβες περιπτωσεις, και οι usb2 θυρες δε με χαλανε. αρκει να ειναι καλες και να κανουν τη δουλεια τους. στις usb2, παιζει ρολο το αν αθ εχω 2 ή 4? εχουμε κατι στα υποψην που να αξιζει? ευχαριστω πολυ πολυ
Thulogur Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισως να σε βοηθήσει κατι τέτοιο, υπάρχει επίσης η επιλογή του εξωτερικού usb hub. το συγκεκριμένο ειναι για small form factor, υπάρχουν και για desktop. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Thulogur 2 1
boombastik Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1)-http://www.skytechshop.gr/hardware/controllers/sharkoon-usb3-0-host-controller-card-pcie Παλια την ειχε και το eshop. αυτη η usb3 της sharkoon ειναι καλη. εχει 2 usb3 me renesas-nec chipset που υποστιrizei uasp και xHCI-rev1.00 της Intel. (to 0.96 ειναι λαθος στο σιτε μιας και αυτο που δειχνουν στην foto einai το revision xHCI-rev1.00 ) το παλιοτερο της nec chipset revision 0.96 exei blacklisted uasp στα windows 10. Εχει molex 4 pin me κυκλωμα για να μειωνει τον θορυβο απο τo molex. Εχει overcurent protection σε καθε θυρα. 900ma σε καθε θυρα. το clock ειναι emi protected. Αυτες με τις 4 θυρες εχουν via chipset και δεν μου δουλευουν σε ολα τα pc. Υπαρχουν και στο ebay με το ιδιο chipset αλλα το clock crystal ειναι απλο και αμα βαλεις κανα wifi πανω στο ενα port μπορει το αλλο να αποσυνδεται απο παρεμβολες. επισης δεν εχουν overcurent protection και εχουν βαλει στην θεση τουs zero ρεσιστορ. 2) Αν θες κατι οικονομικοτερο τοτε η μητρικη σου εχει internal USB header και για usb2.0 οπως το πανω καλωδιο και internal usb3 header απο το vl805 usb 3.0. Aφου δεν σε νοιζεi ταχυτητα το καλυτερο θα ηταν ενα usb2 header με 2 euro.(+2 usb2 απο το SB950 Chipset ) Αν θες usb3 tote περνεις ενα usb3 header απο το vl805 με 8 euro.(+2 usb3 απο το vl805) Αν θες usb3 με καλο chipset τοτε παιρνεις την καρτα sharkoon με 15 euro.(+2 usb3 απο το μPD720202) 1 1
burnin Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 ευχαριστω παααρα πολυ. για την ωρα με βλεπω λοιπον να παιρνω ενα usb 2.0 header, και βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα