Verxus Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Καλημέρα παιδιά, Θέλω να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς σας γυαλιά οράσεως από site στο εξωτερικό και στην συνέχεια με την απόδειξη που έλαβε και τα γυαλιά να πήγε στο ΙΚΑ η στον αντίστοιχο φορέα και να πήρε τα 100 ευρώ της επιδότησης (εφ οσων την δικαιούται φυσικά). Φαντάζομαι ότι πρέπει να γίνεται όπως θα γινόταν και απο κάποιο ελληνικό κατάστημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, γι αυτό θα ήθελα απάντηση από κάποιον που να το έχει κάνει.
marmagia Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Παλιότερα ήθελαν και βεβαίωση απο τον οπτικό μαζί με την απόδειξη οτι πράγματι έφτιαξε αυτά τα γυαλιά. Πέραν αυτού δε πιστεύω οτι θα δεχτούν απόδειξη εξωτερικού, είναι που είναι δυσκοίλιοι και με τις εγχώριες. πάντως, άκουσα οτι θα άλλαζαν το σύστημα και θα υπήρχαν συμβεβλημένα μαγαζιά οπτικών όπου θα αφαιρούνται άμεσα η συμμετοχή του ασφαλιστικού φορέα αλλά δεν ξέρω αν αυτό προχώρησε 1
AristidisZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, marmagia είπε πάντως, άκουσα οτι θα άλλαζαν το σύστημα και θα υπήρχαν συμβεβλημένα μαγαζιά οπτικών όπου θα αφαιρούνται άμεσα η συμμετοχή του ασφαλιστικού φορέα αλλά δεν ξέρω αν αυτό προχώρησε Μπα... 1
Verxus Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Χαχα κατάλαβα παιδιά, μάλλον για πακέτο με κώβω, ευχαριστώ
Doubt Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Draitsa είπε Ξέρει κανείς τι ισχύει σήμερα για αυτό; Πληρώνεις κανονικά και υποβάλλεις ηλεκτρονικά αποδείξεις στον ΕΦΚΑ (Υ.Γ. ΕΟΠΥΥ) μαζί με αριθμό ΙΒΑΝ για να γίνει επιστροφή. Πέρσι το καλοκαίρι το έκανα, 100 ευρώ/ 4 χρόνια είναι η επιδότηση και πιστώνονται σε λίγες μέρες. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από Doubt 1
Draitsa Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 45 minutes ago, Doubt said: Πληρώνεις κανονικά και υποβάλλεις ηλεκτρονικά αποδείξεις στον ΕΦΚΑ μαζί με αριθμό ΙΒΑΝ για να γίνει επιστροφή. Πέρσι το καλοκαίρι το έκανα, 100 ευρώ/ 4 χρόνια είναι η επιδότηση και πιστώνονται σε λίγες μέρες. Αυτό ισχύει για το εξωτερικό;
sstratos Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Για να κάνεις την αίτηση ηλεκτρονικά , εκτός απο την απόδειξη ταμειακής , χρειάζεται και βεβαίωση οπτικού για τα γυαλιά/κρύσταλλα . Πως θα το βρείς απο το εξωτερικό αυτό ??? Δυσκολο
Doubt Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, Draitsa είπε Αυτό ισχύει για το εξωτερικό; Δεν το ξέρω. Βασικά λάθος μου, ο ΕΟΠΥΥ είναι που εμπλέκεται. https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/iatropharmakeutike-perithalpse/apozemiose-optikon https://support.gov.gr/guide/?type=ngsrv295
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα