Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, σκόπευα να χτυπήσω το P20 Lite αλλά με είδε χθες ο υπάλληλος στα Mediamarkt να το κοιτάω (και να έχω βάλει τη μούρη μου φόντο) και ήρθε και μου έλεγε ότι ο σναπντράγκον είναι καλύτερος από τον κίριν και ότι πετσοκόψανε το τηλέφωνο εκεί στην Κίνα για να χωρέσουν ΧΧ μεγκαπίξελ αλλά στην ουσία αφαιρέσανε το 4K και να κοιτάξω το Mi6 και τέτοια. Επειδή γενικά ο τύπος φαινόταν νέρντουλο και μεταλλάς και με έζμπρωχνε σε φθηνότερα μοντέλα, θεωρώ ότι αυτά που έλεγε τα πίστευε. Εγώ λίγο που έπαιξα με το τηλ, μια χαρά μου φάνηκε, αλλά έχω ένα Lumia 550 αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι όλα γρήγορα θα μου φαινόντουσαν συγκριτικά. Παρακάτω έχω συμπληρώσει τη φόρμα, αλλά το λέω και εδώ συνοπτικά: θέλω καλή κάμερα, dual sim, android και μια σχετική ταχύτητα που θα παραμείνει σε βάθος χρόνο καθώς δεν αλλάζω καθόλου συχνά συσκευές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350 πάνω κάτω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): τηλεφωνικές κλήσεις (!), φωτογραφίες, messaging (με αυτή τη σειρά). 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Αδιάφορο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιάφορο αλλά ωραία είναι τα μπλιμπλίκια 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; .Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Καλό θα ήταν 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Mediamarkt 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Lucifer
panatha1369 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 το mi6 ειναι ναυαρχιδα ενω το p20 lite mid range..αναμεσα στα δυο κοιτας το mi6..
dpolal Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, panatha1369 είπε το mi6 ειναι ναυαρχιδα ενω το p20 lite mid range..αναμεσα στα δυο κοιτας το mi6.. Για 250 ευρώ λέει ο άνθρωπος όμως.
manoskost Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 39 λεπτά πριν, deval1313 είπε Eixa p8 p9 kai twra p10lite kai thewrw oti einai apo ta kalytera kinita p mporeis na pareis k to kalytero se sxesh timhs. Ανεβασε ομως το sar πολυ στα νεα μοντελα και δεν ειναι καλο. p20 lite sar 1,21 δεν ειναι και λιγο.
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 40 λεπτά πριν, panatha1369 είπε το mi6 ειναι ναυαρχιδα ενω το p20 lite mid range..αναμεσα στα δυο κοιτας το mi6.. 21 λεπτά πριν, dpolal είπε Για 250 ευρώ λέει ο άνθρωπος όμως. Δική μου χαζομάρα παιδιά, typo στο αρχικό ποστ. Εννοούσα 350, αφού έτσι κι αλλιώς τόσα και λίγο παραπάνω θα έδινα για το P20 Lite. Αν στα ίδια λεφτά το Mi6 είναι καλύτερο, μέσα.
VonLoutsos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Και τα δύο κινητά μου αρέσουν, αλλά πιστεύω πως το Mi 6 είναι ανώτερο. Το P20 Lite αν και νέο μοντέλο θεωρώ πως κοστίζει πολλά για αυτά που προσφέρει. Στα 300 θα ήταν πολύ καλύ τιμή.
~mxls~ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ξεχωριστές θύρες για SD & 2 Sim, εννοεί να δέχεται 1 SD & 2 Sim ταυτόχρονα. Πολλά μοντέλα έχουν υβριδική υποδοχή, που δέχoνται είτε 1 SD & 1 SIΜ ή καμία SD και 2 SIM. Όχι και τα τρία μαζί. Θα κοιτούσα Honor 9 προσωπικά αλλά δεν το έχει στο site της mediamarkt απ'οτι βλέπω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα